گزارش ویدئویی| آرزوهای بازیگران تئاتر برای حضور در آوانسن چه زمانی برآورده می‌شود؟

گزارش ویدئویی| آرزوهای بازیگران تئاتر برای حضور در آوانسن چه زمانی برآورده می‌شود؟

گروه استان‌ها ـ با این‌که استارت اجرایی سالن تئاتر استان زنجان در سال ۸۵ آغاز شده اما این پروژه در طول ۱۴ سال اخیر همچون دیگر پروژه‌های استان همچنان بی‌ثمر مانده و تکمیل این طرح نیازمند اعتبار ۱۸ میلیارد تومانی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، تئاتر در ایران از پیشینه‌ طولانی مدت برخوردار بوده و با ترویج فرهنگ و هنر در عمق جامعه نقش مهمی را در تربیت و پرورش قشر نوجوانان و جوانان در کشور دارد.

در همین راستا در استان زنجان هنرمندانی در حال فعالیت در این عرصه هستند و همواره از مسئولان هنری استان انتظار حمایت‌ دارند ولی متاسفانه توجه به هنر و همینطور توجه به رشته تئاتر و بازیگری در استان همیشه از نگاه مسئولان غافل مانده  و فقط در حد شعار از آن‌ها حمایت می‌شود.

حال در این روزها به‌خاطر عدم حمایت مسئولان، هنرمندان زنجانی با چالش‌ها و مسائل اساسی مواجه هستند که یکی از این مشکلات مهم، عدم وجود سالن نمایشی و پلاتوی اختصاصی در استان است که علی‌رغم کلنگ‌زنی چندین ساله برای ساخت این پروژه همچنان این ساختمان در حال خاک خوردن است.

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در سال 85 اقدام به احداث بزرگ‌ترین سالن تخصصی تئاتر کرده  که از همان روز‌های نخست کلنگ‌زنی با مشکلات عدیده‌ای مواجه بوده و با توجه به اینکه این پروژه بیش از 14 سال است که کلنگ‌زنی شده ولی همچنان ناتمام مانده و دوست‌داران تئاتر سال‌هاست که چشم انتظار تکمیل این پروژه هستند. البته لازم به ذکر است که باید همچنان این هنرمندان منتظر تکمیل این پروژه بمانند چراکه تکمیل این پروژه به بودجه کلان ملی نیاز دارد و طبیعی است که مسئولان فعلی استان توان پرداخت این مبلغ را ندارند.

حال سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چرا با وجود فعالیت هنرمندان عرصه تئاتر در استان، هنوز زنجان فاقد سالن نمایشی مجهز است؟ چرا بعد از گذشت 14 سال تاکنون اقدامی کارگشا برای تکمیل کردن سالن نیمه کاره تئاتر استان انجام نشده است؟ این پروژه‌ی سرگردان چه زمانی به اتمام خواهد رسید؟

علی‌محمدی، معاون سابق هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم با ابراز تاسف نسبت به نیمه کاره ماندن این پروژه اظهار داشت: تاکنون برای اسکلت طراحی شده این پروژه، 3 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی هزینه شده و متاسفانه تاکنون پیشرفتی جز ساخت دو پلاتوی غیر استاندارد نداشته است.

وی بودجه مورد نیاز برای تکمیل این پروژه عظیم را بالغ بر بیش ‌از  18 میلیاردتومان برآورد کرد و افزود: علاوه بر این مبلغ، تجهیز سالن نمایشی تئاتر به بودجه‌ای دیگر نیازمند است که خود دغدغه بزرگی محسوب می‌شود.

معاون سابق هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان در خصوص واگذاری سالن نمایشی به بخش خصوصی گفت: در چند نوبت فراخوان مشارکت بخش خصوصی آگهی شد و یک نهاد خصوصی تکمیل این بخش را به عهده گرفت ولی به علت بالا رفتن هزینه‌‌های سرسام‌ آور قیمت ارز این سرمایه‌گذار منصرف شد.

وی همچنین بیان کرد: علی‌رغم اینکه این پروژه ملی استانی تعریف شده اما متاسفانه در سال‌های اخیر به علت نوسانات قیمت ارز و وضعیت اعتبار دولتی، تکمیل این پروژه تبدیل به رویا شده است.

با تمام آنچه گفته شد، تئاتر نمایشی استان زنجان در وضعیت مناسبی قرار ندارد و در طول چند سال اخیر هیچ تلاشی برای تکمیل این سالن‌های نیمه کاره و دو پلاتوی غیر استاندارد نشده و مسئولان هیچ پاسخی قانع کننده‌ای برای علت نا‌تمام ماندن این پروژه عظیم ندارند و فقط تنها پاسخ آن‌ها کمبود اعتبارات و بودجه دولتی است. به هرحال امیدواریم این پروژه که امروزه به عنوان اصلی‌ترین دغدغه هنرمندان استانی محسوب می‌شود هرچه سریعتر و با تدبیر مسئولان عملیات ساخت آن از سر گرفته شود ولی احساس می‌شود امید داشتن به تکمیل این پروژه کار بیهوده‌ای است.

گزارش از حدیث انتا

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon