از گوشه و کنار هرمزگان| یکچهارم دریانوردان ایران در هرمزگان فعالیت دارند
گروه استانها ـ در نوزدهمین بسته خبری دفتر هرمزگان خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار مهم استان گردآوری و در اختیار مخاطبان این رسانه قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در بسته خبری پیش رو، بخشی از اخبار مهم گوشه و کنار استان هرمزگان جمع آوری و در اختیار مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.
فعالیت یکچهارم دریانوردان ایران در هرمزگان
در یک اقدام هماهنگ با سایر بنادر کشور آیین بزرگداشت روز جهانی دریانورد در بندر شهید رجایی برگزار و از تلاش دریانوردان کشتیهای مستقر در این بندر با اهدا گل و هدایا تقدیر شد.
الهمراد عفیفیپور در حاشیه این مراسم تلاش دریانوردان را در ایامی که ویروس کرونا جهان را در سیطره خود قرارداده بود قابل تقدیر دانست و گفت: همانگونه که در پیام دبیرکل سازمان جهانی دریانوردی به نیکی به آن اشاره شده بود دریانوردان در این ایام با تلاش مجدانه خود نقش مهمی را در زنجیره تامین کالاهای مورد نیاز مردم در سراسر جهان برعهده داشتند که این تعهد و نیک عهدی قابل تقدیر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه در حال حاضر حدود 1.5 میلیون نفر دریانورد در جهان به فعالیت دریانوردی اشتغال دارند که از این میزان سهم دریانوردان ایرانی حدود 130 هزار نفر است اظهارداشت: تعداد 33 هزار نفر از این جمعیت (یعنی حدود یکچهارم دریانوردان ایران) در استان هرمزگان فعالیت میکنند.
عفیفیپور ضمن اشاره به موقعیت ممتاز استان و وجود بنادر مهمی مثل شهید رجایی، شهید باهنر، لنگه، قشم،کیش و جاسک افزود: بیش از 50 درصد دریانوردان دنیا حداقل یکبار به بنادر استان هرمزگان تردد داشتهاند این در حالی است که حدود 80 درصد از دریانوردان دنیا نیز حداقل یک بار از آبهای تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران گذر کردهاند.
این مقام مسئول تعداد بانوان دریانورد کشور را 187 نفر اعلام کرد و اذعان داشت: استان هرمزگان از جمعیت کل بانوان دریانورد کشور، سهمی 133 نفری را به خود اختصاص داده است.
وی خاطرنشان کرد: این مشارکت چشمگیر بانوان دریانورد هرمزگانی در مقایسه با سایر استانهای ساحلی کشور، نه تنها بیانگر جایگاه دریا و دریانوردی در شاکله خانواده مردم هرمزگان بلکه بیانگر توانمندی و نقش بسزای بانوان دریانوردان هرمزگانی در توسعه دریا محور بوده است.
نقش مهم هرمزگان در تولید، انتقال و توزیع فرآورده نفتی در کشور
در نشست هماهنگی مدیران مجموعه های پالایشی و خطوط لوله و پخش فرآورده نفتی هرمزگان بر مداومت کوشش کارکنان در تامین و انتقال و توزیع فرآورده به اقصی نقاط کشور تاکید شد.
عبدالله احمدیکمرپشتی در آغاز این نشست گزارشی از روند توزیع فرآوردههای نفتی تولید شده در دو پالایشگاه بزرگ کشور که در بندرعباس قرار دارند ارائه داد.
مدیر پخش فرآوردههای نفتی هرمزگان گفت: با بهرهبرداری از فاز جدید افزایش ظرفیت شرکت پالایش نفت بندرعباس و در مدار تولیدقرار گرفتن فاز های تولیدی پالایشگاه بزرگ میعانات نفت ستاره خلیج فارس حجم تولیدات ورودی به انبارهای نفت پخش فرآوردههای نفتی هرمزگان افزایش چشمگیری داشته است.
احمدیکمرپشتی افزود: با این حال علیرغم حمله ویروس منحوس کرونا با همان زیرساختهای قبلی و حتی بدون افزایش نیروی انسانی در سایه توکل به خدا و تلاش جهادی کارکنان هیچ کندی در توزیع فرآورده به دیگر نقاط کشور نداشتهایم.
در ادامه این نشست دادور، مدیرعامل پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس نیز گزارشی از وضعیت پایدار تولید در این پالایشگاه ارایه داد.
همچنین عطار مدیر خطوط لوله و مخابرات هرمزگان نیز به وضعیت خطوط انتقال فرآورده در دو مسیر اسکلههای نفتی و سراسری اشاره کرد.
در این جلسه که به میزبانی پخش فرآوردههای نفتی برگزار شد نمایندگان مدیران نظارت بر صادرات نفتی و شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار هم حضور داشتند و درباره همکاریهای مشترک بحث و تبادل نظر شد.
انهدام خط لوله 29 هزار متری انتقال سوخت قاچاق در میناب
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از شناسایی خط لوله انتقال سوخت قاچاق به طول 29 هزار متر در ساحل یکی از روستاهای شهرستان میناب خبر داد.
سردار حسین دهکی با اعلام این خبر گفت: مرزداران پایگاه دریابانی میناب با همکاری مرزبانان شهرستان بندرعباس روز گذشته با استفاده از منابع اطلاعاتی مطلع شدند قاچاقچیان در سواحل خور"مجدر" این شهرستان به طرز ماهرانهای اقدام به جاسازی چندین خط لوله انتقال سوخت قاچاق در زیر ماسه دریا کردهاند.
سردار دهکی افزود: براساس این گزارش بلافاصله طرح برخورد با متخلفان در این روستا به مرحله اجراء در آمده و چندین اکیپ از گشتهای دریایی و خودرویی برای جستجو و انهدام این خطوط لوله به موقعیت اعزام شده و پس از 12 ساعت جستجو در محل با هوشیاری موفق شدند انشعابات لولهها را که در زیر ماسههای ساحل جاسازی شده بود را شناسایی کنند.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان ادامه داد: قاچاقچیان این خطوط لولهها را در زیرماسه و آب دریا جاسازی و از آن طریق سوخت را از ساحل به دریا و شناورهای متخلف انتقال میدادند.
این مقام ارشد مرزبانی استان هرمزگان در خاتمه خاطرنشان کرد: مرزداران با هوشیاری موفق شدند 8 رشته لوله به طول 3 هزار متر و یک رشته لوله به طول 5 هزار متر، جمعا 29 هزار متر لوله انتقال سوخت را با بیرونکشیدن از زیر ماسهها، منهدم کنند.
راه اندازی 15 مرکز بیماریابی ویروس کرونا در شهرستان بندرعباس
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: در کنار راهبرد فاصلهگذاری اجتماعی، راهبرد بیماریابی و شناسایی زود هنگام موارد مثبت بیماری و جداسازی آنها از افراد دیگر در اولویت است، چرا که این افراد هر روزی که از آلودگی آنها میگذرد، میتوانند بیماری را به چندین نفر دیگر منتقل کنند.
یحیی میرزاده در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و شناسایی بهتر و سریعتر بیماران تصریح کرد: با هدف افزایش دسترسی مردم بندرعباس و جلوگیری از هر گونه ازدحام در بیمارستانها، تاکنون هفت مرکز بیماریابی در شهرستان بندرعباس راهاندازی شده بود و هم اکنون 8 مرکز جدید بیماریابی در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و در مناطق پرجمعیت این شهرستان، راهاندازی شده است.
وی عنوان کرد: افراد پس از انجام نمونه تست آزمایشگاهی کووید19، لازم است تا زمان دریافت نتیجه به صورت کاملاً جدی قرنطینه و جداسازی خود را رعایت کرده و با شماره سریال و رمز اینترنتی پیامک شده به ادرس اینترنتی: http://covidtest.hums.ac.ir برای دریافت نتیجه آزمایش پس از 24 ساعت مراجعه نمایند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس تصریح کرد: این مراکز وظیفه غربالگری مراجعین دارای علایم تنفسی از نظر ابتلای احتمالی به کرونا ویروس و در صورت لزوم ارجاع به بیمارستان ها را به عهده دارند. اگر در مراحل نخست و قبل از اینکه بیماری به سایر افراد منتقل شود، افراد آلوده شناسایی و جداسازی زودتر صورت گیرد، افراد کمتری آلوده میشوند و به این ترتیب میتوان سریعتر زنجیره انتقال را قطع کرد.
یحیی میرزاده از عموم مردم شهرستان بندرعباس درخواست کرد از ظرفیت سامانه https://salamat.gov.ir برای ارزیابی وضعیت خود و خانواده از نظر ابتلای احتمالی به کرونا ویروس، استفاده کنند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس بیان کرد: خانواده مبتلایان به بیماری کرونا توسط مراقب سلامت تحت آموزش و پیگیری قرار می گیرند و تمامی تلاش ها باید با رعایت اقدامات پیشگیرانه در راستای شکستن زنجیره انتقال بیماری در خانواده ها و به تبع آن جامعه باشد.
انتهای پیام/864/ر/ش