واحدهای تولیدی آذربایجانغربی یک برنامه عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات خود ارائه دهند
گروه استانها- رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی باید یک برنامه عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات خود ارائه دهند گفت: در این راستا نیز به صورت روزانه بر فعالیت واحدهای تولیدی نظارت میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی امروز در زمینه تعیین تکلیف چند واحد تولیدی ارومیه در محل جلسات دادگستری آذربایجان غربی برگزار شد.
رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه اظهار داشت: باید برای نجات واحدهای تولیدی مشکلدار تلاش کرد چون سرمایهگذاری انجام شده در واحدها در حال هدر رفت است و فعالیت واحدهای تولیدی به تولید و اشتغال استان کمک میکند.
علیاکبر گروسی با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی باید یک برنامه عملیاتی برای برطرف کردن مشکلات خود ارائه دهند بیان کرد: در این راستا نیز به صورت روزانه بر فعالیت واحدهای تولیدی نظارت شده و زمان مشخصی برای برطرف شدن مشکلات آنها داده نمیشود.
وی تصریح کرد: هم اکنون واحدهای تولیدی تعطیل و کارگران بیکار هستند و بنابر این باید این مشکلات را مدیریت کرد تا اموال عمومی و بیتالمال و سرمایهگذاری مورد نظر حفظ شود و اینکه باید واحدها به صورت روزانه و هفتگی در مورد وضعیت خود گزارش دهند.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی افزود: مشکلات واحدهای تولیدی به صورت تخصصی و فنی بوده، چون کار اقتصادی و مالی در میان است و بخشهای مختلف در این ارتباط دخیل هستند.
برخی مشکلات واحدهای تولیدی، پیچیده و بغرنج است
وی تصریح کرد: برخی مشکلات واحدهای تولیدی، پیچیده و بغرنج است چون مدتی تعطیل بوده و طلبکاران بسیاری دارند و از سوی دیگر رونق صنعت و اشتغالزایی هدف کارخانهها بوده اما متاسفانه همانند کلاف سردرگم شدهاند و باید برای نجات آنها از وضعیت کنونی به صورت علمی فکر کرد.
گروسی تاکید کرد: همچنین باید واحدهای تولیدی برای برطرف کردن مشکلات خود یک برنامه کاری ارائه داده تا دادگستری آن را مورد موشکافی، بررسی و تحلیل قرار دهد اما متاسفانه واحدها برنامه خاصی برای این مسئله نداشته و توضیحات مبهم و پراکنده در زمینه مشکلات خود ارائه میدهند.
رئیس کل دادگستری آذربایجانغربی گفت: از سوی دیگر به علت بیبرنامگی واحدهای تولیدی در برطرف کردن مشکلات، فرصتسوزی بسیاری صورت گرفته و زمان از دست رفته است و بنابراین مدیریت غلط این مسائل سبب شده که کارها به کندی پیش رود در حالی که بانکهای عامل هیچ گاه به دنبال توقیف اموال واحدها نیستند.
باید علت عدم راهاندازی واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گیرد
در ادامه معاون برنامهریزی دادگستری آذربایجان غربی با اظهار تاسف از اینکه در سالی که به نام جهش تولید نامگذاری شده است، جلسات برگزار شده در زمینه برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی، هیچ عایدی نداشته است افزود: باید علت عدم راهاندازی واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار گرفته و با خاطیان برخورد شود.
قاسمی افزود: بیتردید با توجه به اینکه واحدهای تولیدی توان مدیریتی و مالی کافی ندارند نمیتوانند به تنهایی مشکلات خود را برطرف کنند و در این راستا باید مصوبهای به منظور راهاندازی کارخانههای راکد به تصویب برسد.
فرصت بانکهای عامل برای تسویه بدهی واحدهای تولیدی
در ادامه مدیرعامل کارخانه فولاد ارومیه اظهار داشت: خوشبختانه موضوع بدهی این واحد تولیدی به بانکها برای آخرین بار تعیین تکلیف شده و یک سال فرصت داده شده است.
قدسی بیان کرد بیشک اگر کارخانه فولاد کار و فعالیت میکرد، دچار بدهی نمیشد و در این راستا اگر بانکها به این واحد تسهیلات ارائه دهند در عرض یک سال بدهیهای مورد نظر تسویه میشود اما اگر کمک نکردند در عرض پنج سال با مشارکت سرمایهگذار و از محل فعالیت خود کارخانه، بدهی به بانکهای پرداخت میشود.
انتهای پیام/7548/ح