تعدادی از واحدهای تولیدی تعطیل شده آذربایجان شرقی با خصوصیسازی احیا شد
گروه استانها - مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی از احیای تعدادی از واحدهای تولیدی تعطیل شده آذربایجان شرقی در اثر خصوصیسازی خبر داد و گفت: بیش از ۸۰ درصد مشکل این واحدها مدیریتی بود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حسین فتحی در دیدار با روحالله متفکرآزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بازگشت تعدادی از واحدهای تولیدی تعطیل شده بر اثر واگذاری نادرست اصل 44 قانون اساسی در آذربایجان شرقی به چرخه تولید، اظهار داشت: شرکتهایی مانند خاک چینی، سراب بافت و که مدتی تعطیل شده بودند، اکنون تولید را مجدداً آغاز کردهاند.
وی با بیان اینکه 80 درصد مشکلات این واحدها مدیریتی بود، افزود: اصلاً مشکل این واحدها تأمین مواد اولیه یا نیازهای خطوط تولید نبود، لذا با مداخلات لازم، این واحدها مجدداً با اصلاحات مدیریتی دوباره کارگرانش را به تولید بازگرداند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در ادامه، مسائل مرتبط با شرکت ماشین سازی تبریز را یادآور شد و گفت: اگر مالکیت ماشین سازی تعیین تکلیف نشود، این شرکت در آینده دچار مشکلات جدی میشود.
وی با اشاره به اینکه در ماشین سازی تبریز که کارخانه مادر استان است، به دلیل بلاتکلیفی، داشتن بدهی و نبود هیئت مدیره کارت بازرگانی آنها باطل شده است، ابراز داشت: مواد اولیه به ارزش بیش از 10 میلیارد تومان شرکت در گمرک باقی مانده که باید برای تداوم تولید آزاد سازی شود.
فتحی با بیان اینکه اعضای کمیسیون کارگری به عنوان یک کمیسیون بالا دستی با عالیترین سطح مدیران در آذربایجان شرقی تشکیل میشود، خاطر نشان کرد: مدیران همه باهم تصمیم گرفتیم که خودمان در این واحدهای مشکل دار حضور یابیم و از نزدیک مشکلات را بررسی کنیم که این مراجعات منجر به بازگشت تعدادی از واحدها از تعطیلی به تولید شد.
وی دریافت برنامه زمان بندی تولید و پرداخت معوقات را شرط اصلی کمک کمیسیون کارگری استان به واحدهای تولیدی مشکل دار عنوان کرد و گفت: یکی از کارخانجات، پس از حضور و کمک این کمیسیون، 6 ماه معوقه حقوق خود به کارگران را صفر کرد و یک کارخانه دیگر هم متعهد شده تا معوقات کارگران را تا چند روز آینده واریز کرده و نتیجه را اعلام کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی تاکید کرد: درخواست ما از مجمع نمایندگان استان این است که برای رفع موانع تولید و جهش تولید، مجمع نمایندگان برای واحدهای بزرگ مشکل دار فرصت دهد تا بتوانیم به حفظ اشتغال و تولید آنها کمک کنیم و ایرادات قانونی را برای پیشگیری از تکرار مشکلات مشابه استخراج کرده و ممانعت کنیم.
با رفع موانع تولید و کمک به بخشهای مولد، به دغدغه اشتغال مردم توجه کنیم
روحالله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه پر تعدادترین مشکلات مردم در مراجعات مردمی را حوزه کار دانست و ابراز داشت: باید با رفع موانع تولید و کمک به بخشهای مولد برای ایجاد اشتغال پایدار، دغدغه مردم در این حوزه را کاهش دهیم.
وی با انتقاد از کشمکشهای زیاد در مورد دستمزد کارگران، تصریح کرد: افزایش حقوق کارگران ضمن اینکه به افزایش قدرت خرید و معیشت کارگران منجر میشود، به افزایش خرید کالای داخلی، رونق تولید و تحرک در بازار مصرف منتهی میشود.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر با بیان اینکه هفته آینده 10 نفر عضو ناظر نمایندگان در شوراها انتخاب میشود، خاطر نشان کرد: معتقدم برای تمرکز بیشتر بر واحدهای تولیدی و صنعتی و کارگری میتواند سه نفر از نمایندگان به صورت تخصصی در شوراهای کار و تولید حضور یابند.
انتهای پیام /111/ ع