مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان به ۱۷۷ هزار هکتار رسید
گروه استانها - رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در ادامه مبارزه با آفت ملخهای صحرایی تاکنون ۱۷۷ هزار و ۱۲۷ هکتار از اراضی استان سمپاشی شده و این عملیات همچنان در اراضی ملی، منابع طبیعی و مزارع ادامه دارد.
محمد علی نیکبخت در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: هر ساله در این ایام شاهد هجوم ملخهای صحرایی به نقاط مختلف کشور و استان بوده ایم که امسال با توجه به پیش بینی فائو هجوم و ریزش ملخها بیشتر از سال قبل بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: هجوم بیشتر دستههای ملخ از آن سوی مرز و استانهای دیگر به سیستان و بلوچستان و روند رو به رشد سطح مبارزه با ملخ صحرایی نشان میدهد سازمان جهاد کشاورزی با تمام امکانات موجود در حال سمپاشی مناطق آلوده به ملخ صحرایی است.
وی عنوان کرد: تاکنون 177 هزار و 127 هکتار از مراتع کشاورزی سطح استان علیه این آفت سمپاشی شده که از این سطح 99 هزار و 63 هکتار به ملخ پوره و 78 هزار و 64 هکتار به ملخ بالدار اختصاص دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: تاکنون مراتع 15 شهرستانکنارک، فنوج، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دلگان، ایرانشهر، سیب و سوران، خاش، زاهدان، میرجاوه، بمپور، سراوان، مهرستان و سرباز در سیستان و بلوچستان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
وی با بیان اینکه استانهای دیگری مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب کرمان ، فارس ، خراسان جنوبی، خوزستان، شمال کرمان و خراسان رضوی نیز درگیر مبارزه با این آفت هستند افزود: تاکنون بیشترین مساحت مبارزه در بین استانهای درگیر این آفت مربوط به استان سیستان و بلوچستان است.
نیکبخت با اشاره به اینکه شهرستان نیک شهر با 28 هزار و 920 هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی در اراضی بیشترین رقم را به خود اختصاص داده است عنوان کرد: تمامی امکانات لجستیکی وتوان کارشناسی سازمان بی وقفه کار مبارزه با ملخ را دنبال میکنند.
انتهای پیام/394/ز