۴۳ نقطه حادثهخیز در استان مرکزی شناسایی شد
گروه استانها- در حالی در جلسه شورای راهبری تصادفات استان مرکزی آزادراه ساوه- همدان و اراک- سلفچگان دارای بیشترین آمار کشتهشدگان تصادفات اعلام شدند که ۴۳ نقطه حادثهخیز در استان مرکزی شناسایی شد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، استان مرکزی از جمله استانهایی در کشور است که بعنوان یک کریدور ارتباطی ایفای نقش میکند بنابراین جلسه شورای راهبری تصادفات استان مرکزی به بررسی وضعیت تردد، تصادف در جادههای استان و راههای کاهش تلفات جادهای در این استان پرداخت.
مهدی زندیهوکیلی در این جلسه با اشاره به برنامه استان در زمینه کاهش تصادفات و خسارات اظهار داشت: با توجه به اینکه 61 درصد افراد فوتی پلاک غیربومی داشتند و بیش از 90 درصد تصادفات عامل انسانی ازجمله خوابآلودگی، خستگی و غیره است باید فرهنگسازی در زمینه رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی انجام شود.
وی افزود: در زمینه فرهنگسازی باید آموزش دانش آموزان در پارکهای ترافیک انجام شود و در زمینه کاهش آمار فوتیها نیز باید اقدام ملی در زمینه تولید خودروی ایمن و باکیفیت انجام شود.
70 دوربین نظارت ترافیکی در استان مرکزی خریداری و نصب شد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی ادامه داد: برای آزادراه ساوه همدان باید از طریق ملی اعتباراتی گرفته شود و با توجه به اینکه در گذشته در زمینه آزادراه ها از نظر کیلومتر تقریبا رتبه یک داشتیم باید تعداد دوربینهای کنترل ترافیک افزایش یابد.
زندیهوکیلی تصریح کرد: حدود 70 دوربین خریداری و نصب شده اما باید پیگیریهای لازم در زمینه افزایش تعداد دوربینها انجام شود همچنین محور اراک فرمهین باید به طور جدی پیگیری شود که تا پایان سال باند دوم نیز اجرا شود.
رئیس پلیس راهور مرکزی: تصادفات درون شهری 47 درصد کاهش داشته است
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه کاهش تصادفات در استان گفت: در چهار ماهه نخست سال تعداد متوفی 5 درصد، تصادفات جرحی 25 درصد، تعداد مصدومان 26 درصد، تصادفات فوتی 7 درصد و تصادفات خسارتی 49 درصد کاهش داشته است.
سرهنگ علی حسینی افزود: مجموع تصادفات درون شهری 47 درصد کاهش داشته که در چهار ماهه نخست سال 31 مورد فوتی داشتیم که از این تعداد 12 مورد از شهرستان اراک و 68 درصد تصادفات مربوط به عابران پیاده در مناطق شهری است.
وی ادامه داد: تعداد متوفیان عابر پیاده نسبت به مدت مشابه در سال گذشته حدود 11 درصد افزایش داشته که 40 درصد مصدومان تصادفات عابران پیاده هستند همچنین 74 درصد متوفیان در بیمارستانها و بقیه در صحنه جان خود را از دست دادند.
حسینی بیان کرد: 30 درصد علت تصادفات به سبب عدم توجه به حق تقدم عبور و 25 درصد عدم توجه به جلو بوده است در زمینه موارد اعمال قانون تخلفات حدود 7 درصد افزایش داشتیم که مبالغ حاصل از آن حدود 22 درصد افزایش داشته است و در 4 ماهه نخست سال 4 میلیارد و 700 میلیون تومان افزایش یافته است.
یکی از مهمترین دلایل تصادفات عابران پیاده هستند
وی عنوان کرد: با توجه به آمارهای موجود یکی از مهمترین دلایل تصادفات عابران پیاده هستند که به سبب عدم وجود زیرساختهای مناسب ایجاد میشود زیرا زیرساختها بیشتر خودرومحوری است به همین سبب وضعیت پیادهرو اراک نسبت به محل عبور خودروها قابل مقایسه نیست.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی بیان کرد:در اراک 15 نقطه حادثه خیز و ساوه 11 مورد، زرندیه 7 مورد، دلیان 5 مورد، آشتیان، تفرش و فراهان، شازند و خمین یک مورد و در مجموع 43 نقطه حادثهخیز در استان داریم که باید برنامهریزی در این زمینه انجام شود.
حسینی عنوان کرد: بیشترین حجم تصادفات و ترافیک در میدان امام خمینی(ره) اراک است که در مدت 5 سال گذشته نزدیک به 17 میلیارد تومان به مردم خسارت وارد کرده به همین سبب برای این میدان که ورودی و خروجی آن مشخص نیست باید تمهیداتی اندیشیده شود به طوری که تاسیسات موجود در پارک باید جمعآوری شود تا تراکم جمعیت کنترل شود.
رئیس پلیس راه مرکزی: تردد خودروها در استان مرکزی حدود 19 درصد کاهش داشته است
رئیس پلیس راه استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به آمار 4 ماهه تردد خودروها در استان گفت: در این مدت تردد خودروها در استان حدود 19 درصد کاهش داشته است که میزان تردد سواری در محورهای استان 22 درصد و تردد خودروهای سنگین 11 درصد کاهش داشته است.
سرهنگ ایرج کهریزی افزود: تعداد تصادفات فوتی 5 درصد و تصادفات جرحی 27 درصد کاهش داشته است که در زمینه تصادفات برون شهری 36 درصد کاهش داشتهایم که نسبت به مدت مشابه 106 درصد افزایش و در زمینه تصادفات جرحی و خسارتی کاهش داشتیم.
وی ادامه داد: آزادراه ساوه همدان و اراک سلفچگان 10 درصد، ازنا و زالیان 7 درصد تصادفات منجر به فوت را داشتند و 69 درصد تصادفات فوتی مربوط به انواع خودروهای سواری بوه و 52 درصد تصادفات از نوع واژگونی بودند و عامل 63 درصد تصادفات عدم توجه به جلو بوده است.
62 درصد متوفیان در صحنه تصادف فوت شدند
رئیس پلیس راه استان مرکزی بیان کرد: در 4 ماهه نخست سال 62 درصد متوفیان در صحنه تصادف فوت شدند و 75 درصد متوفیان مرد و 25 درصد زن و 44 درصد متوفیان راننده بودند همچنین 63 درصد تصادفات مربوط به پلاکهای غیربومی بودند.
کهریزی عنوان کرد: بیشترین تصادفات در محور آزادراه ساوه همدان اتفاق میافتد که باید مسئولان امر در جلسات حضور داشته و پاسخگو باشند بنابراین باید دوربینهای هوشمند ثبت تخلفات در این محور، روشنایی و ایجاد پایگاه امداد و نجات، افزایش تابلو و علائم هشداردهنده مورد توجه قرار گیرد و اقدامات لازم انجام شود.
انتهای پیام/713/ ع