علینژاد: اگر ستاد کرونا در ورزش درست عمل نمیکرد، تعدادی از سهمیههای المپیک از دست میرفت
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت که اقدام به موقع ستاد کرونا در ورزش باعث حفظ تعدادی از سهمیههای المپیک شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی علینژاد در نشست مشترک رؤسای فدراسیونهای ورزشی با وزیر و معاونان وزارت ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک که در آکادمی ملی المپیک در حال برگزاری است، با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا شرایط خاصی در دنیا و به تبع آن ورزش ایجاد شده است، اظهار داشت: در اولین روزهای شیوع این بیماری در کشور (دوم اسفند) ستاد مقابله با کرونا در ورزش تشکیل شد و آغاز به کار کرد که اولین اقدامات آن اعمال محدودیتهای مسابقات و تمرینات ورزشی بود.
وی ادامه داد: برخی از رشتههایی که باید برای کسب سهمیه المپیک مبارزه میکردند را حدود 10 روز زودتر به مسابقات اعزام کردیم که اگر این کار صورت نمیگرفت، به دلیل لغو پروازها یا ممنوعیت ورود به کشورها، سهمیههای ما در رشتههای کاراته، بوکس، شمشیربازی، وزنهبرداری و ژیمناستیک عملاً از دست میرفت.
علینژاد با بیان اینکه ستاد مقابله با کرونا در ورزش با هماهنگی کامل ستاد ملی کرونا تصمیمات و اقدامات لازم را انجام داده و میدهد، افزود: در جلسه اخیری که با آقای رئیسی معاون وزیر بهداشت داشتیم، او با صراحت اعلام کرد که مجموعه ورزش کشور یکی از بهترین همکاران ما در موضوع مبارزه با گسترش ویروس کرونا بود.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر حدود 80 درصد رشتههای ورزشی بازگشایی شدهاند، گفت: بازگشاییها با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی انجام شده و خواهد شد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: در چند روز آینده اتفاقات جدیدی در برخی مسابقات شهرستانی و ملی خواهد افتاد و مسابقاتی که نیاز به خوابگاه نداشته باشند، انجام خواهد شد.
علینژاد با بیان اینکه تاریخ دقیقی برای پایان ویروس کرونا توسط متخصصان تصور نشده است، گفت: به اعتقاد متخصصان و کارشناسان این حوزه، ساخت واکسن کرونا دو سال زمان میبرد و جهان با این ویروس درگیر خواهد بود، بنابراین چارهای جز همزیستی با کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی نداریم.
وی با بیان اینکه ظرفیت جدیدی در شورای برون مرزی وزارت ورزش و جوانان با هدف کمک به صاحبان کرسیهای بینالمللی ورزشی ایجاد شده است، افزود: نگاه و رویکرد ما حفظ کرسیهای بینالمللی و کسب کرسیهای مؤثر ورزشی برای سیاستگذاری، تصمیمگیری و تصمیمسازی در عرصههای جهانی است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به موضوع بودجهبندی سال 99 خاطر نشان کرد: در سال جاری نظام بودجهبندی براساس ارزشیابی فدراسیونها در سال 98 خواهد بود که فرمهای آن به فدراسیونها ارسال شده است و ملاک بودجهبندی براساس ارزیابی عملکرد فدراسیونها در سال 98 خواهد بود.
علینژاد در پایان گفت: از فدراسیونها میخواهیم که در صورت داشتن برنامه برای حضور در رویداد بینالمللی، سریعاً به ما اعلام کنند تا تصمیمگیری درباره تشکیل اردوهای ملی گرفته شود، اما با توجه به اینکه هیچ رویداد بینالمللی فعلاً در دو سه ما آینده برگزار نمیشود، مربیان باید با برنامهریزی مناسب در فضای مجازی ورزشکاران را برای تمرینات انفرادی تشویق کنند.
انتهای پیام/