رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی هرمزگان: اگر مردم کرونا را جدی می‌گرفتند امروز وضعیت قرمز نداشتیم

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی هرمزگان: اگر مردم کرونا را جدی می‌گرفتند امروز وضعیت قرمز نداشتیم

گروه استان‌ها ـ رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی هرمزگان گفت:به دلیل بی‌توجهی مردم به پروتکل‌های بهداشتی امروز وضعیت استان قرمز شده درحالی که اگر خطر کرونا جدی گرفته می‌شد شرایط روبه بهبودی بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیمقشم، دکتر حسین فرشیدی روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در سالن فرمانداری قشم، اظهار داشت: شماری از افراد هم بدون داشتن علائم کرونا به عنوان ناقل در رفت و آمد هستند که مردم درصورت رعایت نکردن مسائل بهداشتی به طور حام درگیر این بیماری خطرناک خواهند شد.

وی با اعلام اینکه آمار استفاده از ماسک در میان مردم هرمزگان هم اینک به 85 درصد رسیده است، افزود: اگر مردم از ابتدا خطر این ویروس را جدی می‌گرفتند به طور حتم امروز شرایط ایتان در بحث کرونا قرمز نبود. 

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی هرمزگان گفت: از مهر ماه امسال شاهد ورود آنفولاآنزای جدید خواهیم بود که شرایط کشور را برای مقابله با این بیماری ها سخت تر خواهد کرد و تنها راه زنده ماندن تا شناسایی واکسن کرونا، استفاده از ماسک، دوری از تجمعات بیش از 10 نفر، شستن مداوم دست‌ها و ضدعفونی کردن سطوح و نقاط پرتردد است.

وی یادآور شد:  با مساعدت دولت و کمک‌خیران هم اینک 700 تخت برای پذیرش بیماران کرونایی و 80 تخت ویژه آی سی یو در اختیار داریم و با توجه به شیب سرازیر مبتلایان به کرونا که تا 15مرداد ادامه خواهد داشت تقریبا آمار ورودی ها به بیمارستان های استان و خروجی بیماران یکسان است.   

فرشیدی بیان داشت: اقدامات ایران در مقابسه با کشوری همطراز ایران در جهان در زمینه مبارزه با ویروس کرونا، علیرغم مشکلات تحریم و مسائل اقتصادی کشور به بهترین شکل ممکن انجام شده است و با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی می توانیم آمار مبتلایان و فوتی های این ویروس را بشدت کاهش دهیم. 

شرایط ویژه قشم را باید مدنظر داشته باشیم

نماینده مردم قشم در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: با توجه به رعایت نکردن ماده 224 قانون برنامه پنج ساله پنجم که قرار بود 50 درصد مازاد درآمد هر استان به همان استان اختصاص داده شود، سهم بیش از 2 هزار میلیارد تومانی هرمزگان از این فرآیند از بین رفت و بعید می‌دانم 10 هزار میلیارد تومان آنرا به استان داده باشند.

احمد مرادی اظهار داشت: استان زرخیز هرمزگان‌ نباید تاوان کم کاری دیگر استان‌ها را بدهد و اگر این قانون ررست احرا شده بود استان هرنزگان که هر سال نازاد درآمد دارد با هیچ مشکل زیرساختی در هیچ حوزه ای روبرو نبود.

وی با گلایه از اشتباه رئیس جمهور در سفید اعلام کردن استان‌هایی همچون هرمزگان گفت: هر استان در زمینه‌ مقابله با کرونا باید براساس شرایط خاص خودش اداره شود تا به یکباره گرفتار موج شدید مبتلایان به کرونا و افزایش فوتی‌های این ویروس نشود.

نماینده قشم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:  قشم بواسطه جمعیت 150 هزار نفری و طولانی بودن مسافت بین شرق و غرب جزیره به طول 120 کیلومتر و نبود امکان سریع تردد در مسیر حدود 20 کیلومتری قشم تا بندر عباس، از شرایط ویژهای نسبت به دیگر شهرستانهای استان برخوردار است که نیازمند توجه ویژه در همه حوزه‌های زیرساختی است.

عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تعطیلات خردادماه مشکل‌ساز شد

فرماندار شهرستان قشم هم در ابتدای این جلسه طی سخنانی گفت: پس از شناسایی نخستین بیمار مثبت کرونایی در قشم اقدامات مهم طرح فاصله گذاری، تعطیلی بازارها و‌ مراکز تجاری، مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین کنترل شدید بر روی اردوها در این شهرستان اجرا شد.

علیرضا نصری اظهار داشت: متاسفانه مردم بمناسبت فطر، آئین های عروسی و همچنین برپایی نمازهای جمعه در روستاها، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکردند که به افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 منجر شد.

وی با تقدیر از مشارکت همه دستگاه در  زمینه کمک به بهتر شدن‌ ارایه خدمات مبارزه با بیماری کرونا، افزود: با فرهنگ سازی بیشتر و بهتر و توجه ویژه به الزامات استفاده از ماسک،کنترل دقیق تردد مسافران در اسکله‌ها و بنادر و خودروهای عمومی می توانیم به سلامت بیشتر جامعه کمک کنیم. 

فرماندار شهرستان قشم از کمک‌های استاندار هرمزگان به مردم جزایر لارک و هنگام و همچنین مشاغلی همچون قایقداران حوزه گردشگری، صیادان و لندینگ کرافت داران که بواسطه شیوع کرونا و نیامدن گردشگران به این‌ جزیره با مشکلات اقتصادی مواجه شده بودند، تقدیر کرد. 

 اختصاص 70 میلیارد ریال به حوزه کرونا قشم

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان‌ منطقه آزاد قشم هم از اختصاص 50 میلیارد ریال بودجه ستاد سفرهای نوروزی قشم و  20 میلیارد ریال خرید تجهیزات برای مرکز درمانی خلیج فارس در روستای جی جیان به عنوان بخشی از خدمات ارایه شده این سازمان به حوزه کرونا در قشم نام برد. 

مرتضی شیخ زاده اظهار داشت: مدیرعامل سازمان‌ منطقه آزاد قشم از اسفند سال 93 تاکنون بیشترین سفرها به روستاهای مختلف این جزیره از جمله 18سفر به باسعیدو  در دورترین نقطه غرب جزیره را در کارنامه خود داشته و در این سفرها در نشست با مردم و آگاهی از مشکلات آنان مسائل را پیگیری کرده است.

وی ادامه داد: در بحث کرونا، مدیرعامل سازمان‌ منطقه آزاد قشم‌ مدیریت این بیماری را به رئیس شبکه بهداشت و درمان واگذار کرد و با صراحت اعلام کرد همه ما در این‌مساله سرباز ستاد کرونای شهرستان هستیم. 

شیخ زاده در پایان گفت: تا پایان دوره دولت 30 هزار میلیارد تومان  پروژه‌های عمرانی که بیشتر آنها مربوط به بخش خصوصی است در قشم به بهره برداری می رسد که افتخاری برای نمایندگان دولت در این منطقه است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم هم در این جلسه با اشاره به اقدامات شبانه روزی کادر درمان و بهداشتی قشم برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی در سطح این‌ جزیره، گفت: تا سه ماه نخست شیوع کرونا بواسطه رعایت خوب مسائل بهداشتی و کناری مبادی ورودی قشم از شرایط خوبی برخوردار بود.

حمیدرضا بهزادی اظهار داشت: تا کنون آزمایش 1192 تن از ساکنان جزیره و 34 مسافر این منطقه به همراه 22 کودک زیر 6 سال مثبت بوده است که خوشبختانه قریب به اتفاق آنان پس از درمان و دوران قرنطینه بهبود یافتند.

وی ادامه داد: متاسفانه 12 نفر از همشهریانمان شامل 6 مرد و 6 نفر از بانوان هم جان خود  را از دست دادند.

بهزادی گفت: با شناسایی هر فرد بیمار دارای علائم مثبت کووید 19،بلافاصله اقدام به خوشه های مرتبط کرده ایم که برای مثال از شناسایی یک فرد بیمار به یک خوشه  بیش از  70 نفری رسیدیم.

وی تنها را کنترل کرونا را احترام گذاشتن به قوانین و‌ مقررات ستاد کرونای کشور در زمینه رعایت مسائل بهداشتی عنوان کرد.

انتهای پیام/7558/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران