آموزشهای مهارتی متناسب با «جهش تولید» به جوانان کردستانی ارائه میشود
گروه استانها- مدیرکل سازمان فنیوحرفهای استان کردستان گفت: امسال اکثر تصمیمات و برنامهها به حوزه تولید و توسعه اقتصادی و خوکفایی کشور مرتبط بوده تا آموزشهای مهارتی در جهت جهش تولید نقشآفرین باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سیدجمیل احمدی ظهر امروز در دیدار کارکنان سازمان فنی وحرفهای استان با نماینده ولی فقیه در کردستان که بهمناسبت «هفته ملی مهارت و روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنیوحرفهای» برگزار شد، اظهار داشت: هرساله از 31 تیر تا 6 مرداد بهعنوان هفته ملی مهارت و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای نامگذاری شده، که این نامگذاریها بسیار پر معنا است.
وی با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفهای می تواند در کارآفرینی تأثیرگذار و نقشآفرین باشد، افزود: اگر در جامعه بخواهیم کارآفرینی را رواج دهیم باید اصول بنیادی ترویج کارآفرینی و بحت مهارتآموزی داشته باشیم.
مدیرکل سازمان فنیوحرفهای استان کردستان بیان کرد: امروزه با مطرحکردن بحث فناوری و تکنولوژی، وقتی از کارآفرین و نیروی انسانی توانمند به عنوان سرمایه انسانی نام برده، باید یک سری مولفه و ویژگیها اعم از دانش، مهارتهای فنی، آشنایی با فناوریهای روزدنیا و نگاه و نگرش به کسب و کار و کارآفرین داشته باشیم.
وی با عنوان اینکه خوشبختانه در سازمان آموزش فنی وحرفهای به مهارت توجه ویژهای شده است، گفت: در چند سال اخیر در کشور مهارتآموزی اهمیت بسیار ارزشمندی داشته و از سال 1396 قانون نظام جامع آموزشهای فنیوحرفهای و تربیت نیروی فنی به تثبیت رسیده و امروزه شورای عالی مهارت نهادی تصمیمگیر برای توسعه آموزشهای مهارتی و توسعه اقتصادی و توسعه اشتغال کشور است.
احمدی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: کشور ما به موازات نیاز به دانش و علم، به پنجههای کارآمد نیز نیاز داشته که این پنجههای کارآمد خروجی آموزشهای فنیوحرفهای است.
وی با یادآوری اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب نیز به بحث جوانگرایی و استفاده از توانمندی جوانان و امید به جوانان بسیار تاکید شده است، تصریح کرد: باید برنامهریزی خاصی برای تحقق برنامههای این حوزه داشته باشیم.
مدیرکل سازمان فنیوحرفهای استان کردستان عنوان کرد: امسال اکثر تصمیمات و برنامهها به حوزه تولید و توسعه اقتصادی و خوکفایی کشور مرتبط بوده تا آموزشهای مهارتی در جهت جهش تولید نقشآفرین باشد.
وی جهش در تولید محصولات، کالاها و ارائه خدمات را مستلزم وجود نیروی انسانی توانمند، دارای مهارت و باانگیزه دانست و بیان داشت: هر چه قد بر روی نیروی انسانی سرمایهگذاری کنیم در واقع خروجی خوبی درارائه تولید و خدمات خواهیم داشت.
مدیرکل سازمان فنیوحرفهای استان کردستان با بیان اینکه آموزش مهارتی باعث ایجاد و تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس جوانان و جهش تولید خواهد شد، اذعان کرد: متأسفانه از سویی بسیاری ازجوانان فارغالتحصیل بیکار که جویای کار هستند، مهارت خاصی برای کار نداشته و از سویی دیگر استخدام در شرکتهای بزرگ براساس مهارت است نه مدارج تحصیلی و دنیا نیز به این سمت و سو خواهد رفت.
وی به موفقیتهای کسب شده اشاره کرد و افزود: هرساله ایران در مسابقات جهانی مهارت جایگاه ویژهای کسب کرده و خوشبختانه در دو سال اخیر جوانان نخبه کردستانی در مسابقات اوراسیا در رشته تأسیسات الکتریکی مدال نقره کسب کردهاند.
احمدی یادآور شد: در مطالعات دینامیک طرح تکاپو اشتغال استان، 104 حرفه بر اساس 10 بسته اولویت شغلی طراحی و برای سال اول 53 درصد حرفهها آموزش داده شده، کمااینکه بهدلیل ظرفیت کشاورزی، گردشگری و معادن در استان، 220 حرفه تعریف و برنامههای تدوینشده به فرمانداری شهرستانها داده شده است.
انتهای پیام/484/ز