هند به دنبال قرارداد معاملات ترجیحی با آمریکاست

هند به دنبال قرارداد معاملات ترجیحی با آمریکاست

دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند، برای بردن یک قرارداد ترجیحی با آمریکا برای صادرات داروهای ژنریک به این کشور، بازار لبنیات و محصولات کشاورزی خود را برای دولت ترامپ باز می‌کند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از لایو مینت، هند به دنبال بستن قرارداد صادرات داروهای ژنریک به آمریکا در ازای باز شدن بازارهای لبنیات و کاهش عوارض بر محصولات کشاورزی است. هر دو طرف قصد دارند یک قرارداد تجاری جدید امضا کنند.

هند 40 درصد واردات داروهای ژنریک آمریکا را در دست دارد که شامل داروی هیدروکسی کلروکین برای درمان مالاریا هم میشود. دونالد ترامپ این دارو را برای مبارزه با ویروس کرونا موثر می داند.

دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند، برای بردن این قرارداد ترجیحی چند ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بازار لبنیات و محصولات کشاورزی خود را برای دولت ترامپ باز می‌کند.

 هند یکی از بزرگترین مصرف کنندگان محصولات لبنی در جهان است و پیشنهاد داده واردات لبنیات از آمریکا از طریق یک سیستم سهمیه ای انجام شود. این محصولات لبنی باید شرایط خاصی داشته باشند. حیواناتی که این محصولات از آنها گرفته می‌شود به خاطر حساسیت های مذهبی هند نباید از برخی مواد غذایی که شامل اندام های داخلی، بافت های خونی یا پستانداران نشخوار کننده می شوند، استفاده کرده باشند.

 هند و آمریکا بیش از یک سال است در مورد یک قرارداد تجاری محدود با هدف وضع عوارض صفر بر یک سری صادرات هند به آمریکا تحت یک سیستم معامله ترجیحی مذاکره می‌کنند. آمریکا سال گذشته به خاطر عدم دسترسی به بازارهای هند، از این قرارداد بیرون آمد.

 ولی هند یک قرارداد بلندپروازانه تر پیشنهاد داده است. علاوه بر خرید محصولات لبنی آمریکا، هند پیشنهاد داده افزایش عوارض بر بادام، گردو و سیب را هم برمی دارد.

هند بزرگترین خریدار بادام آمریکا و دومین خریدار بزرگ سیب این کشور است.

 وزرای دارایی هند و آمریکا حمایت خود را از امضای یک بسته تجاری اولیه و احتمال بسته شدن یک قرارداد تجارت آزاد اعلام کرده اند.

 در حالی که هند به دنبال قرارداد صادرات دارو به آمریکاست، آمریکا نگران وابستگی هند به واردات مواد اولیه  از چین جهت ساخت این داروهای ژنریک است.

  اختلافاتی بین دو کشور در مورد تجارت الکترونیک و قوانین ذخیره اطلاعات وجود دارد. هند دو درصد مالیات دیجیتال جدید بر نقل و انتقال های خارجی وضع کرده که باعث ناراحتی شرکت هایی مثل گوگل و آمازون شده است.

 انتهای پیام/114

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه