الزام به عدم استفاده از مازوت به نیروگاه شازند ابلاغ شده است؛ شناسایی منابع تولیدکننده آلایندگی در استان مرکزی

الزام به عدم استفاده از مازوت به نیروگاه شازند ابلاغ شده است؛ شناسایی منابع تولیدکننده آلایندگی در استان مرکزی

گروه استان‌ها- مدیرکل محیط زیست استان مرکزی با بیان اینکه الزام به عدم استفاده از مازوت به نیروگاه شازند ابلاغ شده است از شناسایی منابع تولیدکننده آلایندگی در استان مرکزی خبر داد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رضا میرزایی ظهر امروز در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای کاهش آلودگی هوای استان اظهار داشت: در آخرین روزهای سال 98 با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا در جلسات اضطراری به دستور استاندار در زمینه استفاده از سوخت مازوت و با توجه به دستور دادستان کل کشور که این موضوع برعهده استان است، به نیروگاه شازند ابلاغ شد که از این سوخت استفاده نکند و اگر به سبب مشکلاتی این موضوع انجام شود باید با مصوبه شورای تامین استان و مسئولان مربوطه باشد.

وی افزود: با همکاری سمن‌ها، صندوق ملی محیط زیست و غیره 5 ایستگاه پایش آلودگی هوا به ظرفیت استان اضافه شد که در نقاط مختلف شهرستان اراک از جمله دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اراک منطقه سردشت نصب شد و برای سه دستگاه دیگر نیز با جانمایی در منطقه تربیت معلم، پارک ملت و شهرستان شازند نصب می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: با نصب این ایستگاه‌ها می‌توانیم اطلاعات دقیق‌تری داشته باشیم و با این اقدام تجهیزات سنجش استان دوبرابر شد.

میرزایی تصریح کرد: در سال 98 بیشترین تعداد روزهای آلوده در آذرماه با 15 روز و کمترین روز آلوده فروردین ماه بدون روز آلوده داشتیم که در مجموع در سال گذشته 34 روز پاک و 278 روز سالم، 51 روز ناسالم و 2 روز ناسالم برای همه گروه‌های سنی داشتیم.

وی بیان کرد: در مدت مشابه نسبت به سال 97 حدود 11 درصد تعداد روزهای آلوده افزایش داشته به طوری که از 47 روز در سال 97 به 53 روز در سال 98 رسید که 7 روز به سبب استفاده از سوخت مازوت نیروگاه شازند بود و در سال 98 نسبت به سال 96 بیش از 16 درصد تعداد روزهای آلوده کاهش یافت و از 63 روز به 53 روز رسید و نسبت به سال 95 حدود 50 درصد کاهش داشتیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی عنوان کرد: در سال گذشته منابع تولیدکننده این آلاینده شناسایی شد و 46 روز ذرات معلق کمتر از 2ونیم میکرون و 7 روز گاز دی اکسید گوگرد هوای اراک را ناسالم کرد و می‌توان گفت که این ذرات یکی از مهم‌ترین عوامل آلوده کننده هوای اراک است.

میرزایی خاطرنشان کرد: در سال گذشته به سبب شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌هایی که اعمال شد میزان تردد خوردروها در سطح شهر کاهش یافت و سبب شد تا هوای سالمی داشته باشیم، تا تاریخ 15 تیرماه پس از تبریز اراک با 31 روز بیشترین تعداد روزهای پاک دارد و تا 19 فروردین ماه اراک نخستین شهر کشور در تعداد روزهای پاک بود.

انتهای پیام/713/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon