گزارش|‌ تلاش‌کارآفرین بانه‌ای برای تحقق «جهش تولید» /‌ از کوله‌بری تا اشتغال‌زایی برای ۳۰۰ نفر

گزارش|‌ تلاش‌کارآفرین بانه‌ای برای تحقق «جهش تولید» /‌ از کوله‌بری تا اشتغال‌زایی برای 300 نفر

گروه استان‌ها ـ کارآفرین بانه‌ای با راه‌اندازی کارگاه تولیدی، برای ۳۰۰ جوانی که زمانی کوله‌بری می‌کردند، شغل ایجاد کرده و در راستای تحقق «جهش تولید» تلاش می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، اجناس با کیفیت داخلی، جایگزینی مناسب برای کالاهای داخلی خارجی است، تا چند وقت پیش کالاها و تولیدات خارجی در بازار و ویتیرین پاساژهای شهر بانه خودنمایی می‌کرد، اما با راه‌اندازی واحدهای تولیدی در این شهر، کالاهای باکیفیت داخلی جایگزین اجناس خارجی شده است.

این روزها در استان کردستان به‌ویژه‌ شهرستان‌های مرزی همچون بانه، کم‌تر خبر از عبور از گذرگاه‌های رسمی و غیررسمی برای لقمه نانی است، واردکنندگان دیروز تولیدکنندگان امروز هستند. اجناسی با کیفیت که جایگزینی مناسب برای کالاهای خارجی و بی‌کیفیت است.

در همین شهر بانه، مردم در گذشته در پایانه‌های مرزی مردم برای دریافت کارت کوله‌بری صف می‌کشیدند و تا قرار گرفتن در خطوط تولید و کار رسمی فاصله‌ها زیاد بود، فاصله‌ای که عزم و اراده و از همه مهم‌تر خواستن نزدیک‌ترش کرد و کارآفرین بانه‌ای با راه‌اندازی یک واحد تولیدی و اشتغال‌زایی برای 300 نفر در راستای تحقق «جهش تولید» تلاش عزم جزم کرده است.

کریم محمودی، کارآفرین تلاشگر و فعال بانه‌ای درباره تشریح کار خود، با بیان اینکه از سال 1384 به صورت واردات کار خود را آغازکرده است، اظهار داشت، دردوسال گذشته به واسطه بستن مرز و شروع تحریم‌ها و با اعتماد به جوانان این مرز و بوم، تولیدی مونتاژ وسایل خانگی را راه‌اندازی کردیم.

وی افزود: 35 اقلام کالای ایرانی همچون جارو برقی، پلوپز، آبمیوه‌گیری در این واحد تولیدی در حال تولید و حدود 80 درصد دستگاه‌ها داخل خود ایران تولید و بسیاری از قطعات آن از نمونه اصلی و مادر نیز بهتر است.

این کار آفرین موفق بانه‌ای عنوان کرد: برخی از افرادی که زمانی کوله‌بری می‌کردند، اکنون در این واحد تولیدی مشغول به کار هستند، هم جانشان در سلامت است و هم مزایا و حقوق آنها طبق کانون کار پرداخت می‌شود و خوشبختانه از امنیت شغلی و زندگی برخوردار هستند.

وی با تاکید بر اینکه باید زیر بال و پر تولیدکننده را گرفت تا اقتصاد از پیرامون تا مقصد دوام داشته باشد، بیان کرد: ما برای 300  جوانی که هیچ امیدی در این شهر نداشتند و در نقطه صفر مرزی بدون هیچ حمایتی زندگی و کوله‌بری می‌کردند اشتغال ایجاد کرده و به آنان امید به زندگی داده‌ایم.

یکی از کامیون‌داران که بارهای این تولیدی را جابه‌جا می‌کند، درباره فعالیت‌هایشان می‌گوید: هفته‌ای چند بار برای بار گیری به این مسیر خواهیم آمد و برای شهرهای مختلف از جمله شیراز، اصفهان، تهران و مشهد بارگیری می‌کنیم.

وی افزود: بسیار خوشحالیم که دراین شهر مرزی بانه با تمام کمبودها و مشکلات موجود، همچین تولیدی‌هایی وجود داشته که توانسته جوانان بسیاری را سرکار ببرد.

پیمان الماسی، معاون امور صنایع سازمان صمت استان کردستان نیز می‌گوید: همواره حامی تولید و پشتیبان این واحد تولیدی در بخش تخصیص عرضه مورد نیاز، تأیید ثبت سفارش مواد اولیه و معافیت‌های گمرکی هستیم.

وی با بیان اینکه حمایت از تولید ایرانی از برنامه‌های اولویت‌دارمان است، افزود: متأسفانه این روزها به‌دلیل تحریم و مشکلات اقتصادی، شاهد خروج برخی از سرمایه‌گذاران بزرگ خارجی از کشور هستیم و تداوم این وضعیت، برحوزه صنعت تاثیر منفی خواهد گذاشت.

معاون امور صنایع سازمان صمت استان کردستان تصریح کرد: اگر واحدهای تولیدی حمایت نشوند، بدون شک با مشکل روبه‌رو خواهیم شد.

به گزارش تسنیم؛ از آنجا که رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را سال جهش تولید نام‌گذاری کرده و حمایت دولت از تولید را یکی از مهمترین الزامات بیان فرموده، انتظار می‌رود دولتمردان در استانی همچون کردستان که آمار بیکاری بالاست، بیشتر به سرمایه‌گذاران و مراکز تولیدی توجه کنند تا آنان نیز با پروراندن ایده‌های تازه، افزایش کیفیت اجناس و بهره‌وری، اعتماد کردن به توان نیروهای داخلی و پرهیز از واردات کالا در راستای اشتغال‌زایی و تأمین نیازهای داخل گام بردارند.

انتهای پیام/484/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon