۲۸ پروژه توسعه زیرساخت گردشگری در استان اردبیل تکمیل میشود
گروه استانها ـ استاندار اردبیل گفت: تکمیل زیرساختهای ارتباطی مناطق گردشگری در سطح استان از برنامههای مهم امسال و سال آینده به شمار میرود که در همین راستا ۲۸ پروژه اولویتدار مشخص شده تا در طی دو سال شاهد اجرایی و عملیاتی شدن آن باشیم.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنامجو صبح امروز در نشست با فرمانداران شهرستانها و برخی مدیران کل دستگاههای اجرایی استان اردبیل طرحها و پروژههای بخش گردشگری و زیرساختهای ارتباطی در این حوزه را بررسی و اولویتهای هر یک از شهرستانها را در این جلسه تعیین کرد.
استاندار اردبیل در این جلسه اظهار کرد: تکمیل زیرساختهای ارتباطی مناطق گردشگری در سطح استان از برنامههای مهم امسال و سال آینده به شمار میرود که در همین راستا 28 پروژه اولویتدار مشخص شده تا در طی دو سال شاهد اجرایی و عملیاتی شدن آن باشیم.
وی بیان کرد: این پروژهها شامل مسیرهای بودالالو تا دریاچه نئور، اردبیل به سرعین از مسیر سردابه، سهراهی خروسلو تا گوللیبلاغ و احداث سرویس بهداشتی، دور دریاچه کشت و صنعت مغان، جاده ارتباطی گیلوان به ماسال، راه دسترسی مجتمع گردشگری بام خلخال، بهسازی مسیر دسترسی منطقه گردشگری ازناو، محور سال-ماجولان-ماسوله، اندبیل، سرعین تا منطقه نمونه گردشگری آلوارس، سرعین-کنزق-اردوگاه دانشآموزی، پیست آلوارس بالا و مسیر دسترسی به ژئوپارک منطقه فیروز و جاده دسترسی پیر است.
استاندار اردبیل افزود: مسیر دسترسی به مجموعه پیرازمیان و سایت موزه شهر یئری، روستای دیزو تا اکوکمپ دورنا، مشگینشهر-قینرجه، موئیل-مشگینشهر، مطالعه و اجرای راه دسترسی قلعه قهقهه، کمربند طلایی سبلان، مسیر دور دریاچه گیلارلو، آبشار رمضانلو، مسیر برگشتی منطقه نمونه گردشگری فندقلو، مسیر دسترسی منطقه گردشگری دریاچه سوها، آبیبیگلو به جنگل فندقلو، مسیر برگشت منطقه نمونه گردشگری بولاغلار، رمپهای ورود و خروج منطقه گردشگری سبلان و کریق-آرموداق دیگر پروژههای این حوزه است.
بهنامجو عنوان کرد: اعتبارات این پروژهها از محلهای اعتبارات استانی، سفر رئیس جمهور به استان، اعتبارات سازمان میراث فرهنگی و اعتبارات وزارت راه تامین خواهد شد و برنامهریزی شده تا این طرحها در سال 1400 به بهرهبرداری برسد.
وی گفت: تکمیل مسیرهای گردشگری، در کنار دوبانده شدن برخی محورهای مواصلاتی و راهاندازی راهآهن و نیز تکمیل باند فرودگاه اردبیل سبب سهولت تردد گردشگران در استان و افزایش ماندگاری مسافران در منطقه خواهد شد که این امر زمینه برای تحول در اقتصاد گردشگری را فراهم خواهد کرد.
استاندار اردبیل با تاکید بر پیگیری و جذب اعتبارات شهرستانهای مختلف توسط فرمانداران اظهار کرد: در صورت عدم پیگیری برای جذب این اعتبارات از سوی فرمانداران هر یک از شهرستانها، سهم اعتبارات آن به شهرستانهای دیگر تخصیص خواهد یافت.
بهنامجو افزود: براساس هماهنگیهای انجام شده در روزهای آینده جلسهای با حضور دکتر مونسان وزیر معین استان اردبیل برای توزیع اعتبارات به ویژه در حوزه گردشگری برگزار خواهیم کرد تا اعتبارات مناسبی در راستای رونق گردشگری استان اردبیل از وزارتخانه جذب کنیم.
بالاترین تخصیص اعتبارات استان اردبیل در بخش گردشگری و صنعت خواهد بود
داود شایقی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: «با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید بالاترین تخصیص اعتبارات در استان در حوزه گردشگری و صنایع دستی و صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت حوزه گردشگری و نقش آن در جهش تولید، در صورت لزوم نسبت به جابجایی اعتبارات سایر بخشها به حوزه زیرساخت گردشگری اقدام میکنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزیی استان اردبیل بیان کرد: انتظار میرود شهرستانها در حوزه تخصیص اعتبارات به حوزه زیرساخت گردشگری اهتمام ویژه داشته باشند چرا که در سال گذشته علیرغم اختصاص اعتبارات مناسب تخصیص پایینی را شاهد بودیم.
شایقی با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش گردشگری شهرستانهای سرعین و مشگینشهر گفت: در سرعین و مشگینشهر که تبدیل به قطب کردشگری شده است انتظارات مردم در حد بالایی قرار دارد و باید تلاش کنیم تا این انتظارات مرتفع شود.
انتهای پیام/136/ی