دادگستری استان مرکزی قاطعانه با هرگونه فسادی برخورد میکند
گروه استانها-رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه نظارت و ارزیابیها در دستگاه قضا در استان مرکزی توسعه مییابد گفت: بدون اغماض و قاطعانه با هرگونه فسادی برخورد میکنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حجتالاسلام سیدعبدالمهدی موسوی صبح امروز در دیدار با امام جمعه ساوه با اشاره به رسالت دستگاه قضایی اظهار داشت: اجرای منویات مقام معظم رهبری و اجرای برنامههای راهبردی قوه قضاییه، ارتباط بامردم، جامعه نخبگان و اطلاع رسانی و مبارزه با فساد به دور از شعار، رسالت و محور فعالیت دستگاه قضایی استان است.
وی افزود: بخش قضایی ناظر بر نظام جمهوری اسلامی است و فعالیت در این دستگاه توفیق به شمار میرود، بنابراین تکریم ارباب رجوع باید سرلوحه فعالیت دستگاه قضایی و همکاران ما در دستگاه قضایی باشد قاطعیت باید درعمل دیده شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: به منظور بحث طولانی اجرایی شدن برخی جرایم که به عنوان یک مشکل و انتقاد مطرح بود تلاش شده ارزشیابی و بازرسی در یک هفته انجام شود، بنابراین توسعه نظارت و توسعه ارزیابی با هدف به حداقل رساندن مشکلات، برنامه دادگستری استان مرکزی است، تلاش بر این است تا اعتماد مردم به دستگاه قضایی و همچنین نظام مقدس اسلامی به حداکثر برسد.
موسوی بیان کرد: امروز در حوزه اقتصاد و جامعه نیاز به تحول داریم، باید با یک روحیه جهادی این مسیر را هموار کرد، دستگاه قضایی نیز با تمام قوا به دور از توجه به جایگاه و هر طیفی مقابل فساد میایستد.
طولانی بودن رسیدگی به برخی از جرائم سخت سبب اخلال در فلسفه بازدارندگی و سلب اعتماد مردم به دستگاه قضا میشود
حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی، امام جمعه ساوه نیز در این دیدار با اشاره به جایگاه دستگاه قضایی گفت: بخش دستگاه قضایی بخش ناظر بر حکومت اسلامی است و اگر این بخش در اجرا و عملیات با قرآن فاصله داشته باشد مشکلات جامعه بیشتر میشود.
وی افزود: جایگاه دستگاه قضایی جانشین خدایی و بسیار مهم است، بنابراین قضات و کارکنان قضایی به فکر آن باشند که در محضر خداوند هستند و کار خدایی میکنند.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: در دسترس بودن دستگاه قضایی، تعامل موثر و دوسویه و همچنین تداوم فعالیت با واحدهای صنعتی و مردم و ادارات باید رسالت و رویکرد دستگاه قضایی باشد.
حسینی بیان کرد: یکی از مشکلات در حوزه قضایی، طولانی شدن رسیدگی به برخی جرایم سخت بوده، فلسفه مجازات بازدارندگی است و طولانی شدن برخورد با جرایم سبب بیاعتمادی مردم به دستگاه قضایی و نظام و از طرفی سبب کم ارزش شدن جرایم در بین مردم میشود.
انتهای پیام/716/ ع