سند تجاریسازی صنایع دستی در استان گلستان تدوین شد
گروه استانها- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان از تدوین سند تجاریسازی صنایع دستی استان با اولویت رشتههای جاجیمبافی، رودوزی، سفالگری و ابریشمبافی خبر داد.
احمد تجری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلات هنرمندان صنایع دستی، فروش محصول است اظهار داشت: با اینکه در استان هنرمندان توانمند زیادی داریم و از نظر کیفیت و کمیت در تولید انواع صنایع دستی با مشکل روبهرو نیستیم اما در بحث بازار فروش دغدغههای زیادی برای هنرمندان وجود دارد.
وی گفت: برای برطرف شدن مشکل فروش صنایع دستی استان سند تجاریسازی و بازاریابی این محصولات در قالب راهبردهای و راهکارهای اجرایی تدوین شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: در این سند وظایف دستگاههای مختلف و البته هنرمندان نیز مشخص شده است. استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای فروش محصولات صنایع دستی، تولید محتوا، توسعه کسب و کارهای اینترنتی و غیره از جمله این موارد است.
به گفته وی این سند با اولویت رشتههای جاجیمبافی، رودوزی، سفالگری و ابریشمبافی در استان تدوین شد.
وی با بیان اینکه یکی از راهبردهای این سند ایجاد بازارچههای دائمی صنایع دستی است، گفت: در استان بازارچه صنایع دستی به شکل منسجم نداریم. بازارچهای هم که در گرگان وجود دارد از جامعیت برخوردار نیست.
تجری بیان داشت: ساخت 6 بازارچه صنایع دستی در استان آغاز شده که دو بازارچه تا پایان امسال به بهره برداری میرسد.
وی درباره میزان صادرات صنایع دستی استان گفت: عمده صادرات صنایع دستی چمدانی است و از سایر گمرکات انجام میشود برای همین نمیتوان آمار دقیقی در این زمینه ارائه کرد.
انتهای پیام/582/ح