ایجاد ۱۹۰ هزار شغل توسط بنیاد برکت با حمایت از بنگاه‌های تولیدی

ایجاد 190 هزار شغل توسط بنیاد برکت با حمایت از بنگاه‌های تولیدی

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، این بنیاد با حمایت از بنگاه‌های تولیدی باعث ایجاد ۱۹۰ هزار شغل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیرحسین مدنی در سفر به استان همدان با بیان این مطلب افزود: بنیاد برکت در 13 سال گذشته و در قالب طرح اشتغال‌زایی بنگاه‌محور و با مشارکت اقتصادی و سرمایه گذاری در 360 بنگاه تولیدی کوچک و متوسط، 190 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را در مناطق محروم و کم‌برخودار کشور ایجاد کرده است.
وی افزود: حدود 360 بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط با 5700 میلیارد تومان سرمایه گذاری تحت حمایت‌های اقتصادی بنیاد برکت قرار گرفته‌اند که بنیاد از 260 بنگاه پس از ثبات و به مرحله سوددهی رسیدن خارج شده و سهم خود را به مردم واگذار کرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت درباره برنامه‌های این بنیاد برای سال 99 نیز گفت: امسال 130 مشارکت جدید را با بنگاه‌های کوچک و متوسط در دستور کار داریم و برای این منظور، 610 میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی کرده‌ایم. این مشارکت و سرمایه‌گذاری، ایجاد 8400 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را رقم خواهد زد.
مدنی در خصوص عملکرد بنگاه برکت در حوزه اشتغال‌زایی بنگاه‌محور در استان همدان نیز توضیح داد: تاکنون با اعتباری بالغ بر 57 میلیارد تومان با 4 بنگاه اقتصادی مشارکت داشته‌ایم که باعث اشتغال مستقیم و غیرمستقیم برای 2600 نفر شده است. برای سال 99 نیز مشارکت با 2 تا 3 واحد جدید را مد نظر داریم.
وی با اشاره پروژه‌های عمرانی و زیربنایی بنیاد برکت در استان همدان نیز اظهار داشت: 110 طرح عمرانی شامل 63 مدرسه با 360 کلاس درس، 24 مسجد و مرکز فرهنگی و 23 طرح دیگر در حوزه‌های سلامت و بهداشت، آب‌رسانی، مسکن محرومان، کتابخانه و غیره را در دست اجرا داریم.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: از 63 مدرسه در دستور کار در استان همدان، 48 مدرسه به بهره‌برداری رسیده است. همچنین از 24 مسجد و مرکز فرهنگی در استان، 13 پروژه افتتاح شده است.
به گفته مدنی، 2800 نفر از ساکنین 31 روستانی استان همدان نیز تحت پوشش بیمه برکت قرار گرفته‌اند.
وی با تاکید بر فعالیت بنیاد برکت در زمینه ایجاد اشتغال‌های خرد و خانگی در استان همدان تصریح کرد: در سال جدید راه‌اندازی 800 طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در شهرهای اسدآباد و نهاوند آغاز شده است که ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای 2400 نفر را به دنبال خواهد داشت. همچنین در سال گذشته نیز 170 طرح اجتماع‌محور با 15 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان به بهره‌برداری رسیده که 510 فرصت شغلی را در پی داشته است.
گفتنی است، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سفر یک‌روزه خود به استان همدان با استاندار و نماینده ولی فقیه در این استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد و به ارائه گزارشی از اقدامات بنیاد در سراسر کشور و استان همدان پرداخت و برای مشارکت در سرمایه‌گذاری و توسعه طرح‌های اقتصادی، آموزشی درمانی، گردشگری و کشاورزی استان اعلام آمادگی کرد.
حجت‌الاسلام حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه در استان همدان و امام جمعه همدان در این دیدار تاکید کرد: ستاد اجرایی فرمان امام دراین سال‌ها ثابت کرده اگر کار به جوانان انقلابی سپرده شود، خدمات جهادی همه جای کشور را فرا می‌گیرد.
وی افزود: خدمات گسترده نهادهای انقلابی مانند ستاد اجرایی فرمان امام مردم را بیش از پیش به نظام امیدوار می‌کند.
سعید شاهرخی، استاندار همدان نیز در دیدار با مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به این‌که استان همدان با داشتن توانمندی‌های زیاد برای سرمایه‌گذاری در همه بخش‌های مختلف آماده است، اظهار داشت: خدمات ستاد اجرایی فرمان امام به مردم، مایه افتخار نظام جمهوری اسلامی است.
استاندارهمدان خاطرنشان کرد: هر جا مانند ماجرای کرونا احساس خلایی در کشور به‌وجود می‌آید، ستاد اجرایی فرمان امام پرقدرت وارد می‌شود و همین حضور هوشمندانه علت خصومت سران استکبار با این نهاد انقلابی است.
بازدید از مدرسه شهید مدنی برکت در شهر همدان، شرکت کیان ماکیان به عنوان یکی از بنگاه‌های مشارکتی بنیاد در تولید جوجه ی‌کروزه و دو بنگاه متقاضی مشارکت با زمینه فعالیت در حوزه تولید لبنیات و البسه بیمارستانی از دیگر برنامه‌های سفر یک‌روزه مدیرعامل بنیاد برکت به استان همدان بود.


انتهای پیام/

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon