حافظه تاریخی ملی مردم از دفاع مقدس در برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن احیا شود

حافظه تاریخی ملی مردم از دفاع مقدس در برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن احیا شود

گروه استان‌ها - با تاکید بر اینکه بهترین اقدام امروز، احیای حافظه تاریخی ملی مردم است، گفت: از جمله مشکلات ما، عدم تبیین اندیشه پیروزی حق بر باطل و تامین و ترمیم امنیت روانی جامعه در برابر فضای رسانه ای دشمن علیه دفاع مقدس و افتخارات این دوران است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سردار عابدین خرم صبح امروز در جلسه هماهنگی بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس که در صداوسیمای آذربایجان شرقی برگزار شد، با تاکید بر اینکه هر کاری بخواهیم در مورد دفاع مقدس انجام دهیم، نمی توانیم تمامی ابعاد این تاریخ پرافتخار را به تصویر بکشیم، اظهار داشت: عظمت دفاع مقدس به حدی است که باید از تمامی ابعاد فرهنگی، اجتماعی، نظامی، سیاسی و اقتصادی به این واقعه تاریخی بپردازیم.

وی دفاع مقدس را به عنوان قله ای برای افتخارات کشور دانست و افزود: مردم ایران اسلامی با دست خالی در برابر استکبار ایستادند و از عزت و استقلال و خاک خود دفاع کردند.

فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی با بیان اینکه دستاوردهای نظامی دفاع مقدس توجه خاصی را می طلبد، تصریح کرد: ابعاد فرهنگی و اجتماعی و پشتیبانی ملی هم از ابعادی است که حتما باید بازخوانی شود و نسل فعلی و آینده از جنبه های مختلف ایثارگری ها اطلاع یابد.

وی شرایط دوران دفاع مقدس را بسیار ویژه دانست و ابراز داشت: در دوران دفاع مقدس، فشار شدید تحریم داشتیم، از نظر اجتماعی و فرهنگی تغییر صددرصدی گفتمانی بعد از پیروزی انقلاب در جامعه داشتیم، از لحاظ سیاسی در اوج انزوای شدید سیاسی بودیم و سفارت های ما بسته شده یا محدود بودند، درآمد سرانه ملی هم صددرصد کاهش یافته بود و با این اوضاع جنگ اداره شده است و باید بدانیم که از کجا به کجا رسیده ایم.

سردار عابدین خرم، با تاکید بر اینکه بهترین اقدام امروز، احیای حافظه تاریخی ملی مردم است، افزود: از جمله مشکلات ما، عدم تبیین اندیشه پیروزی حق بر باطل و تامین و ترمیم امنیت روانی جامعه در برابر فضای رسانه ای دشمن علیه دفاع مقدس و افتخارات این دوران است لذا برای این امر باید اینکه «از کجا به کجا رسیده ایم» را تبیین کنیم.

وی با اشاره به اینکه بی اطلاعی زیادی در جامعه داریم و سطحی نگری زیادی را شاهد هستیم، خاطر نشان کرد: عمق اندیشه ها نسبت به گذشته کاهش یافته است اما باید حافظه تاریخی مردم را بازخوانی کنیم و افتخارات دفاع مقدس تبیین شود.

فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی، رزمندگان را به عنوان سند زنده دفاع مقدس دانست و گفت: باید روایت ها و خاطرات ثبت شده و به مردم تبیین شود تا مجاهدت ها و افتخارات دفاع مقدس فراموش نشود.

وی روایتگری با درایت و هنرمندانه را مورد تاکید قرار داد و ابراز داشت: برخی از اساتید هم که جنگ را تجزیه و تحلیل کرده اند، این تحلیل ها باید به مردم بیان شود تا مردم مطالعات تاریخی نسبت به دفاع مقدس را مورد توجه قرار دهند.

سردار عابدین خرم، تاریخ را معلم انسان ها عنوان کرد و تصریح کرد: این معلم انسان، باید با زبان روز بیان شود، معتقدم تطبیق تاریخی بسیار امید آفرین است چراکه بیان کننده این است که از کجا به کجا رسیده ایم. ما آینده را بهتر از امروز می بینیم و مقام معظم رهبری هم بر آینده روشن این کشور تاکید دارند.

وی در پایان، آرشیو دفاع مقدس آذربایجان شرقی را سرمایه بزرگی برای نسل حاضر و آیندگان دانست و گفت: باید این داشته ها را به مردم و نسل جدید عرضه کنیم و حافظه تاریخی مردم را بیدار کنیم.

انتهای پیام/111/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon