نماینده مردم خوی در مجلس: مقررات‌زدایی از فرآیند تولید و مردمی‌سازی اقتصاد اولویت مجلس یازدهم است

نماینده مردم خوی در مجلس: مقررات‌زدایی از فرآیند تولید و مردمی‌سازی اقتصاد اولویت مجلس یازدهم است

گروه استان‌ها- نماینده مردم خوی در مجلس گفت: مجلس یازدهم به‌جای ایجاد قوانین جدید، به سمت تنقیح قوانین و اصلاح قانون‌های گذشته می‌رود و نیز مقررات‌زدایی از فرآیند تولید و مردمی‌سازی اقتصاد و توجه به بخش خصوصی یکی از اولویت‌های مجلس یازدهم است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خوی، عادل نجف‌زاده در هفتاد و سومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی با اشاره به برنامه‌های مجلس شورای اسلامی برای تحقق شعار سال اظهار داشت: شعار جهش تولید در مجلس در حال پیگیری است و مجلس یازدهم عزم جدی در سطح ملی برای دستیابی به سند راهبردی جهش تولید دارد.

وی افزود: متاسفانه ضعف نظارتی مجلس دهم سبب شده که مجلس در راس امور نباشد و بسیاری از خروج دولت‌ها از مسیر توسعه کشور به‌خاطر نبود بعد نظارتی بوده و عزم مجلس یازدهم نیز رفع انباشت قوانین است.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: متاسفانه در روزهای گذشته در بازدید از نزدیک 286 واحد تولیدی، کمتر از 100 واحد به معنای واقعی کلمه فعال نبودند.

وی افزود: مجلس یازدهم به‌جای اینکه به دنبال ایجاد قوانین جدید باشد، به سمت تنقیح قوانین و اصلاح قانون‌های گذشته می‌رود و همچنین مقررات‌زدایی از فرآیند تولید و در حقیقت، مردمی‌سازی اقتصاد و توجه به بخش خصوصی یکی از اولویت‌های مجلس یازدهم است.

نجف‌زاده در ادامه ضمن اشاره به مشکلات معیشتی مردم در ایام کرونایی گفت: اگر مشکلات اقتصادی برطرف نشود و این ویروس همچنان به شیوع خود ادامه دهد، مشکلات بسیاری در تامین معیشت مردم حادث می‌شود و اگر امروز شهرستان خوی به‌شدت درگیر ویروس کرونا است، به عدم وجود نگاه راهبردی به این موضوع برمی‌گردد.

وی تصریح کرد: بنابراین باید از گذشته، زیرساخت‌های لازم توسط دانشگاه علوم‌پزشکی آماده می‌شد و امروز شهرستان خوی از دو موضوع یعنی عدم وجود زیرساخت‌های موجود همچون دستگاه سی تی اسکن  و نیز نبود زیرساخت‌های بهداشتی رنج می‌برد.

فرهنگ شکل‌دهنده ذهن و رفتار عمومی جامعه است

در ادامه امام جمعه خوی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد عرصه‌های مدیریت فرهنگی کشور اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سال 81 در ملاقات با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، عرصه‌های مدیریت فرهنگی کشور را در سه محور تصمیم‌های کلان کشوری، سیاست‌های کلان آموزشی و علمی و عرصه شکل‌دهنده به ذهن و رفتار عمومی جامعه بیان فرمودند.

حجت‌الاسلام سیدرضی موسوی شکوری افزود: همچنین ایشان فرمودند که فرهنگ، شکل‌دهنده ذهن و رفتار عمومی جامعه بوده و حرکت جامعه، بر اساس فرهنگ آن جامعه است و نیز اندیشیدن و تصمیم گیری جامعه بر اساس فرهنگی بوده که بر ذهن آن‌ها حاکم است.

وی بیان کرد: بی‌تردید دولت و مجموعه حکومت نمی‌تواند خود را از این موضوع برکنار کرده و ادعا کنند که در نهایت فرهنگ وجود دارد بلکه باید فرهنگ را شناخت  و اگر ناصواب بود آن را درست کرد و اگر ضعیف بود تقویت کرد و اگر در آن نفوذ بود، دست نفوذی را قطع کرد.

شکوری با اشاره به مشکلات شوراهای فرهنگ عمومی در سطح کشور افزود: متاسفانه شوراهای فرهنگ عمومی آن طور که باید و شاید با توجه به فلسفه وجودی خود نتوانسته‌اند که اهداف خود را پیش ببرند و یک مشکل اساسی نیز این است که دولت و برخی‌ها اعتقادی ندارند که در این زمینه رسالت دارند.

امام جمعه خوی در پایان با اشاره به لزوم شفاف بودن مسئولان با مردم و همکاری مسئولان با رسانه‌ها در موضوع کرونا ویروس اظهار داشت: با توجه به همه زیبایی‌ها، فداکاری‌ها و همکاری‌ها، برخی ضعف‌ها یا تقصیرهایی نیز وجود دارد که نوعا از طریق رسانه‌های داخلی و خارجی و یا در افکار عمومی در میان مردم مطرح است و اگر ناصحیح باشد باید با تحلیل و علم پاسخ داده شده و مردم قانع شوند و اگر درست است باید به نحوی حل شود.

شکوری گفت: عمده این سوالات از مسائلی همچون گفت‌وگوی متضاد متخصصین در رسانه ملی، وجود ضعف مدیریت بعضی از ستادهای کرونا در شهرستان‌های کشور، وجود ناهماهنگی‌ها در میان مجموعه‌های عمل کننده، ضعف اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در جامعه در مورد ویروس کرونا و سایرین ناشی می‌شوند.

جامعه امروز بیماری کرونا را باور نکرده است

در ادامه این جلسه فرماندار خوی نیز با اشاره به وضعیت قرمز شهرستان خوی در مورد شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: کرونا یک ویروس ناشناخته، پیچیده و منحوسی است و هر از گاهی نوع نفوذ آن در انسان ها تفاوت می کند چرا که تا دیروز پزشکان و متخصصان اعلام می‌کردند که این ویروس مستقیماً به ریه‌ها و شش‌ها حمله می‌کند اما بعد از مدتی مشاهده کردند که این ویروس در مغز انسان نیز خساراتی وارد کرده است.

محمد عابدی افزود: متاسفانه امروز در فاصله‌گذاری اجتماعی در سطح جامعه و فرهنگ زدن ماسک و دستکش مشکلاتی وجود دارد و جامعه امروز این بیماری را باور نمی‌کند چراکه همه چیز این بیماری در خفا و پنهان است و هر کسی که به عنوان بیمار به بیمارستان می‌آید، ملاقات کننده ندارد و کسانی که فوت می کنند بدون حضور مردم تشییع می شوند و هیچ مجلس ترحیمی در سطح شهرستان برگزار نمی‌شود و این‌ها همه عواملی هستند که عدم احساس ترس و نگرانی مردم از این ویروس را بیشتر می‌کنند و مردم گمان می‌کنند که همه چیز عادی است.

گزارش از حامد علی‌بک‌زاده

انتهای پیام/7548/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon