مسیرهای گردشگری خلاق در استان گیلان اعلام شد؛ "چای، برنج، ابریشم، مرکبات و بادامزمینی"
گروه استانها- مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان گفت: توسعه گردشگری خلاق از جمله بخشهایی است که استان با توجه به داشتههایش ظرفیتهای متنوعی در زمینه آن دارد.
مسعود حلاجپور در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه تأمین امنیت سفر و سلامت گردشگر و به صورت کلی حفظ حرکت درست چرخه صنعت گردشگری میتواند سبب جلب اعتماد سرمایهگذار شود اظهار داشت: توسعه گردشگری خلاق از جمله بخشهایی است که استان گیلان با توجه به داشتههایش ظرفیتهای زیادی در زمینه آن دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان سرمایهگذاری مناسب را به معنی تولید اشتغال پایدار و تقویت چرخه اقتصادی تلقی کرد و بیان داشت: این موضوع خود منجر به کاهش مشکلات و آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر و عقبماندگی اقتصادی می،شود و با توجه به سال 99، سال جهش تولید باید در سرلوحه فعالیتها قرار گیرد.
حلاجپور ضمن اشاره به ثبت جنگلهای هیرکانی به عنوان یکی از میراث کهن ایران زمین و استان گیلان، در فهرست میراث جهانی در جریان چهل و سومین گردهمایی جهانی یونسکو تصریح کرد: این اتفاق فرصت خوبی برای حفظ و احیاء جنگلهای گیلان و فرهنگ بومی منطقه و ایجاد همگرایی لازم مابین عوامل مرتبط این حوزه است.
وی وظیفه اصلی ما را صیانت از این میراث کهن دانست با تأکید بر اینکه برای نیل به این هدف تحلیل و تفسیر اهمیت این جنگلها، تبیین فرهنگ هیرکانی و برنامهریزی توسعه محور با رویکرد پایدار، حفظ محیط زیست و آموزش همگانی وظیفهای خطیری است افزود: این رسالت بر دوش دستگاههای اجرایی، تشکلهای مردمی و فعالان این حوزه قرار دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان ضرورت همکاری بین دستگاههای مرتبط با موضوع جنگلهای هیرکانی را لازم و ضروری تلقی کرد و ابراز داشت: آموزش عمومی و ارتقاء سطح دانش جامعه محلی در خصوص حفظ جنگلها و جلوگیری از تخریب آنها نیازمند مساعدت و مشارکت بیشتر دستگاههای متولی این حوزه است.
حلاجپور وجود مزیتهای گوناگون استان گیلان در حوزه صنایعدستی و میراث،فرهنگی را متذکر شد و با بیان اینکه توجه به موضوع گردشگری خلاق در توسعه گردشگری و پویایی اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است اظهار داشت: غیر وابسته بودن گردشگری خلاق به فصل از جمله ویژگیهای برجسته این نوع از گردشگری محسوب میشود.
وی توزیع فعالیتهای مرتبط با گردشگری در طول سال را از دیگر کارکردهای گردشگری خلاق دانست و با تأکید بر اینکه نباید رونق گردشگری تنها معطوف به چندماه در سال باشد گفت: با تقویت داشتهها در حوزه میراث، صنایع،دستی و گردشگری و استفاده بهینه از زیرساختهای میتوانیم برای این نوع گردشگری جذابیت ایجاد کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان مسیرهای گردشگری خلاق این استان را در پنج محور چای، برنج، ابریشم، مرکبات و بادامزمینی اعلام کرد و بیان داشت: در جریان شیوع ویروس کرونا فعالان عرصه گردشگری با مشکلاتی مواجه شدند که با حمایت دولت سعی داریم از آنان حمایتهای لازم را به عمل آوریم.
انتهای پیام/614/ ع