روند افزایشی ابتلا به کرونا در شرق گلستان / ۲۰ درصد بیماران حال وخیمی دارند
گروه استانها ـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان از کم توجهی مردم به رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی انتقاد کرد و گفت: روند شیوع این بیماری در شرق استان افزایشی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، پس از آرامش نسبی که در فروردین و اردیبهشت ماه در گلستان به وجود آمد و روند شیوع کرونا در استان نزولی شده بود، از هفتههای اول خردادماه دوباره این بیماری در شرق و غرب استان همهگیر شد.
شهرهای استان که کم کم در حال سفید و زرد شدن بود به یکباره وضعیت نامناسبی پیدا کرد و در 7 شهرستان شرایط به وضعیت قرمز درآمد.
شهرستانهای بندرگز، بندرترکمن، گمیشان، آق قلا، مراوه تپه، کلاله و گنبدکاووس وضعیت قرمز دارند و محدودیتهای زیادی برای پیشگیری از شیوع این بیماری در این شهرها اعمال شده است.
برخی از مسئولان هم از کمبود تختهای بیمارستانی در شرق استان خبر میدهند هرچند استاندار گفته این کمبودها رفع شده و محدودیتی برای پذیرش بیماران کرونایی وجود ندارد.
از شهرستان گنبدکاووس به عنوان سانتر اصلی بستری بیماران کرونایی در شرق استان خبرهای خوبی به گوش نمیرسد. در کلاله تعداد بیماران کرونایی بیشتر از 8 برابر شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یکی از دلایل شیوع این بیماری را در شهرستانهای شرقی و ترکمننشین استان را برگزاری مراسمات عروسی و عزا و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در این مناطق عنوان کرد.
سراجالدین عارفنیا در این باره اظهارداشت: متأسفانه در هفتههای اخیر عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم، سبب افزایش شیوع بیماری و تعداد مبتلایان به کرونا شده است.
وی افزود: سایه شوم این بیماری از کوچک و بزرگ، پیر و جوان و زن و مرد را تعقیب میکند برای همین همه مردم باید خود را ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی بدانند.
عارفنیا بیان داشت: روند شیوع بیماری در شرق استان افزایشی است و با پیک بیماری در منطقه مواجه هستیم. مردم باید برای حفظ سلامت خود از حضور در هرگونه تجمعی خودداری کنند.
وی از مردم خواست برای حفظ سلامتی خود و خانوادههایشان به هیچ عنوان در مراسمات عروسی و عزا شرکت نکنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان این را هم گفت که 20 درصد مبتلایان جدید به بیماری کرونا وضعیت وخیمی دارند و تحت مراقبتهای ویژه هستند.
به گفته وی نیمی از استان گلستان در وضعیت قرمز است و اگر مردم دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکنند شهرهای بیشتری درگیر این بیماری میشود.
عارفنیا خاطرنشان کرد: در صورت افزایش تعداد مبتلایان و قرمز شدن اوضاع در شهرهای دیگر محدودیتهای بیشتری مانند بستن پاساژها، تعطیلی مراکز فرهنگی و مساجد، تعطیلی رستورانها و آرایشگاهها و مهدهای کودک را اعمال خواهیم کرد.
انتهای پیام/581/ش