۵۰ درصد شناگاه‌های استان بوشهر در وضعیت بحرانی قرار دارد


50 درصد شناگاه‌های استان بوشهر در وضعیت بحرانی قرار دارد

گروه استان‌ها- رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر با اشاره به اینکه در طول ۳۳ کیلومتری ساحل خلیج فارس شهربوشهر انواع شناگاه‌ها وجود دارد گفت: از ۶ شناگاه شهر بوشهر بیش از ۵۰ درصد آنها در وضعیت پرخطر و بحرانی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ظرفیت خلیج فارس در استان بوشهر علاوه بر بهره‌برداری در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سرمایه‌گذاری، تولیدی، تجاری، آبزی‌پروری و گردشگری، در زمینه استفاده از تفریحات دریایی مورد توجه ویژه قرار دارد.

فصل گرما استان بوشهر یکی از رویکردهای کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالان استفاده از دریای زیبای خلیج فارس در عرصه شنا و آب‌تنی است.

بوشهری‌ها که اکثرا با فن شنا آشنا هستند معمولا این روزها که دمای هوا هم قدری افزایش یافته بخشی از وقت خود را برای شنا در دریا اختصاص می‌دهند؛ اگرچه در شرایط موجود کرونایی باید تمامی پروتکل‌های بهداشتی را با حداکثر توجه رعایت کرد.

ساحل زیبای خلیج فارس در شهر بوشهر ظرفیت مهمی برای تفریحات دریایی است

ساحل زیبای خلیج فارس در شهر بوشهر ظرفیت مهمی برای تفریحات دریایی از جمله شنا فراهم کرده است ولی در برخی نقاط  ساحل این آبراه، آلودگی‌هایی وجود دارد که سبب بروز بیماری‌های میکروبی و پوستی می‌شود.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به طول 33 کیلومتری ساحل خلیج فارس در شهر بوشهر اظهار داشت: این ساحل ظرفیت‌های مهمی در عرصه‌های مختلف به ویژه تفریحات دریایی را فراهم کرده است.

بوشهر دارای 6 شناگاه شناخته شده است

صادق پورسالم به ظرفیت شناگاه‌های دریایی بوشهر پرداخت و بیان کرد: این شهر دارای 6 شناگاه شناخته شده شامل پارک لیان، بندرگاه، پلاژ بانوان در پارک دانشجو، جفره، ریشهر و پارک سیادت است.

وی با اشاره به نمونه‌برداری از شناگاه‌های بوشهر برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های میکروبی افزود: شناگاه‌ها همواره با نمونه‌برداری مورد آزمایش میکروبی قرار می‌گیرد چراکه استفاده از شناگاه‌های آلوده و میکروبی انواع بیماری‌ها را به انسان انتقال می‌کند.

نیمی از شناگاه‌های شهر بوشهر بحرانی و پرخطر است

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر از 50 درصدی آلودگی شناگاه‌های بوشهر خبر داد و بیان کرد: از 6 شناگاه شهر بوشهر نیمی از انها بحرانی و پرخطر شامل شناگاه جفره، ریشهر، پلاژ بانوان در پارک دانشجو است.

پورسالم با بیان اینکه شناگاه‌های لیان، بندرگاه و پارک سیادت بوشهر وضعیت مطلوبی دارد و سالم است تصریح کرد:  مناطق ساحلی بوشهرکه محل ورود فاضلاب خام شهری است به محل شناگاه پرخطر و بحرانی تبدیل شده چراکه بار میکروبی دارد و سبب بروز بیماری‌های میکروبی از جمله گوارشی، روده‌ای و پوستی می‌شود.

وی، با تاکید بر وصل شدن همه فاضلاب‌های خانگی به شبکه فاضلاب افزود: با توجه به تسهیلات فراهم شدن صاحبان منازل لازم است فاضلاب واحد مسکونی خود را به شبکه فاضلاب متصل کنند تا شاهد بروز مشکلات در ساحل و محیط بهداشتی نباشیم.

تشکیل کمیته‌ پایش ساحل برای تعیین  وضعیت شناگاه‌ها

وی از تشکیل کمیته‌ پایش ساحل برای تعیین شناگاه‌های سالم در بوشهر خبر داد و تاکید کرد:  این کمیته در حفاظت محیط زیست تشکیل می‌شود  و به صورت فصلی مشکلات شناگاه‌ها را بررسی می‌کند.

رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان بوشهر با بیان اینکه کمیته پایش ساحل بوشهر با حضور اعضا وضعیت شناگاه‌های پاک و ناسالم را مشخص می‌کند گفت: در این راستا شهرداری با پرچم گذاری یا نصب دیگر علائم، سالم یا ناسالم بودن شناگاه را برای مردم و استفاده کنندگان از ساحل بوشهر مشخص می‌کند.

انتهای پیام/190/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon