۶۴ مدرسه دانش آموزان استثنایی سراسر کشور مناسب‌سازی می‌شوند

64 مدرسه دانش آموزان استثنایی سراسر کشور مناسب‌سازی می‌شوند

گروه استان‌ها-معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:برای سال ۹۹ قرار شد یک مدرسه اتیسم در هر استان و یک مدرسه عادی که دانش‌آموزان استثنایی هم پذیرا باشد کاملاً استانداردسازی و مناسب‌سازی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سبزوار، سید جواد حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اوقات فراغت از چهاردهم 14 تیرماه آغاز شده، اظهار داشت: طی مراسمی حدود 30 هزار پایگاه اوقات فراغت در بیش از 60 رشته متنوع هنری، دینی، اخلاقی، قرآنی و مهارتی ایجاد شده است.

وی با تاکید به اینکه هدف گذاری شده که حدود  20 درصد دانش‌آموزان سراسر کشور از 15 میلیون دانش آموز بتوانند در اوقات فراغت نقش‌آفرینی کنند، افزود: کرونا اگرچه تهدیداتی برای ابعاد مختلف جامعه ایجاد کرد اما فرصت‌هایی نیز ایجاد کرد؛ از جمله ما شبکه شاد ایجاد کردیم که یک پلتفرم از بزرگترین پروژه آی تی کشور است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه این شبکه یک پلتفرم کاملاً مستقل  وآموزشی در اختیار آموزش و پرورش است؛ گفت: این شبکه را به اردوگاه‌ها، پژوهش‌سراها، کانون‌های تربیتی مدارس، سالن و امکانات ورزشی متصل کرده‌ایم.

حسینی با بیان اینکه در حوزه استثنایی هر هفته 16 محتوای ویژه برای این پلتفرم تولید می‌کنیم، افزود: هدف از این کار این است که دانش آموزان بتوانند در قالب این شبکه اوقات فراغت خود را بگذرانند.

وی تاکید کرد: اوقات فراغت اوقات بطالت نیست؛ اوقاتی مبتنی بر انتخاب، اغناع درونی و مبتنی بر علاقه است‌؛ بنابراین سعی داریم این اوقات کیفیت بیشتری پیدا کند چون اثرگذاری بسیار مهمی در تعلیم و تربیت دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور گفت: یکی از چیزهایی که برای آموزش و پرورش عمومی کشور و به ویژه آموزش و پرورش استثنایی مورد نیاز است این است که فضای آموزش و پرورش از جهت تجهیزات و کاربرد یا فضا به ویژه برای بچه های استثنایی  مناسب سازی شود.

حسینی افزود: در نوسازی مدارس هر مدرسه‌ای که ساخته می‌شود آیتم‌های مناسب‌سازی شده  داریم که متناسب با آن شکل می‌گیرد.

وی با اشاره به مناسب سازی 64 مدرسه در سال جاری اظهار داشت: برای سال 99 قرار شد یک مدرسه اتیسم در هر استان و یک مدرسه عادی که دانش‌آموزان استثنایی هم پذیرا باشد کاملاً استانداردسازی و مناسب‌سازی شود و به عنوان یک الگو باشد تا سایر مدارس که چه جدید ساخته می‌شوند و چه مدارسی که ساخته شده‌اند با تمسک بر این الگو مناسب‌سازی شوند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه روز گذشته به آیتم‌های 16گانه بسته‌های حمایتی توانبخشی یک آیتم جدید اضافه شد، گفت: از 40 میلیارد تومان اعتباری که برای توانبخشی به بچه‌ها اختصاص دارد به 70 میلیارد تومان افزایش یافته است.

حسینی با بیان اینکه بسته‌های سه‌گانه تحولی تحت عنوان بسته مدرسه انطباقی، بسته مداخلات به هنگام طلایی و بسته توصیه‌ای در سال 99 برای دانش آموزان استثنایی محقق می‌شود؛ افزود: درحال حاضر بیش از 2هزار محتوا توسط بهترین معلمان در هفت 7 گروه در تمام پایه‌ها تولید شده و این محتوا در پایگاهی تحت عنوان پایگاه جامع محتوای آموزشی بارگذاری شده که این امر یک گام در جهت ارتقا عدالت و کیفیت در آموزش و پرورش دانش‌آموزان استثنایی است.

انتهای پیام/281/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon