پایه‌گذاری سنّتی زیبا توسط رهبر انقلاب/ خدمت به مردم بهترین راه شادکردن آنهاست

پایه‌گذاری سنّتی زیبا توسط رهبر انقلاب/ خدمت به مردم بهترین راه شاد کردن آنهاست

امام مجتبی(ع) فرمود: اگر کسی گرهی از کار مؤمنی باز کند، حاجت مؤمنی را برآورده و یا غصّه‌ای از دل او برطرف کند، ثوابش از هفتاد اعتکاف مقبول نزد خدا بیشتر است.

حجت‌الاسلام محمدهادی رحیمی‌صادق مدیر حوزه علمیه استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم گفت: طبق سنّتی بسیار خوب و ارزشمند، هرساله از دهه اول ماه ذی‌القعده که متعلق به امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیه است، دهه کرامت آغاز می‌شود و در این ایام اتفاقات مبارک بسیاری نیز رخ می‌دهد. روز ششم ذی‌القعده نیز روز بزرگداشت حضرت احمد‌بن موسی (شاه‌چراغ) علیه السلام است.

وی افزود: حضرت فاطمه معصومه(س) مشهور به کریمه اهل‌بیت و امام رضا نیز امام کریمند و مضجع نورانی و شریف این دو بزرگوار آرامگاه دل‌های محبان و شیعیان است.

مدیر حوزه علمیه استان تهران اظهار کرد: هرساله شاهد برگزاری جشن‌های بسیاری در سراسر کشور در ایام دهه کرامت بودیم، از سخنرانی‌های مختلف بگیرید تا برگزاری شب شعر و بزرگداشت اقدامات خیرخواهانه و...، اما امسال به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و فراگیری آن در استان‌های مختلف، امکان برگزاری حضوری برنامه‌ها وجود ندارد و اگر هم در جایی باشد، محدود و با شرایط خاصی همراه است.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق گفت: سنّت زیبایی که رهبر معظّم انقلاب در نیمه شعبان اشاره کردند و مردم نیز به‌زیبایی وارد میدان شدند و جامه عمل به آن پوشاندند، بار دیگر فضایی معنوی به خود دیده و آن ایام دهه کرامت و ایام ولادت حضرات معصومین علیهم السلام است.

«باید از فرصت دهه کرامت برای پررنگ‌تر کردن مواسات و همدلی با اقشار مختلف استفاده کنیم. دهه کرامت، دهه بزرگواری و رسیدگی به وضعیت مردم و بهبود شرایط زندگی آنان است؛ امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها که ایشان کریمه اهل‌بیت هستند و سفره کرامتشان همواره به‌روی همگان پهن است، بهترین الگو برای تأسی از آن بزرگواران برای گسترش فرهنگ خدمت مؤمنانه در این ایام است.»

وی با بیان مطلب فوق گفت: خدمت به مردم بهترین ابزار برای شاد کردن دل مؤمنان است. موضوع کمک و دستگیری از دیگران در سیره اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم السلام یکی از مسائل بسیار مهم و اساسی است. درب خانه اهل‌بیت همیشه به‌روی نیازمندان و کسانی که گره به کارشان می‌افتاد، باز بوده است.

مدیر حوزه علمیه استان تهران اضافه کرد: به همین دلیل است که آن بزرگواران کریم نامیده شده‌اند، این‌که امام حسن مجتبی علیه السلام به‌عنوان کریم مدینه شناخته شدند، بدین خاطر بود که وقتی کسی وارد مدینه می‌شد و گرفتار بود، جایی که مطمئن بود اگر مراجعه کند مشکلش برطرف می‌شود، درب خانه امام مجتبی علیه السلام بود.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق یادآور شد: روزی امام حسن مجتبی علیه السلام در مسجد در حال اعتکاف بود، ناگهان برای حل گرفتاری و مشکل مؤمنی از مسجد خارج شد، وقتی از سوی اطرافیان مورد اعتراض قرار گرفت، فرمود: اگر کسی گرهی از کار مؤمنی باز کند، حاجت مؤمنی را برآورد و یا غصّه‌ای از دل مؤمنی برطرف کند، ثوابش از هفتاد اعتکاف مقبول نزد خدا بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: ما که پیرو مکتب اهل‌بیت(ع) هستیم باید این درس آموزنده را از آن بزرگواران بیاموزیم و این ایام بهترین فرصت برای آغاز این سیره رفتاری زیبا در زندگی‌هایمان است.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران