۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه ۱۴ بندر صیادی کشور نیاز است

5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای توسعه 14 بندر صیادی کشور نیاز است

گروه استان‌ها ـ معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: برای اجرایی شدن عملیات عمرانی و توسعه در ۱۴ بندرصیادی کشور، به ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

سید پرویز محبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قشم، پس از بازدید از اسکله صیادی رمچاه اظهار داشت: یکی از هدفگذاری شیلات ایران در سال جهش تولید، توسعه 14 بندر صیادی در طول نوار ساحلی کشور است که تنها با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه، محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تامین این میزان اعتبار موجب می‌شود زیرساخت‌های مربوطه در طول نوار ساحلی کشور در اختیار صیادان قرار گیرد، افزود: در جزیره قشم هم چند پروژه مهم از جمله بندر روستای رمچاه در حال پیگیری است که با تامین این میزان اعتبار، شاهد تکمیل پروژه‌های صیادی در سال جهش تولید خواهیم بود.

فعالیت شناورهای صیادی غیر مجاز در بندرلنگه رصد می‌شود/ برخورد قضایی با انجام صید غیرقانونی ترال

به گفته معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات، استان هرمزگان در بحث موج شکن‌های مردمی و بنادر صیادی از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است و امیدواریم با تامین این اعتبار بتوانیم تحولی در حوزه بنادر هرمزگان، خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان ایجاد کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که چند درصد پروژههای 14 گانه نوار ساحلی جنوب کشور در سال جهش تولید تکمیل می‌شود، تصریح کرد: در صورت تامین به موقع اعتبار درخواستی همه طرح‌ها به سرانجام خواهد رسید.

 محبی در زمینه صدور مجوز صید جدید هم اعلام کرد: مجوز صید از مطالبات مهم مردم در سواحل مختلف کشور است و از آنجا که نمی‌توان تمام زمین‌های شغلی را به فعالیت صید و صیادی اختصاص داد نیاز است در طول نوار ساحلی کشور صنایع بزرگ که می‌توانند در مجاورت فرصت‌های شیلاتی شکل بگیرند هم بخشی از سهم اشتغال و تامین معیشت مردم را متقبل شوند.

وی ادامه داد: ظرفیت دریا ظرفیتی محدود است و براساس آمار ارقام صیدی که در اختیار داریم بسیاری از گروه‌های زیستی ما در معرض خطر هستند و نیاز به تامین ذخیره دارند و در این شرایط نمی‌توانیم برای صیادان جدید مجوز صادر کنیم.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: سال گذشته مجوزهایی محدودی را در استان هرمزگان به صورت پراکنده در شرق استان، جزیره هرمز و بخشی هم برای سایر جزایر صیادی صادر کردیم.

وی تصریح کرد: ارتقا ناوگان صیادی و ایجاد زمینه برای ارزش افزوده محصولات شیلاتی از اهدافی است که با حمایت از استمرار فعالیت صید و صیادی موجود، می‌توان به ایجاد اشتغال پایدار بومیان کمک کرد که در دستور کار این معاونت قرار دارد.

انتهای پیام/7558/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon