روایتی جالب از شکلگیری یک شرکت دانشبنیان
چاپ پنجم کتاب «آرزوهای دستساز» نوشته میلاد حبیبی، به همت انتشارات «راه یار» روانه عرصه نشر شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چاپ پنجم کتاب «آرزوهای دستساز» که به قلم میلاد حبیبی نوشته شده، به همت انتشارات «راه یار» روانه عرصه نشر شد.
این کتاب به عنوان اولین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی انتشارات «راه یار» با موضوع پیشرفت، روایتی داستانی از شکلگیری شرکتی دانشبنیان در حوزه فناوریهای الکترونیکی و کامپیوتری به دست چند جوان است که ساخت دوربین ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی یکی از معروفترین اختراعات آنها است.
«آرزوهای دستساز» اگرچه با هدف روایتِ پیشرفت نگارش شده است، اما میتوان آن را تجربه زیستهای از جنبش دانشجویی نیز قلمداد کرد که مجالی برای خلق فرصتهای جدید پیدا کرده است و به همین دلیل نیز، کتاب با استقبال و واکنشهای خوب اساتید و دانشجویان، بهویژه رشتههای فنی و مهندسی مواجه شده و برخی نیز معتقدند که این کتاب، شروع فصل جدیدی از تاریخ نگاری انقلاب اسلامی در قالب تاریخ شفاهی پیشرفت است و در تبیین عملیاتی و واقعی «بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب» بسیار راهگشاست و مصداق امید و انگیزه، تلاش و استقامت، عزت و میهندوستی، خودکفایی و اعتماد به جوانان است.
کتاب «آرزوهای دستساز» روایتی همدلانه و درونی از شکلگیری یک شرکت دانشبنیان سازنده دوربینهای سرعتسنج و تخلفسنج است که به عوامل زمینهساز، نقاط شکست و ضعف و برخاستن دوباره و چالشهای این مجموعه پرداخته است؛ بنابراین نویسنده در کتاب، بیش از آنکه راوی تاریخ شفاهی باشد و مطالب صرفاً روایت ماوَقَع باشد یا تلاش کند روایتی داستانگونه ارائه دهد، تلاش کرده است این عوامل، نقاط حساس، مشکلات و تدبیرها را به نمایش بگذارد؛ به همین دلیل، کتاب بین «تاریخ شفاهی»، «داستان»، «مجموعه روانشناسی و موفقیت» و «راهنمای مدیریت کسبوکار» در نوسان است و شما به هر نیّتی که کتاب را بخوانید، از آن بهره میبرید؛ البته کتاب، طولانی نشده و موضوع آن هم مسئلهای است که همه در جامعه بهنحوی با آن روبرو هستند.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «زمینهای که بچهها وارد آن شده بودند، زمینۀ حساس و مهمی بود و تجهیزات موردنیازشان کارکرد دوگانه داشت. هم در کارهای معمولی از آن استفاده میشد و هم در سامانههای فضایی، موشکی و راداری. اوایل، تازهکار بودند و از این مسائل اطلاعی نداشتند. از خیلی چیزها اطلاع نداشتند؛ نه از تحریمهای داخلی، نه از تحریمهای خارجی. هر چقدر حساسیت بیشتر میشد، تحریمها شدیدتر میشد. هرچقدر تحریمها شدیدتر میشد، کار سختتر میشد. هرچقدر کار سختتر میشد، نگرانیشان بیشتر میشد. اما نگرانی از تحریمهای خارجی بیجهت بود؛ چون دور زدنشان سادهتر از آن چیزی بود که فکرش را میکردند. مسئلۀ اصلی تحریمهای داخلی بود. تحریمهای داخلی را چگونه باید دور میزدند!؟»
چاپ پنجم کتاب «آرزوهای دستساز» در 184 صفحه، با تیراژ 1500 نسخه و قیمت 20000تومان توسط انتشارات «راه یار» عرضه شده و علاقمندان علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق سایت Ammaryar.ir یا مراجعه به صفحات مجازی این ناشر به نشانی @raheyarpub اقدام به تهیه کتاب کنند.
انتهای پیام/