کهگیلویه و بویراحمد| ۶۶۴۶ واحد تولیدی - صنفی آسیب دیده از کرونا شناسایی شد
گروه استانها- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۶ هزار و ۶۴۶ وحاد تولیدی و صنفی آسیب دیده از کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، پروانه نیکمرام در نشست کارگروه اشتغال کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه کرونا سبب اختلال در کسب و کارها و ایجاد زیان و ضرر به برخی از کسب و کارها شده است، اظهار داشت: 225 میلیارتومان تسهیلات کرونایی برای این استان در نظر گرفته شده است.
وی عنوان کرد: به نهادها و سازمانهای مربوطه که از بروز ویروس کرونا دچار زیان شدهاند اطلاع رسانی شده که این دستگاهها برای جذب این اعتبار اقدام لازم را انجام دهند و برای ثبت مشخصات زیرمجموعههای آسیب دیده در سامانه اقدام کنند.
نیکمرام از شناسایی 6 هزار و 646 وحاد تولیدی-صنفی آسیب دیده از کرونا در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: یک هزار و 201 واحد تاکنون در سامانه با میزان اشتغال دو هزار و 241 نفر و میزان تسهیلات بالغ بر 24 میلیارد تومان ثبت نام کردهاند.
وی نرخ سود بانکی این تسهیلات را 12 درصد عنوان کرد و ادامه داد: تا آخر تیرماه امسال برای جذب میزان اعتبارات کرونایی اختصاص یافته و مهلت وجود دارد و تقاضامندیم که بانکهای عامل و دستگاههای مختلف برای جذب این اعتبار اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد به نقش دستگاههای اجرایی در زمینه اطلاع رسانی به واحدهای آسیب دیده اشاره کرد و خواستار اطلاع رسانی در این زمینه شد و گفت: در سامانه کارا برای ثبت نام مشکلاتی وجود داشته که این موارد برطرف شده است.
نیکمرام آمار پروندههای تشکیل شده و ارجاع شده به بانکها از طرف دستگاههای اجرایی را اعلام کرد و از مسولان دستگاههای مختلف در این زمینه درخواست ارائه گزارش کرد که مسولین متولی به گزارش لازم را ارائه دادند.
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه از مسولان دستگاههای متولی خواست: در 48 ساعت آینده پروندههای ناقص در سامانه را رفع نقص کرده و به بانکهای عامل ارسال کنند.
حشمتالله صمیمیدوست عنوان کرد که در میزان ثبت نامی در سامانه نسبت به جلسه گذشته پیشرفت داشتهایم که حدود 4 هزار و 200 واحد دیگر آسیب دیده باقی مانده هستند که در این سامانه ثبت نام نکردهاند.
سالار حسین پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست یاداور شد: واحدهای آسیب دیده استقبال آنچنانی از این تسهیلات نداشتهاند و علت عدم استقبال مبلغ پایین و درصد سود این تسهیلات است.
به گزارش تسنیم، در ادامه جلسه موضوع همکاری بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات کرونایی مورد بررسی قرار گرفت که در پایان مشخص شد تعداد یک هزار و 168 پرونده به بانکها با سطح اشتغال دو هزار و 114 نفر ارجاع شده است.
انتهای پیام/541/ ع