نماینده ولی‌فقیه در استان یزد: توجه معلمان به تربیت دینی دانش‌آموزان افزایش یابد


نماینده ولی‌فقیه در استان یزد: توجه معلمان به تربیت دینی دانش‌آموزان افزایش یابد

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به نقش دین و اعتقادات مذهبی در تعهد افراد گفت: توجه معلمان به تربیت دینی دانش‌آموزان افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی امروز در نشست همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش یزد اظهار داشت: آموزش و پرورش و حوزه علمیه در تربیت جامعه نقش و وظیفه بسیار مهمی بر دوش دارند.

وی با اشاره به اینکه کار روحانیون، علما و معلمان تربیت انسان‌ها است گفت: در بحث نظام آموزشی نباید صرفا توجه ما به حوزه مباحث علمی دانش‌آموزان باشد و حتما باید به تمام جوانب و ساحت‌های تربیتی توجه داشته باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با تاکید بر اینکه معلمان باید یک دغدغه ویژه نسبت به مباحث دینی و تقویت اعتقادی دانش‌آموزان داشته باشند گفت: تعالی دانش‌آموزان در حوزه‌های دینی و اعتقادی باید مهمترین دغدغه‌ای باشد که در وجود معلمان قرار دارد.

ناصری یزدی گفت: تقویت مبانی و اعتقادات دینی دانش‌آموزان سبب می‌شود که کودکان و نوجوانان ایران روحیه‌ای خدوم و متعهد داشته باشند و برای کمک به همه مردم تلاش کنند.

امام جمعه یزد افزود: اگر فردی دین نداشته باشد نه به فکر دنیا و آخرت خودش است و نه برای دیگران ارزشی قائل است و تنها به فکر مادیات و سودآوری است اما اگر فردی متدین باشد قطعا متعهدانه فعالیت می‌کند و برای رضای خدا همیشه به فکر دیگر افراد است.

وی عنوان کرد: اگر مدیران آموزش و پرورش بتوانند کلاس‌ها و برنامه‌هایی برای معلمان در نظر بگیرند تا آنها را بیش از پیش با مباحث اعتقادی و اهمیت وجود تربیت دینی در آموزش کودکان و نوجوانان آشنا شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد افزود: اگر قرار نباشد دین افراد را مورد توجه قرار دهیم و صرفا به بحث آموزش آنها توجه داشته باشیم، مطمئنا تعهد لازم به ایران هم در وجود آنها نیست و پس از فارغ‌التحصیلی به راحتی کشور خود را رها کرده و به دیگر نقاط جهان مهاجرت می‌کنند.

ناصری یزدی با بیان اینکه سطحی‌نگری را باید از آموزش در ایران دور کرد گفت: در تمام این موضوعات، یکی از اصلی‌ترین بخش‌ها و نهادها، موضوع دانشگاه فرهنگیان است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

امام جمعه یزد دانشگاه فرهنگیان را گلوگاه تربیت و آموزش در ایران دانست و افزود: بی توجهی نسبت به این دانشگاه و دانشجویان آن ضربه بسیار سنگینی به سیستم آموزشی کشور وارد می‌کند و باید تلاش کنیم که دانشگاه فرهنگیان را به لحاظ دینی و علمی و فرهنگی تقویت کنیم.

وی به ضرورت وجود مباحث دینی و اعتقادی در محتوای آموزشی هم تاکید کرد و ادامه داد: برای اینکه بتوانیم در حوزه تربیت دینی دانش‌آموزان به خوبی عمل کنیم باید بر محتواهای آموزشی هم توجه لازم را داشته باشیم.

رویکرد آموزش و پرورش یزد اجرای کامل سند تحول بنیادین است

عباسعلی دانافر در این نشست با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار داشت: بر اساس این سند، نظام تعلیم و تربیت چرخشی از یک نظام آموزشی صرف به سمت یک نظام همه جانبه‌ای که در ساحت‌های شش‌گانه به تربیت می‌پردازد حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه یکی از این ساحت‌ها، بحث علمی آموزشی است تصریح کرد: این سند تاکید دارد که از شش ساحت تربیت که شش بعد از ابعاد وجودی ما انسان‌ها است، مهمترین ساحت، اعتقادی، عبادی و اخلاقی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد ادامه داد: در جای جای این سند تاکید شده اگر ما دانش‌آموزان را در همه ابعاد خوب تربیت کنیم ولی در بحث اعتقادی، عبادی و اخلاقی آنها را به خود رها کنیم، قطعا به نتیجه نمی‌رسیم و رسالتی که رسیدن به حیات طیبه است را به دست نمی‌آوریم.

دانافر افزود: به نظر می‌آید که ما در مسیر تربیت دانش‌آموزان در ساحت‌های شش‌گانه به ویژه در حوزه مباحث اعتقادی و دینی وظیفه بسیار مهمی بر دوش داریم و با تمام توان در این مسیر حرکت می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به عینه دیدم که حتی خانواده‌هایی که به مباحث اعتقادی توجه بالایی ندارند هم به دنبال آن هستند که فرزندانشان در مدرسه‌ای حضور داشته باشند که به دین و نماز و عفاف و حجاب توجه داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد افزود: معاونت فرهنگی و تربیتی آموزش و پرورش در استان یزد در طول چند سال گذشته توفیقات بسیار خوبی داشته و حضور روحانیت هم در این امر یاریگر ما بوده است.

دانافر با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش در استان یزد تلاش برای تحقق کامل این سند در نظام آموزشی است گفت: در این حوزه تاکنون موفقیت‌های بسیاری به دست آمده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس مدیر حوزه‌های علمیه استان یزد هم در این نشست با اشاره به اینکه همکاری‌های بسیار خوبی بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش وجود دارد اظهار داشت: شیوع کرونا سبب شد که نشست‌های کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش برگزار نشود.

وی به فعالیت 160 طلبه در مدارس امین اشاره کرد و ادامه داد: آمادگی لازم وجود که در حوزه‌های مختلف ارتباطات بیشتری بین آموزش و پرورش و حوزه علمیه به وجود آید.

انتهای پیام/781/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon