توصیه‌های رئیس پلیس آگاهی استان کردستان به مردم برای پیشگیری از جرایم جعل و کلاهبرداری

توصیه‌های رئیس پلیس آگاهی استان کردستان به مردم برای پیشگیری از جرایم جعل و کلاهبرداری

گروه استان‌ها- رئیس پلیس آگاهی استان کردستان هشدارهایی را پیرامون پیشگیری از جرایم جعل و کلاهبرداری به شهروندان ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، «مبارزه با قاچاق، کشف جرایم، شناسایی و تعقیب مجرمین، شناخت و کشف جرایم، بازرسی و تحقیق، حفظ آثار و دلایل جرم، دستگیری متهمین و مجرمین و ممانعت از فرار و اختفاء آنها» از جمله وظایف پلیس آگاهی است.

سرهنگ عبدالله فاتحی رئیس پلیس آگاهی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم هشدارهایی را پیرامون پیشگیری از جرایم جعل و کلاهبرداری به شهروندان ارائه کرد و اظهار داشت: هیچ‌گاه با مشاهده یک آگهی تجاری در مطبوعات، به صحت آن اعتماد نکنید، مدارک شناسایی همچون شناسنامه و کارت ملی را در جای مطمئن نگهداری کرده و در صورت سرقت یا فقدان، موضوع را سریعاٌ به مراکز صدور این مدارک اطلاع دهید.

وی گفت: چک‌های خود را فقط در شعب بانک‌ها نقد کرده و از دادن چک به دیگران در قبال دریافت وجه نقد، به شدت خودداری کرده و پیشنهادهای اغوا کننده درباره معاملات سکه‌های طلای قدیمی و اشیای عتیقه تنها دامی برای فریب شما است.

رئیس پلیس آگاهی استان کردستان تصریح کرد: در هنگام خرید یا اجاره محل سکونت یا دفتر کار، از مالک بودن طرف مقابل اطمینان حاصل کرده و اسناد و اوراق بهادار را در محل‌هایی که امکان دسترسی دیگران وجود دارد، نگهداری نکنید.

وی بیان کرد: متن چک را شخصاً و با یک قلم بنویسید تا در صورت دست بردن در مندرجات چک، جعلی بودن آن مشخص شود و در هنگام مراجعه به بانک‌ها، مراقب کسانی باشید که پیشنهاد می‌کنند چک شما را در قبال پرداخت آنی مبلغ آن، دریافت کنند.

فاتحی تاکید کرد: بهتر است برای هر حساب، از امضا مخصوص و متفاوت استفاده کرده و امضاهای بانکی، متفاوت با امضا‌های اسناد دیگر باشد.

وی خطاب به هم‌استانی‌ها توصیه کرد که در هنگام انجام معاملات و عقد قراردادها، مراقب افراد به ظاهر آراسته باشید و فریب چرب‌‌زبانی آنان را نخورده و برای اطمینان از اصالت سند، از مرجع صدور آن استعلام کنید.

رئیس پلیس آگاهی استان کردستان هشدار داد: همیشه به پیشنهادهای خیلی خوبی که به شما داده می‌شود، شک کرده و نیز مراقب کسانی باشید که با غصب عناوینی نظیر مامور اداره اطلاعات، کارمند دادگستری، وکیل و مامور نیروی انتظامی با اهداف فریبکارانه به شما نزدیک می‌شوند.

وی از شهروندان خواست که در این روزهای کرونایی فریب تماس‌ها و پیامک‌های تبلیغاتی و ارسال مشخصات بانکی برای دریافت وام را نخورند و همواره توصیه‌های پلیس را در جهت پیشگیری از وقوع سرقت‌ها جدی گرفته و هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

رئیس پلیس آگاهی استان کردستان یادآور شد: نیروی انتظامی ضمن احترام به حقوق عامه مردم، هیچ‌گونه مماشاتی را با برهم زنندگان نظم و امنیت نداشته و با برهم زنندگان نظم و امنیت و متخلفان برخورد می‌کند.

انتهای پیام/486/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon