۵۵ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای آبرسانی بوشهر تخصیص یافت
گروه استانها - مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر تسریع اجرای طرحهای آبشیرینکن گفت: ۵۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات مقابله با تنش آبی برای اجرای طرحهای آبرسانی بوشهر تخصیص یافته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا جانباز صبح امروز در نشست ویدئو کنفرانسی با مسئولان شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با قدردانی از تلاشهای شبانهروزی در رفع مشکلات تامین آب شهرها و روستاهای استان اظهار داشت: همراهی استاندار و معاونان استاندار بوشهر در مدیریت طرحهای آبرسانی ستودنی است چراکه اقدامات بسیار خوبی در رفع مشکلات آب شرب این استان انجام شده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اقدامات مدیریت مصرف را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: هرچند طرحهای مهمی در مدیریت مصرف آب در استان بوشهر اجراء شده ولی لازم است نسبت به قطع انشعابات خانه باغها در نقاط شهری و روستایی استان بوشهر اقدام فوری شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با قدردانی از رفع جیرهبندی توزیع آب در برخی نقاط شهر بوشهر تاکید کرد: باید این طرح در تمامی نقاط استان بوشهر با تسریع در اجرای طرحها استمرار یابد.
جانباز بازسازی و اصلاح شبکههای فرسوده آبرسانی را یکی از ضرورتها دانست و بیان کرد: موضوع بازسازی و هوشمندسازی شبکههای آبرسانی به ویژه در مرکز استان بوشهر باید در دستور کار قرار بگیرد تا بخشی از مشکلات توزیع آب برطرف شود.
وی، بهرهمندی استان بوشهر از مدیرعامل، معاون و کارشناسان توانمند را یک ظرفیت مهم برای تسریع در طرحهای آبرسانی دانست و بیان کرد: شرکت آبفای استان بوشهر در نوسازی و ترمیم شبکه آبرسانی باید خود اتکاء باشد.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای ظرفیتهای مهمی در اجرای طرحهای آبرسانی از جمله نیروهای با تجربه و جوان است خاطر نشان کرد: باید از ظرفیت این نیروها در تسریع طرحهای آبرسانی و تحقق مطالبات مردم بهرهوری مطلوب شود.
جانباز از اجرای طرحهای آب شیرینکن در نقاط مختلف استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: آب شیرینکنهای راکد باید سریعا برای عملیاتی شدن آنها تعیین تکلیف تا براساس برنامه زمان بندی وارد مدار تولید در حل مشکلات مردم شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بلا تکلیفی پروژهها را بزرگترین افت در برنامهها و طرحها دانست و افزود: باید برای تسریع طرحهای آب شیرینکن استان بوشهر با تصمیمگیری مطلوب و قاطع در تحقق اهداف برنامه تلاش شود.
وی اجرای طرح آبرسانی از جمله آبشیرینکن، سد سازی و نوسازی شبکههای آبرسانی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: سد ارغون کلمه یکی از پروژههای مهم آبرسانی است که برای تسریع در تکمیل آن با تعامل و همکاری اقدام شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر تامین اعتبارات لازم برای تسریع اجرای طرحهای آبرسانی گفت: 55 میلیارد تومان از محل اعتبارات مقابله با تنش آبی برای اجرای طرحهای آبرسانی بوشهر تخصیص یافته است.
جانباز شرایط استان بوشهر در تامین آبرسانی را سخت و دشوار دانست و با قدردانی از تلاش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: کارها و طرحهای ارزشمندی در تامین آب شرب مردم در شهرها و روستاها اجرا و در حال انجام است که حمایت استاندار و معاون عمرانی استاندار بوشهر در اجرای این طرحهای ستودنی است.
وی، با تاکید بر تسریع در اجرای طرح آبشیرینکن شهرستان جم تصریح کرد: طرح آب شیرینکن سیراف - جم باید در کوتاهترین زمان برای تسریع در عملیاتی شدن آن اقدام شود تا بر اساس برنامه تعیین شده وارد مدار بهرهبرداری در حل مشکلات مردم شود.
بیش از 80 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانها است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر هم با تشریح وضعیت آبرسانی در شهرها و روستاهای استان بوشهر خاطر نشان کرد: اکنون شهرهای استان بوشهر دارای وضعیت مطلوبی در آبرسانی دارند و برای رفع بحران در نقاط دارای چالش و مشکلدار شبانهروزی تلاش میشود.
عبدالحمید حمزهپور با بیان اینکه بیش از 80 درصد آب آشامیدنی استان بوشهر وابسته به دیگر استانها است از اجرای طرحهای آبشیرینکن در نقاط مختلف شهری و روستایی خبر داد و بیان کرد: اکنون به ظرفیت 150 هزار متر مکعب طرحهای آبشیرینکن در شهرها و روستاهای استان بوشهر در حال اجرا و یا در مدار بهرهبرداری است.
وی منایع تامین آب بوشهر را خط آبرسانی کوثر و کازرون، آبشیرینکن دانست و خاطر نشان کرد: طرح آبشیرینکن 10 هزار مترمکعبی بوشهر امسال با اجرای طرحهای توسعه ظرفیت تولید آب آن 2.5 برابر افزایش یافت و به 22 هزار و 500 مترمکعب افزایش یافت که نقش مهمی در رفع مشکلات آب شهر بوشهر دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرای پروژه آب شیرینکن 35 هزار مترمکعبی بوشهر خبر داد و افزود: این پروژه روند اجرایی مطلوبی دارد که بر اساس قول مدیرعامل شرکت مپنا تا اوایل سال آینده و یا اواخر امسال وارد مدار بهرهبرداری میشود.
حمزهپور یکی از مشکلات مهم آبرسانی در بوشهر را فرسودگی شبکههای آبرسانی دانست و تاکید کرد: عملیات نوسازی شبکههای فرسوده آبرسانی شهرها و روستاهای استان بوشهر در حال اجرا است که سال گذشته با همکاری 5 شرکت آب و فاضلاب از نقاط مختلف کشور بخشی از شبکههای فرسوده استان نوسازی و اصلاح شد.
وی، از رفع نوبتبندی آب در شهر بوشهر خبر داد و بیان کرد: با نوسازی شبکه آبرسانی و اجرای طرحها، برای نخستین بار محلات جنوبی شهر بوشهر از جیرهبندی توزیع آب خارج شدند و اکنون آب پایدار و مستمر در اختیار 60 هزار مشترک آب در نقاط جنوبی شهر بوشهر قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر اجرای رفع جیرهبندی آب در تمامی نقاط شهر بوشهر را یکی از برنامههای مهم دانست و خاطرنشان کرد: از 619 کیلومتر شبکه آبرسانی شهر بوشهر 270 کیلومتر آن فرسوده و نیاز به بازسازی دارد.
حمزهپور انشعابات غیرمجاز را یکی دیگر از مشکلات دانست و تاکید کرد: تاکنون 2 هزار انشعاب غیرمجاز آب ساماندهی شده ولی اکنون 3 هزار انشعاب غیرمجاز دیگر نیاز به همکاری و تعامل دیگر دستگاهها برای ساماندهی دارد.
وی، با قدردانی از توجه استاندار و معاون عمرانی استاندار بوشهر در پیگیری طرحهای آبرسانی گفت: از توجه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به طرحهای آبرسانی استان بوشهر قدردانی میشود و تعیین تکلیف طرحهای آب شیرینکن سیراف- جم و دلوار تنگستان در اولویت کارها قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر قطع انشعاب آب، خانه باغها در شهرها و روستاهای استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در 10 روز گذشته بیش از 2 هزار انشعاب آب خانه باغها قطع شده و این مهم همچنان ادامه دارد.
حمزهپور با قدردانی از همراهی مردم در مدیریت مصرف آب گفت: با تعامل و همراهی مردم پیش بینی میشود در تابستان، آب پایداری داشته باشیم و در این راستا تامین آب نوار ساحلی تنگستان، دشتستان، دیلم، دشتی، عسلویه و دیر در اولویت قرار دارد.
انتهای پیام/190/س