گزارش ویدئویی| کسب و کار تجارت دریایی ایران رونق میگیرد / افزایش صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس
گروه استانها ـ رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از حل مشکل تردد لنجهای سنتی در مسافرت تجاری از بنادر استان بوشهر به امارات متحده عربی خبر داد و گفت: با پیگیریها و رایزنیهای انجام شده کسب و کار تجارت دریایی در استان بوشهر رونق میگیرد.
خورشید گزدرازی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه اتاق بازرگانی مسئولیتهای اجتماعی گوناگون در حوزههای صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، صادرات و فعالیتهای تجاری دارد اظهار داشت: در حوزه صادرات با توجه به بیماری کرونا و قطع ارتباط تجار با کشورهای هدف، ولی فعالیت بازرگانان بوشهری با پیگیریهای انجام شده ادامه یافت.
وی، با اشاره به اینکه تجار و بازرگانان بوشهری کماکان با کشورهای حاشیه خلیج فارس در ارتباطات هستند گفت: در جریان همهگیر شدن بیماری کرونا در جهان، ولی تجار بوشهری بر فعالیت صادراتی خود ادامه و صادرات میوه و ترهبار و مواد معدنی را در دستور کار قرار دادند.
رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از افزایش صادرات با تلاش بازرگانان بوشهری به قطر خبر داد و بیان کرد: صادرات از گمرکات استان بوشهر به کشور قطر در ماههای گذشته روند افزایشی داشته و این مهم همچنان ادامه دارد.
گزدرازی از حل مشکلات لنجداران استان بوشهر در ارتباطات با کشور امارات متحده عربی خبر داد و بیان کرد: برای حل مشکلات لنجداران و ملوانان شناورهای سنتی استان بوشهر در تجارت دریایی به کشور امارات متحده عربی پیگیری و رایزنیهای فراوانی از طریق وزارت امور خارجه و مسئولان استانی انجام و راه حلهایی برای تحقق مطالبات ارائه شد.
وی، با اشاره به رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراوده لنجداران استان بوشهر با کشورهای هدف گفت: بر این اساس هر شرکت کشتیرانی در دبی با ایجاد نمایندگی خدمات لازم را به لنجها در واردات و صادرات کالا انجام میدهد.
رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با بیان اینکه نمایندگی شرکتهای کشتیرانی در طول هفته خدمات به لنجها ارائه میکنند خاطرنشان کرد: هر لنج تجاری میتواند در مدت 3 روز کالاهای خود را از دبی بارگیری و به مقصد ایران حرکت کند.
گزدرازی با بیان اینکه فعالیتهای یاد شده منوط به پرداخت یکسری هزینهها است افزود: این هزینهها بر افزایش قیمت کالاهای تجاری اثرگذاشته است ولی تلاش میشود هزینهها قدری کاهش یابد.
وی از رونق کسب و کار فعالیت لنجهای تجاری و ملوانان استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با حل مشکل تردد لنجهای سنتی در مسافرت تجاری از بنادر استان بوشهر به امارات متحده عربی کسب و کار تجارت دریایی در استان بوشهر رونق میگیرد.
رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، به خدمات این اتاق در عرصه مقابله با کرونا پرداخت و تصریح کرد: اتاق بازرگانی در این عرصه پیشگام بود چراکه پس از شیوع کرونا، ضمن حل مشکلات کسب و کارها، در تامین نیازمندیهای کادر درمانی و پرستاری استان بوشهر اقدام شد.
گزدرازی تامین تجهیزات درمانی و محافظتی کادر درمانی را از جمله اقدامات اتاق بازرگانی بوشهر دانست و تاکید کرد: تجهیزات لازم بیمارستانهای مختلف استان در راستای مقابله با کرونا تامین و امکانات لازم کادر درمانی و پرستاری شامل ماسک، گان، دستکش، دستگاه اکسیژنساز، تب سنج خریداری و تحویل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد.
وی، به میزان کمکهای نقدی اعضای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی استان بوشهر در راستای مقابله با کرونا پرداخت و با اشاره به پرداخت 105 میلیارد ریال تصریح کرد: در این راستا 75 میلیارد ریال از سوی اعضای اتاق بازرگانی بوشهر، منطقه ویژه پارس تامین تحویل شد و 30 میلیارد ریال هم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مستقیم از منطقه پارس جنوبی تحویل گرفت.
رئیس اتاق بازرگانی بوشهر افزایش صادرات از بنادر استان بوشهر را در اولویت برنامههای امسال دانست و افزود: استان بوشهر در زمینه تولید محصولات کشاورزی، معدنی، شیلاتی و آبزیان از ظرفیت و جایگاه مهمی برخوردار است که شناسایی بازار هدف صادراتی و توسعه ناوگان حمل و نقل دریایی در اولویت برنامههای اتاق بازرگانی بوشهر قرار دارد.
گزدرازی توسعه زیرساختهای صادراتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تلاش میشود امسال با توسعه صادرات غیرنفتی از بنادر استان بوشهر جایگاه این استان تقویت شود.
انتهای پیام/190/ش