پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه‌های ارتباطات روستایی در گیلان؛ مصرف اینترنت استان ۳ برابر شد

پیشرفت فیزیکی 75 درصدی پروژه‌های ارتباطات روستایی در گیلان؛ مصرف اینترنت استان 3 برابر شد

گروه استان‌ها- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه تار در استان گفت: مصرف اینترنت استان در ایام کرونا ۳ برابر شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرزاد توکلی عصر امروز در جلسه مجمع نمایندگان استان گیلان با مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان گیلان اظهار داشت: ضریب نفوذ تلفن ثابت در سطح کشور 34.5 بوده و در استان گیلان 40.28 است که نشان می‌دهد در این حوزه با 31 هزار مشترک تلفن ثابت از متوسط کشوری بالاتر هستیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان با بیان اینکه شاخص‌های پوششی تلفن همراه در استان گیلان از متوسط کشوری بهتر است و شهر رشت نیز بیشترین ضریب نفوذ تلفن همراه را دارد خاطرنشان کرد: گیلان جزو نخستین استان‌ها بود که زیرساخت‌های تلفن WLL را تبدیل به تلفن همراه کرد.

توکلی با اشاره به پوشش رومینگ در استان گیلان تصریح کردد درحال حاضر 27 سایت رومینگ های وب با همراه اول و 26 سایت رومینگ های وب با ایرانسل در سطح استان داریم و پروژه تار یا توسعه ارتباطات روستایی در سطح استان گیلان درحال اجرا است که تا امروز بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد‌.

وی با اشاره به مزایای اجرای پروژه تار یا توسعه ارتباطات روستایی در گیلان خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه، 11 سایت همراه اول، 5 سایت های وب، 3 سایت ایرانسل و 9 مرکز مخابراتی به فیبر متصل می‌شوند و بستر خوبی برای توسعه ارتباطات است که در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور که مشکلات ارتباطی دارند اجرا می‌شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان شاخص‌های idi که شامل سه بخش دسترسی، مهارت و استفاده است را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: استان گیلان در حوزه بهره‌گیری از این شاخص‌ها رتبه دهم را در کشور دارد و idi معمولاً برای توسعه فاوا در استان و کشور مطرح می‌شود و در این شاخص صرفاً زیرساخت اهمیت ندارد.

ظرفیت مصرف اینترنت گیلان در ایام کرونا 3 برابر شد

سرپرست مخابرات منطقه استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره به تعداد مشترکان اینترنت ADSL در سطح استان اظهار داشت: در مجموع بیش از 300 مشترک در گیلان به‌واسطه مخابرات از بستر اینترنتی مذکور استفاده می‌کنند.

علیرضا پارسایی با ارائه گزارشی از دستاوردهای جدید مخابرات استان گیلان گفت: استفاده از مراکز سافت سوئیچ تولید داخل شرکت دانش‌بنیان آوا، یکپارچه‌سازی مدیریت درخواست‌های سرویس‌های مختلف مخابراتی برای مشترکان خانگی و تجاری و یکپارچه‌سازی سیستم‌های مدیریت شبکه برای مونیتورینگ اختلالات و کیفیت سرویس از اهم دستاوردهای مخابرات استان است.

وی تهیه نرم‌افزار بررسی کیفیت خطوط مشترکان ADSL و ارائه سرویس جدید VDSL را جزو دیگر دستاوردهای مخابرات منطقه استان گیلان اعلام کرد و ابراز داشت: ارائه سرویس آوای انتظار، ارائه سرویس FITH و همچنین آماده‌سازی ارائه سرویس اینترنت از بستر WIFI OFFLOADING نیز از دیگر دستاوردها است.

سرپرست مخابرات منطقه استان گیلان با اشاره به مشکلات ناشی از شیوع کرونا در گیلان و نیاز به اینترنت خاطرنشان کرد: در بحران کرونا 800 مدرسه در سطح استان به شبکه ملی وصل شدند و مشکلات مشکلات سافت سوئیچ استان نیز رفع شد و ظرفیت آن از 160 هزار به بالاتر افزایش پیدا کرد.

پارسایی تسویه بدهی مخابرات با اکثر شهرداری‌ها، افزایش پهنای باند مصرفی دیتا استان از 15 گیگابایت در ثانیه به 45 گیگابایت در ثانیه و اجرای فیبر نوری موردنیاز برای دوربین‌های نظارتی شهرداری‌ها را به‌عنوان دیگر اقدامات برشمرد و تصریح کرد: ظرفیت مصرف اینترنت استان در ایام شیوع کرونا تا 3 برابر افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به حداقل رساندن میزان خرابی و آسیب‌پذیری شبکه کابل‌های مسی هوایی که بر اثر سرقت در سطح استان گیلان آسیب دیده بودند خاطرنشان کرد: امسال پروژه‌هایی همچون ایجاد سایت همراه اول فاز 8 در 270 نقطه جدید و توسعه آن، ایجاد سایت همراه اول USO در 6 نقطه جدید و توسعه آن را در دستور کار داریم.

انتهای پیام/612/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon