قمی: ضوابط سختگیرانه برای برگزاری عزاداری محرم در نظر گرفته میشود
رئیس سازمان تبلیغات گفت: بیماری کرونا زندگی را تعطیل نکرده است و تمام مراقبتها و مراعاتها نیز باید صورت گیرد. دغدغههای سلامت مردم نزد دستگاههای حاکمیتی وجود دارد. ما پیش از گذشته در مراعات ضابطهها سختگیری خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حاشیه ستاد ملی پیگیریهای ویژه محرم که صبح امروز در مجموعه سرچشمه برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه گزاره "با کرونا باید زندگی کرد و ادامه دارد" به معنای عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی نیست، تصریح کرد: بیماری کرونا زندگی را تعطیل نکرده است و تمام مراقبتها و مراعاتها نیز باید صورت گیرد و تا زمانی که کرونا وجود دارد. دغدغههای سلامت مردم نزد دستگاههای حاکمیتی وجود دارد. ما پیش از گذشته در مراعات ضابطهها سختگیری خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه حرارت محبّت و روضههای سیدالشهدا(ع) جزیی از فرهنگ این ملت است، افزود: دستگاههای حاکمیتی به نمایندگی از مردم، زمینههای تسهیل مراعات این ضابطهها را فراهم میکنند. از روز نخست که کرونا آمد، ما همراه با ستاد ملی کرونا و کادر درمانی بودیم.
رئیس سازمان تبلیغات گفت: پروتکلهای خوبی با همکاری وزارت بهداشت برای جلسات و دستههای عزاداری و دیگر اجزای محرم در نظر گرفته شده است تا به لطف خداوند، جلسات برگزار شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: در خصوص مراسم عرفه بر اساس روایات اساساً باید در محیط روباز برگزار شود و انشاءالله امسال با هماهنگی با آستانهای مقدس و امامزادگان این امر را اجرایی خواهیم کرد تا نمونهای برای هیئتها و مردم باشد که ببینند امکان برگزاری جلسه با رعایت ضوابط وجود دارد.
قمی در پاسخ به این سؤال که برنامه هیئتهای شاخص در ایام محرم محدود به فضای مجازی خواهد بود؟ گفت: بنا نیست جلسات این هیأتهای تماماً در فضای مجازی برگزار شود، زمینههای تقویتش هم فراهم میشود اما اینکه در محیطهایی شاید نگرانیهایی را به دنبال داشته باشد، با رعایت ضابطههای بهداشتی برگزار میشود و هر آنکس که نمیتواند قاعده را رعایت کند، ناگزیز جدا خواهد شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص برنامهریزی برای نذورات و تبرعات مردم در ماه محرم، گفت: امسال توصیه بر این است که نذورات به سمت اقلام بهداشتی یا سبدهای ارزاق مواد غذایی سوق پیدا کند تا به دست محرومان و مستضعفان برسد و اگر بنا شد به سمت طبخ غذا حرکت کنند نیز ضوابط سختگیرانهای وجود دارد و توصیه بر این است که در آشپزخانهها، ضابطهمند انجام شود. البته در خصوص تغییر ماهیت نذورات و موقوفات با توجه به شرایط خاص امسال استفتائات از مقام معظم رهبری و سایر مراجع انجام شده است که به زودی پاسخها منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/