افزایش ۱۱۴ خدمت جدید در استان قم / وضعیت ارائه خدمات دستگاه‌های پیشخوان دولت ضعیف است


افزایش 114 خدمت جدید در استان قم / وضعیت ارائه خدمات دستگاه‌های پیشخوان دولت ضعیف است

گروه استان‌ها - در نشست هم‌اندیشی و تبادل‌نظر مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان قم ۱۱۴ خدمت جدید دوران کرونا از سوی دستگاه‌های اجرایی استان مورد بحث قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست هم‌اندیشی و تبادل‌نظر مدیران فناوری اطلاعات دستگاه‌های اجرایی استان امروز در تالار اندیشه دانشگاه قم برگزار شد.

 سید رضا موسوی در این جلسه با اشاره به بررسی دستگاه‌های دولتی متناسب با زیرساخت‌ها طی سالی که گذشت اظهار داشت: به‌دلیل قرار گرفتن استان قم در مرحله یکپارچگی نیازمند تشکیل مرکزی برای تبادل این داده‌ها و اطلاعات هستیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قم با اشاره به ارتباط مطلوب بیش از 97 درصد از دستگاه‌های اجرایی استان با مراکز بالادستی ابراز کرد: وضعیت دستگاه ها در ارائه خدمات الکترونیک پیشرفت قابل‌ملاحظه‌ای نسبت به گذشته داشته و مطلوب است.

وضعیت ارائه خدمات از طریق دستگاه‌های پیشخوان دولت ضعیف است

وی وضعیت ارائه خدمات از طریق دستگاه‌های  پیشخوان دولت را ضعیف ارزیابی و اضافه کرد: وضعیت ارتباطات و زیرساخت‌های فناوری استان نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

موسوی با بیان ارائه 114 خدمت جدید در دوران کرونا از سوی دستگاه‌های اجرایی استان تأکید کرد: با توجه به ظرفیت مطلوب  استان در ارائه خدمات دولت الکترونیک استان قم می‌تواند در ردیف استان‌های برتر در سطح کشور قرار گیرد.

لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی با مرکز آیا

در ادامه جلسه، رئیس مرکز آگاهی‌رسانی و پشتیبانی از رخدادهای رایانه‌ای دانشگاه قم با تأکید بر تأثیرگذاری مطلوب فناوری اطلاعات در مشکلات مختلف کشور ابراز کرد: امنیت سایبری یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های این عرصه است که برای رفع آن در دنیا گروه‌های واکنش سریع به حوادث رایانه‌ای تشکیل شد.

امیر جلالی‌بیدگلی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته از سوی سازمان فناوری اطلاعات از سال 85 برای بومی‌سازی این مجموعه عنوان کرد: نتیجه این تلاش‌ها، تشکیل مراکز و گروه‌های "آیا" در دانشگاه‌ها بود که انجام شد.

وی با تأکید بر سهل‌الوصول‌بودن بسیاری از خدمات مرکز "آیا" ابراز کرد: در این مرکز آسیب‌های تهدیدکننده فضای سایبری به‌طور روزانه اعلام می‌شود و ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌ها و مرکز آیا می‌تواند در راستای جلوگیری از زیان‌های حاصل از این آسیب‌پذیری‌ها تأثیر داشته است.

همایون یزدان‌پناه با اشاره به اهمیت روبه‌رو شدن با واقعیت‌ها اظهار داشت: متأسفانه با وجود تصویب 20 ساله قوانین توسعه فن‌آوری اطلاعات از دنیا عقب‌مانده‌ایم.

وی هدف تشکیل از ستاد شهر هوشمند را جبران عقب‌ماندگی در این حوزه دانست و افزود: باوجود پیشرفت‌های خوبی که در این حوزه و در شهر قم داشته‌ایم اما باید سیر حرکت به سمت هوشمند سازی آسیب‌شناسی شده تا سرعت حرکت را افزایش دهیم.

ورود ایران به لیست 50 شهر هوشمند در دنیا

رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم به لزوم استفاده از استعدادهای درخشان در این زمینه تأکید کرد و گفت: ایران نیز باید به لیست 50 شهر هوشمند واردشده و نخستین گام هوشمندسازی،  رسیدن به دولت الکترونیک است.

وی خاطرنشان کرد: برای داشتن شهر هوشمند باید به سه رکن حاکمیت هوشمند، جامعه هوشمند و بنگاه‌های تجاری دست پیداکرده و از شرایط جامعه تحلیل صحیحی داشته باشیم.

یزدان‌پناه توجه به نظرات کارشناسان به‌عنوان ناظران حقیقی جامعه را به مدیران توصیه کرد و تصریح کرد: برای رسیدن به شهر هوشمند نیازمند افرادی آتش به اختیاری در سازمان‌ها هستیم تا  با ارائه خدمات الکترونیکی شهر را به سمت شهر هوشمند هدایت کنند.

وی آغاز مطالعات شهر الکترونیک در قم از سال 83 دانست و بیان کرد: باید هر ارگان و سازمانی 7 درصد بودجه خود را به این امر اختصاص داده و مدیر ارشد اطلاعات داشته باشد.

رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم ادامه داد: باید برای رسیدن به شهر هوشمند از فرهنگ‌سازی شروع کرده و افراد نخبه را به کار دعوت کنیم.

انتهای پیام/451/ر/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon