گزارش| تیراندازی کردستان در خواب غفلت مسئولان ورزشی میلنگد
گروه استانها- مجمع انتخاباتی هیئت تیراندازی استان کردستان در حالی برگزار شد که به گفته مسئولان زیرساختهای این رشته ورزشی در استان با مشکل اساسی روبهرو است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، تیراندازی شیوهای برای زندگی و ادامه بقا از طریقه شکار حیوانات بود، اما در سده نوزدهم میلادی و در حالی که با ظهور انقلاب صنعتی شکار از شیوه تامین غذا برای اکثریت مردم خارج شد، تیراندازی هم به شکل ورزش مورد ملاحظه قرار گرفت. این ورزش ابتدا در کشور های انگلیسی زبان به ویژه انگلیس و آمریکا و ایرلند و آفریقای جنوبی محبوبیت یافت.
هدف رقابت در این رشته ورزشی این است که در یک محدوده زمانی بتوان بیشترین گلوله را به وسط هدف زد، تیراندازان باید حساب تعداد گلولههایی را که شلیک میکنند و زمان آن را که هر دو تابعی از مسافت هستند، داشته باشند. در این مسابقات یک دور مقدماتی و یک دور نهایی وچود دارد و قهرمان بر اساس مجموع امتیازهای دو دور تعیین میشود.
تیراندازی در استان کردستان علاقهمندان خاص به خود را دارد و جوانان کردستانی نشان داده که میتوانند در این رشته موفق شوند اما نبود امکانات و زیر ساختهای مناسب باعث شده که این افراد نتوانند نتیجه مطلوبی بدست بیاورند.
مجمع انتخاباتی هیئت تیراندازی ظهر امروز با حضور علی دادگر رئیس فدراسیون برگزار و «حسین خزائی» با با 13 رأی از مجموع 14 رأی برای 4 سال سکاندار این هیئت شد.
زیرساختهای رشته تیراندازی در کردستان توسعه مییابد
«حسین خزاِئی» رئیس جدید هیئت تیراندازی با تفنگ استان کردستان که بهعنوان تک کاندیدا در این مجمع انتخاباتی حضور داشت، به خبرنگار تسنیم گفت: برای توسعه، پیشرفت و تقویت زیرساختهای این رشته وارد انتخابات شده و این توانایی را در خود میبینیم که بتوانم قدمی مثبت برای پیشرفت رشته تیراندازی بردارم اما کسب موفقیت مستلزم همکاری و حمایت همه ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان این رشته است.
وی تصریح کرد: توسعه و گسترش این رشته و همگانی کردن آن در بین مردم شهرستانها، از جمله برنامههای مهم کادر هیئت در آینده است و از تمام منابع انسانی برای این امر بهره خواهیم گرفت.
خزائی، استان کردستان را مهد تیراندازی خواند و اظهار کرد: علاقهمندان به رشته تیراندازی در استان بسیار زیاد هستند و باید برای تقویت زیر ساختها تعامل سازندهای با سازمانهای دولتی از جمله آموزش و پرورش داشته باشیم.
وی بیان کرد: امیدواریم با مشورت و همراهی پیشکسوتان و مربیان این رشته و حمایت از نخبهها بتوانیم تعداد اعزامها را بیشتر کرده و زمینهساز حضور تیمهای استان در لیگهای کشوری باشیم.
رئیس جدید هیئت تیراندازی با تفنگ استان کردستان عنوان کرد: «جذب اسپانسر و اعتبار» از برنامههای اولویتدارم خواهم بود تا بستر مناسبی برای اعزام ورزشکاران فراهم کنیم.
خزایی استعدادیابی را مهم دانست و اظهار کرد: فعال کردن هیئتهای شهرستانی باید در اولویت کاری قرار داده شود تا استعدادهای مناسب را در تمام شهرستانهای کردستان جذب این رشته کنیم.
زیرساختهای تیراندازی کردستان با مشکل روبهرو است
حامد جولائی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان نیز در مجمع انتخاباتی هیئت تیراندازی، نبود زیرساختها را مشکل اصلی تیراندازی استان عنوان کرد و گفت: در استان کردستان نسبت به استانهای دیگر از لحاظ زیر ساختها با مشکل روبهرو هستیم.
وی افزود: فعالیتهای رشته تیراندازی در استان کردستان، تنها معطوف به به خانه تیراندازی بعثت در سنندج محدود شده و که این رویکرد، باعث شده آنطور که مدنظر است، نتوانیم موفق شویم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان از وعده امروز استاندار در نشست با رئیس فدراسیون برای احداث سایت تیراندازی در مجموعه 22 گلان سنندج خبر داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با ساخت این سایت تا حدودی مشکلات برطرف شود چراکه تا زمانیکه سایت تخصصی در اختیار ورزشکاران نباشد، نمیتوان امیدوار به کسب موفقیت بود.
وی از دستور استاندار کردستان مبنی بر تخصیص و واریز 150 میلیون اعتبار به حساب هیئت تیراندازی توسط شهرداری سنندج خبر داد و افزود: وزارت کشور در سال 86 برای کمک به تیراندازی و ساخت سایت تخصصی این رشته، به همه استانها از طریق شهرداریها 150 میلیون تومان کمک کرد که تا به حال این اعتبار به ما نداده شده اما با رایزنی استاندار این اعتبار برای تجهیز هیئت استانی در احتیارمان قرار داده شد.
جولائی تصریح کرد: باتوجه به استعداد و پتانسیلی که در استان وجود دارد باید در مسیری حرکت کنیم که در سطح کشور حرف برای گفتن داشته و در مسابقات آسیایی و حتی المپیک ورزشکاران استان افتخارآفرینی کنند.
انتهای پیام/489/ ت