تاخیر در پرداخت حقوق پرسنل و کارگران شهرداری بندرعباس باید برای همیشه پایان یابد
گروه استانها-یکصد و هشتاد و چهارمین شورای شهر بندرعباس در حالی برگزار شد که اعضا بر پایان یافتن تاخیر در حقوق کارگران و ضرورت ورود مدعی العموم به مسئله فاضلاب تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس امروز با دستور کار بررسی نامه شهرداری بندرعباس در خصوص وضعیت قرمز بیماری کرونا در شهرداری بندرعباس و ارائه راهکار جهت خدمت رسانی به شهروندان و نامههای رسیده از شهرداری برگزار شد.
فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار داشت: در بحث بیمههای پرسنل، کارگران و نیروهای شرکتی شهرداری بندرعباس نگرانیهایی وجود دارد در این موضوع مصوبهای در شورای شهر وجود دارد که بیمه تکمیلی کارگران و پرسنل شرکتی را تکمیل و هزینههای درمانی آنها را کاهش دهیم اما متاسفانه این اقدام به درستی انجام نمیشود.
وی افزود: در بحث حقوق در چند ماه اخیر با توجه به مشکلاتی که پیش آمده اما حقوق پرسنل و نیروهای شرکتی کاهش پیدا کرده که با توجه به تورم باید افزایش پیدا میکرد اما متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.
رئیس شورای شهر بندرعباس بیان کرد: موضوع دیگر موضوعی است که تاکنون تذکرات بسیاری داده شده است و حتما باید این مسکل یک جایی به پایان برسد ما نیروهایی در شهرداری داریم که زمان طولانی است که در حال کار کردن هستند اما با وجود مثلا یک سال خدمت در شهرداری حقوقشان پرداخت نشده است که در ماههای گذشته ظاهرا مشکل برخیها حل شد اما مجددا میبینیم افراد به شورا مراجعه و عنوان میکنند چندین ماه است که حقوق نگرفتهاند.
وی تاکید کرد: با وضعیت اقتصادی که در کشور شاهد هستیم حتی یک ماه تاخیر در پرداخت حقوق کارگران هم زندگی آنها را دچار مشکل میکند چه برسد که حدود 7 تا 8 ماه حقوق دریافت نکنند. اگر مشکل مالی داشته باشیم شهرداران هم نباید حقوقی دریافت کنند اما شاهد هستیم عدهای را در شهرداری به کار میگیرند بدون اینکه قراردادی با آنها بسته شود.
مدعی العموم و دستگاههای نظارتی به موضوع فاضلاب بندرعباس ورود کند
کیانوش جهانبخش عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار داشت: مدتهاست که مشکل فاضلاب بندرعباس از یک مطالبه اجتماعی تبدیل به یک بحران امنیتی شده است و بعد از حرکت ابتکاری بنده شرکت آب و فاضلاب با شتاب غیر کارشناسی و براساس فشارهای مقامات محلی اقدام به عقد قرارداد با شرکت ژرف کار جم کرد.
وی افزود: 27 مهر 94 قرارداد با این شرکت در حول 3 محور بسته شده است اما با وجود گذشت 5 سال از عقد قرارداد این شرکت هنوز نتوانسته است به درستی تعهداتش را عملی کند و جالب اینجاس که اگر بررسی کنید اکثر پروژههای این شرکت در کشور یا خلع ید شده و یا خاتمه پیمان یک طرفه داده شده است.
جهانبخش بیان کرد: شرکت ژرف کار جم اهلیت و صلاحیت اجرای پروژه ندارد و تا سال 1401 از مشارکت در پروژهها منع شده است اما اصرار مدیریت عالی استان و سکوت آب و فاضلاب جای سوال اساسی دارد که من از مدعی العموم و دستگاههای نظارتی انتظار دارم به این موضوع ورود کنند.
آبتین امیری دیگر عضو شورای اسلامی بندرعباس نیز در نطقی از گرانی و افزایش لحظهای قیمت ارز گلایه کرد و خواستار حمایت از مردم در وضعیت فعلی شد.
وی با مطرح کردن این موضوع که شاید برخیها بگویند گفتن این مسائل جزو وظایف عضو شورای شهر نیست گفت: ما هم نماینده مردم هستیم و رای خود را از مردم داریم و از همین جهت باید حرفها و دغدغههای مردم را بزنیم و از طرفی هم اگر ما در مسائلی که وظیفهمان نیست ورود میکنیم به دلیل کم کاری و بیمسئولیتی دیگر مسئولان است.
انتهای پیام/865/ ز