دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی بورسیه صنعتی می‌شوند

دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی بورسیه صنعتی می‌شوند

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان ‌غربی گفت: دانشجویانی که در سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی می‌شوند توسط صنایع استان به‌صورت آزمایشی بورسیه ‌شوند.

سیروس یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به اینکه هم اکنون موضوع بورسیه دانشجویان دانشگاه قاضی در صنعت مورد توجه قرار دارد اظهار داشت: این دانشگاه در تلاش است که تا مهرماه موضوع بورسیه دانشجویان عملیاتی شود و دانشجویانی که در سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه قاضی می‌شوند توسط صنایع استان به صورت آزمایشی بورسیه شوند.

وی تصریح کرد: این موضوع برای نخستین مرتبه توسط دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در شورای دانشگاه مطرح و مورد استقبال فراوانی قرار گرفته است و خوشبختانه تاکنون با صنایع مختلفی که وارد مذاکره شده، همه استقبال کرده‌اند.

دانشجویان دروس عملی خود را در جوار صنعت می‌گذرانند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: اخیرا مدیر واحد مارال‌صنعت نیز قول داده که تعدادی از دانشجویان را از تمامی رشته‌های موجود فنی دانشگاه بورسیه کند تا جایی که دانشجو دروس عملی خود را در جوار صنعت و واحدهای تولیدی بگذرانند که اتفاق مهمی است.

وی افزود: در آینده‌ای نزدیک فراخوانی از سوی واحدهای تولیدی داده شده و از دانشجویان آزمون گرفته می‌شود و در این راستا موضوعاتی از قبیل تعهدنامه‌های بین دانشجو و صنعت، صنعت و دانشجو، صنعت و دانشگاه و نیز دانشگاه در مقابل صنعت، بررسی و چک‌کش کاری می‌شود چون در این راستا برخی مباحث حقوقی یعنی تعهد دو نفر در قبال یکدیگر باید مطرح شود.

یوسفی در ادامه با اشاره به اینکه موضوع نظام‌وظیفه دانشجویان پسر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مورد بررسی قرار می‌گیرد اظهار داشت: این موضوع می‌تواند از طریق نمایندگان استان در کمیسیون آموزش عالی و در قالب «طرح» مطرح و مصوب شده تا جزئیات آن مشخص شود یعنی مجلس شورای اسلامی، وضعیت نظام وظیفه دانشجویانی که دارای بورسیه صنعت هستند را تعیین کند که به چه شکل خواهد شد.

وی افزود: یعنی باید طول مدت خدمت افرادی که تعهد به کار در صنعت شده‌اند، تبدیل به خدمت در صنعت شده و سپس استخدام شوند و دانشجویان پسر پس از اینکه آموزشی عمومی نظام وظیفه را گذراندند به صنعت بازگشته و مشغول کار شوند.

بحث اشتغال و کارآفرینی دانشجویان برطرف می‌شود

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود که این موضوع در سطح جامعه استقبال فراوانی را به‌دنبال داشته باشد و باعث شود که دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای گرایش یابند چون هم بحث اشتغال و کارآفرینی آنها و هم اخذ نظام وظیفه آنها برطرف می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در بین 31 استان کشور، تنها چهار دانشگاه فنی و حرفه‌ای مجوز مرکز رشد، فناوری و خلاقیت دارند که یکی از آنها دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان است بیان کرد: برخی شرکت‌های فناور در دانشگاه مستقر شده و اخیرا این دانشگاه نیز وارد تفاهم‌نامه با بسیج دانشجویی استان شده و چند واحد نیز مستقر شده‌اند و به زودی کارهای خود را آغاز خواهند کرد.

یوسفی در ادامه اظهار داشت: در هفته گذشته شرکت مارال‌صنعت در ادامه همکاری‌های خود با دانشگاه قاضی چند ربات که دارای فناوری پیشرفته است را در اختیار دانشجویان قرار داده تا دانش روز خود را به پیش ببرند.

اهتمام دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای تحقق شعار سال

وی با اشاره به شعار سال بیان کرد: با توجه به اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام جهش تولید نامگذاری شده است جوانان باید خودباوری داشته و تحقق شعار سال نیز مورد دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌ غربی قرار دارد.

یوسفی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در یک و نیم ماه گذشته نشست‌های استانی حامیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای را آغاز کرده است افزود: هم اکنون برنامه تاسیس و ثبت «بنیاد حامیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌غربی» در حال برنامه‌ریزی است و از حامیان و افرادی که علاقه‌مند به کمک به دانشگاه برای رشد و پیشرفت آن هستند رایزنی می‌شود تا این بنیاد در استان ثبت شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اخیرا در زلزله قطور خوی پنج دستگاه کانکس حمام و دستشویی با حمایت مالی مکتب امام صادق(ص) و با حمایت صنعتی و تولیدی این دانشگاه، آماده و ارسال شد تصریح کرد: حتی به سازمان‌های مردم نهاد اعلام شد که وسایل مورد نیاز را در اختیار دانشگاه قرار دهند تا در دانشگاه فنی و حرفه‌ای ساخته و به مناطق زلزله‌زده ارسال شود.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اداره کل مدیریت بحران استان همکاری می‌کند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان‌ غربی با بیان اینکه این دانشگاه با اداره کل مدیریت بحران نیز وارد مذاکره شده‌ است اظهار داشت: هدف این است که اگر سیل یا زلزله‌ای در آینده به‌وقوع پیوسته و نیاز به تامین اسکان و حمام باشد، به راحتی در محل مورد نظر در اختیار آنها قرار گیرد.

 وی افزود: متاسفانه همواره پس از وقوع حادثه و مشکلات، به فکر برطرف کردن آن می‌افتند در حالی که می‌توان در مواقع عادی که زمان بسیاری وجود دارد، برنامه‌ریزی شود و خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌طور کامل در این راه فعال است و می‌تواند خدمات لازم را ارائه دهد.

گفت‌وگو از نصیبه نیک‌زاد قوشچی

انتهای پیام/7548/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon