گسترش فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای تبلیغات دینی است

گسترش فضای مجازی ظرفیت مناسبی برای تبلیغات دینی است

گروه استان‌ها - مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: برای تحول در عرصه تبلیغ باید به مسائل و مشکلات اجتماعی ورود پیدا کرد، مبلّغ باید پرچم مطالبه گری، آزادی‌خواهی و عدالت‌خواهی را در دست داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در تبریز، همایش " گام دوم تبلیغ" امروز به مناسبت روز ملی تبلیغات اسلامی، در تالار پتروشیمی تبریز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

این همایش با محورهای؛ «الگوی تبلیغ اسلام ناب»، «الگوی تحول در تبلیغ»، «الگوی حکمرانی نوین فرهنگی تبلیغی انقلاب اسلامی»، «مردمی تبلیغ»، «الگوی پیشرفت انقلاب اسلامی در قرن 15» و «سازمان تبلیغات انقلاب اسلامی» برگزار شد.

در این همایش 72 تن از فعالین عرصه‌های هنری، رسانه‌ای، جهادی و قرآنی که در ایام کرونایی به‌صورت جهادی فعالیت نموده بودند مورد تقدیر قرار گرفتند.

گره‌گشایی از مشکلات اقشار ضعیف و محروم باید در اولویت باشد

حجت الاسلام والمسلمین حسن شعبانی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در این همایش با تأکید بر جنبه مردمی سازی تبلیغ دینی، اظهار داشت: باید بر اساس اقتضا بر تحقق و نهادینه‌سازی این امر تلاش و تأمل کنیم.

وی بابیان اینکه تبلیغ دینی تنها محدود به افراد معمم و کسانی که تحصیلات حوزوی دارند نیست، افزود: همه افراد از نعمت تبلیغات اسلامی بهره‌مند هستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به این که تبلیغات دینی به روش‌های سنّتی مخاطبان خاص خود را دارد، گفت: جایگزینی برای هیئت و منبر وجود ندارد، اما نباید تبلیغ را محدود به این شیوه کرد.

وی خاطرنشان ساخت: در کنار تبلیغات با شیوه‌های سنّتی باید مؤلفه‌هایی مانند سن، اقتضاء و زمان را در نظر بگیریم.

شعبانی گسترش فضای مجازی را ظرفیت مناسبی برای تبلیغات دانست و عنوان کرد: فضای مجازی به حدی در زندگی افراد گسترده شده است که باید فضای عادی را مجازی دانست و فضای مجازی را دنیای عادی تلقی کرد.

وی ادامه داد: برای مردمی سازی تبلیغ باید از افراد توانمند و علاقه مند به این عرصه استقبال کرد تا هنرهای خود را در راستای تبلیغات دینی به منصه ظهور برسانند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: فردی که یک مفهوم کلی را می‌تواند در قالب یک جمله به صورت هنرمندانه در محیط توئیتر بیان کند یک مبلغ تمام عیار است.

وی با بیان این که برای تحول در عرصه تبلیغ باید به مسائل و مشکلات اجتماعی ورود پیدا کرد، ابرازداشت: مبلّغ باید علم مطالبه گری، آزادی خواهی و عدالت خواهی را در دست داشته باشد، چنانکه برخی از روحانیون به اراک رفته و صدای کارگران هپکو اراک شدند.

مبلّغ دینی واقعی باید غبار از چهره مردم محروم را بزداید

شعبانی با بیان اینکه دشمنان نظام و اسلام نباید روغن ریخته را نذر امام زاده کرده و مشکلات داخلی را برای به کارگیری علیه نظام مصادره به مطلوب کنند، تاکید کرد: در بحث تبلیغ گره گشایی از اقشار ضعیف و محروم باید در اولویت باشد.

وی افزود: پرستاری که شیفت خود را به نام شهید سلیمانی کار می‌کند، در تغسیل فوتی‌های کرونا پیشتازی می‌کند، معلم فیزیکی که مسئله توحید را سعی دارد با فرمول‌ها به دانش آموزان تفهیم کند و یا کسی که در روستای دورافتاده قرآن آموز تربیت می‌کند، نمونه‌های بارزی از تبلیغ اسلامی هستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی طلاب جوانی که در عرصه تبلیغ به روش‌های جدید پیشتاز هستند را تمدن ساز دانست و افزود: باید دست آن طلبه‌ای را بوسید که زمان اوج کرونا از ضدعفونی و دوخت ماسک گرفته تا تغسیل فوتی‌های کرونا تلاش می‌کنند و در این راه شب و روز ندارند.

شعبانی خاطرنشان ساخت: مبلّغ دینی واقعی کسی است که غبار از چهره‌های مردم محروم را زدوده و گره از مشکلاتشان بگشاید، این افراد هستند که به واقع پیرو شهید سلیمانی هستند.

مسجد باید محور تمام فعالیت‌ها باشد

حجت الاسلام مجتبی نظری از پژوهشگران و مبلّغین حوزه دینی استان، در این همایش به سخنی از امام خمینی (ره) اشاره کرد و اظهارداشت: "مسجد سنگر است"، لذا اگر مسجد محور تمام فعالیت‌ها باشد می‌توانیم از قدرت مردم برای حل مشکلات استفاده کنیم.

وی ادامه داد: حل مشکلاتی مانند شیوع کرونا که بزرگ و همه گیر بود، از عهده مسئولین خارج است و باید نیروهای مردمی برای حل این مشکلات ورود پیدا کنند.

وی به فعالیت‌های ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت اشاره کرد و گفت: با محور قرار دادن مساجد شروع به جمع آوری کمک‌های مردمی شد که حرکتی شکوهمندانه را شاهد بودیم.

وی با انتقاد از ایجاد برخی از حواشی توسط مدیران استانی، ابرازداشت: در زمان عملیات نباید به فرمانده ایراد وارد نمود، باید تنها به پیشروی فکر کرد، بعد از عملیات زمان برای آسیب شناسی زیاد است.

در اجرای رزمایش مواسات و همدلی "نگاه انسانی" حاکم بود

وی از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در جریان شیوع کرونا تقدیر کرده و ادامه داد: اگر ایرادات جزئی نیز در این راه وجود داشته باشد باید بعد از اتمام بحران مطرح شوند.

وی با اشاره به این که دشمنان اسلام شبهات زیادی را در زمان شیوع کرونا وارد اسلام نمودند، افزود: جریاناتی مانند؛ حرم لیسی از عملیات‌های دشمنان اسلام بود که به همت مخاطبان ارزشی و انقلابی در کمترین زمان خثی شد.

وی تاکید کرد: در اجرای رزمایش مواسات و همدلی نگاه انسانی بود، اهل سنّت در کنار شیعیان و مسیحیان تبریز در کنار مسلمانان بسته‌های معیشتی دریافت نمودند و گاها خود نیز به این کار کمک کردند.

وی با دعوت از نویسندگان، شعرا و دیگر هنرمندان برای ثبت تجربیات مبارزه با کرونا، گفت: نسل بعدی باید بداند چه کار بی نظیری در این برهه زمانی انجام گرفته است.

انتهای پیام/114/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon