گزارش تسنیم از جلسه شورای شهر بندرعباس؛ گلایه اعضا از وضعیت نامناسب بهداشت و درمان / وضعیت بغرنج است
گروه استانها ـ یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای شهر بندرعباس با حضور دو نماینده مجلس برگزار شد و اعضا پیرامون مسائل مختلف شهر بندرعباس به اظهار نظر پرداختند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، یکصد و هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس امروز میزبان 2 نفر از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بود که به دعوت رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر به منظور هم اندیشی با نمایندگان مردم در مجلس برای مدیریت اوضاع موجود برگزار شد.
فاطمه جراره، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در ابتدای جلسه با انتقاد از برخی از سیاستهای دولت اظهار داشت: سیاست کلی دولت به گونهای است که برخی اطلاعات را در اختیار شورای شهر قرار نمیدهند بهعنوان مثال اطلاعات مقدار عوارض آلایندگی را به صورت مشخص اعلام نمیکند تا بتوانیم به وظایف نظارتی خود به صورت دقیق بپردازیم.
وی بیان کرد: ستاد ملی کرونا تصمیماتی را گرفته که موجب نارضایتی شهروندان بندرعباس شده و انتظار داریم با توجه به شرایط موجود استان و شهر بندرعباس شرایط و تصمیمات به سمتی برود که از اوضاع بحرانی کنونی خارج شویم.
جراره عدم وجود مدیریت واحد شهری را یکی از بزرگترین مشکلات شهر بندرعباس برشمرد و گفت: شهرداری باید قبل از ورود و آغاز پروژهها مطالعات کامل و دقیقی را از آن پروژه و شیوههای اجرای آن انجام دهند تا از اتلاف هزینهها و اعتبارات جلوگیری شود.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس خاطرنشان کرد: شهر بندرعباس یک شهر ساحلی است و این پتانسیل، ظرفیت تبدیلشدن به یکی از بهترین نقاط گردشگری را برای بندرعباس ایجاد میکند اما باید به این شهر بها داده شود.
حجتالاسلام والمسلمین احمد عامری رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بندرعباس در نطق خود از وضعیت بهداشت و درمان استان هرمزگان گلایه کرد و با اشاره به موضوع توریستدرمانی گفت: کدام یک از ما حاضریم از بیمارستانهای یزد، شیراز و تهران چشمپوشی کرده و در یکی از بیمارستانهای بندرعباس بستری شویم؛ فقدان تجهیزات درمانی و سرمایهگذاران خصوصی در بخش بهداشت و درمان دو مسئله مهم در استان هرمزگان است.
وی بیان کرد: برای جلوگیری از سفرهای درمانی شهروندان به سایر استانها به محوریت مجمع نمایندگان و ضمن مساعدت از خیرین برای ورود در این حوزه ضرورت دارد از سرمایهگذاران دعوت شود تا در این بخش توجه بیشتری به استان داشته باشند و زمینه سرمایهگذاری فراهم شود.
اسماعیل بواشه دیگر عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز اظهار داشت: لازم است تیمهای ورزشی استان که در لیگ برتر حضور دارند با گرفتن اسپانسر مالی مورد حمایت قرار بگیرند.
وی تاکید کرد: فولاد هرمزگان میتواند مانند فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان یا ذوب آهن از طریق احداث مدرسه فوتبال و باشگاه فرهنگی ورزشی دارای تیم شود.
بواشه همچنین با تشریح وضعیت کمبود نیروی پرستاری در استان خواستار راهاندازی مدرسه بهیاری در بندرعباس شد.
مجید عسکریزاده رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با اشاره به وضعیت آمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان اظهارداشت: اکنون کمتر خانوادهای پیدا میشود که بیمار کرونایی نداشته باشد و ما تذکر وضعیت امروز هرمزگان را چند ماه پیش که آمار مبتلایان بسیار پایین بود به مسئولان گوشزد کردم اما گوش شنوایی نبود.
وی از تلاش خود برای ارسال نامه به سازمان بهداشت جهانی خبر داد تا وضعیت بغرنج بندرعباس را به اطلاع آنها برساند.
کیانوش جهانبخش، رئیس کمیسیون نظارت و ارزیابی حقوقی شورای شهر بندرعباس؛ خوابیدن در مقابل لوله فاضلاب شهری بندرعباس را جزو افتخارات خود دانست و گفت: علت این کارم پاسخ نگرفتن از طریق نامهنگاری و عدم اجراییشدن بندهای قانونی بود.
وی افزود: چرا نمایندگان فعلی بندرعباس در مجلس که همگی از قدیم تاکنون دارای مسئولیتهای مختلف بودهاند تاکنون هیچ اقدامی در جهت رفع این مشکل نکردهاند.
انتهای پیام/865/ر/ش