اوضاع وخیم در ارتش صهیونیستی؛«کرونا» پیش از جنگ ارتش اشغالگران را به زانو در می‌آورد

اوضاع وخیم در ارتش صهیونیستی؛«کرونا» پیش از جنگ ارتش اشغالگران را به زانو در می‌آورد

ارتش صهیونیستی یک پادگان متروکه را برای قرنطینه کردن نظامیان مبتلا به ویروس کرونا مجددا بازگشایی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رادیو اف ام 93 وابسته به روزنامه معاریو در در گزارشی از شرایط وخیم شیوع ویروس کرونا در صفوف ارتش صهیونیستی خبر داد.

این اخبار در حالی منتشر می شود که ضعف مدیریت مدیران ارشد رژیم صهیونیستی باعث شد تا به تدریج مسئولیت مبارزه با شیوع ویروس کرونا به ارتش صهیونیستی واگذار شود.

اخبار رسیده از فلسطین اشغالی حکایت از آن دارد که از چند روز پیش و به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در صفوف ارتش صهیونیستی ، فرماندهان این ارتش دستور گشودن مجدد پادگان عسقلان را برای اسکان و قرنطینه کردن نظامیان مبتلا به ویروس کرونا صادر کرده اند.

به گزارش

این رادیو از روز پنج شنبه گذشته پادگان عسقلان که بعد از تعطیلی به یک روستای تفریحی و استراحتگاه تبدیل شده بود برای قرنطینه کردن نظامیان صهیونیست اختصاص یافته است.

این رادیو تاکید کرد مرکز مذکور گنجایش 5 هزار نظامی را داشته و ظاهرا به سرعت مملو از نظامی بیمار خواهد شد.

سخنگوی ارتش صهیونیستی هم با اذعان به افزایش شدید مبتلایان در میان نظامیان تاکید کرد با نظامی مبتلا با شماره ای خاص تماس گرفته می شود و آمبولانس وی را به این مرکز منتقل خواهد کرد.

به اعتراف سخنگوی ارتش صهیونیستی دست کم 11 هزار نظامی در حال حاضر در قرنطینه به سر می برند.

واللا دیگر رسانه عبری زبان رژیم صهیونیستی درباره شیوع ویروس کرونا در ارتش صهیونیستی نوشت : محدودیت هایی برای نظامیان صهیونیست که قصد رفتن به مرخصی یا بازگشت از آن را دارند اعمال می شود.

براساس دستور العمل صادر شده از سوی ارتش صهیونیستی نظامیان صهیونیست که قصد خروج از پایگاه ها و رفتن به مرخصی را دارند باید متعهد شوند از منزل خارج نشده و در طول مدت مرخصی حداکثر با پنج نفر ارتباط داشته باشند.

به اعتراف ارتش صهیونیستی حداقل نیمی از نظامیان مبتلا به ویروس کرونا براثر ارتباط با غیر نظامیان بیمار شده اند.

از دیگر تصمیمات ساختار نظامی رژیم صهیونیستی ممنوعیت تردد نظامیان با وسایل نقلیه عمومی است که به ویژه در روزهای یک شنبه (اول هفته) و پنج شنبه اعمال خواهد شد.

این در حالی است که رسانه های صهیونیستی از کاهش توانمندی عملیاتی ارتش صهیونیستی به دلیل این بیماری و ورود نظامیان به پروسه کمک به محدود کردن شیوع کرونا در سرزمینهای اشغالی سخن می گویند.

گرچه سخنگوی ارتش صهیونیستی تلاش کرد تا تاثیر شیوع بیماری کووید 19 را در میان نظامیانش بر توانمندی عملیاتی ارتش کم اهمیت جلوه داده اما نتوانست در مورد چرایی توقف تمام تمرین های نظامی و آموزشی ارتش توضیحی به خبرنگاران ارائه کند.

یوآف لیمور تحلیلگر روزنامه یسرائیل هیوم با جانبداری از موضع نتانیاهو در مخالفت با حضور ارتش رژیم صهیونیستی در پروسه مبارزه با ویروس کرونا اعتراف کرد ارتش نمی تواند گزینه واقعی برای حل بحران شیوع ویروس کرونا باشد.

او در مقدمه یادداشت خود نوشت : کشمکش و درگیری اخیر در کمیته پیگیری شیوع ویروس کرونا در کنست با تعطیلی سالن های ورزشی و استخرها بسته شد فارغ از این که مشکلات اقتصادی ، فشار گروهای منفعت طلب و تکان هایی که ساختار بهداشتی و درمانی از آن رنج می برد به فراموشی سپرده شده است.

او در بخش دیگری از تحلیل خود آورده است : بعد از گذشت چهار ماه از بحران شیوع ویروس کرونا (اسرائیل) همچنان سردرگم است و به دنبال راه برون رفت می گردد ، به جای مدیریت کردن این بحران ما سرگرم توسعه و تقویت آن هستیم ، ما با استرس از این این به آن سو می رویم ، همه فعالیت ها را تعطیل می کنیم ، بعد همه را بازگشایی می کنیم سپس به دوره تعطیلی کامل باز می گردیم ، نه خبری از استراتژی است و نه پایگاه داده ، نه برنامه کاری منظمی وجود دارد و معیارهایی برای واکنش ، حتی از تجربه های به دست آمده هم استفاده نمی شود کسی هم از برنامه های آینده خبری ندارد ، در حالی که همه به دنبال گرفتن لقب قیصر کرونا یا فاتح کرونا هستند.

وزارت بهداشت نشان داده است نه توانمندی مبارزه با این ویروس را تا به امروز داشته و نه در آینده خواهد داشت.

از این هفته ارتش هم با انتقال صدها نفر از نیروهای خود وارد صحنه شده است، اما شکاف بسیار بزرگ است و حتی در بخش جمع آوری اطلاعات و داده ها با مشکل روبرو هستیم.

این تحلیلگر با اشاره به شانه خالی کردن برخی از فرماندهان نظامی از به دست گرفتن فرماندهی برنامه مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد ارتش هم حتی در بخش برنامه ریزی و مدیریت هم امید چندانی به موفقیتش وجود ندارد.

به اعتقاد این تحلیلگر ارتش (صهیونیستی) هم مشکلات خاص به خود را دارد ، قرنطینه شدن 11 هزار نفر فقط طی هفته گذشته رقم چندان کمی نیست.

مشکلات مربوط به شیوع کرونا باعث شده است تا واحدهای ارتش با حداقل ظرفیت خود فعالیت کنند ، بخش های آموزشی برای 21 روز تعطیل شدند در حالی که ارتش در میان بخش های مختلف در زمینه میزان ابتلا در رتبه سوم بالاترین مبتلایان را به خود اختصاص داده است.

برخی از واحدهای ارتش با مشکل واقعی روبرو شده اند ، به طور مثال برخی از واحدها فقط طی یک هفته با صدها بیمار مواجه شدند.

از این روز می توان گفت که ارتش هم نمی تواند بهترین ساختار برای مبارزه با ویروس کرونا باشد بهتر است چشم ارتش به سوی دشمنان باشد در حالی که سوء مدیریت او را مجبور به مقابله با مشکلات داخلی کرده است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان