مرحله اول نهضت احسان و تعاون در دهه ولایت اجرا میشود
گروه استانها ـ فرمانده سپاه چهارمحال و بختیاری گفت: با تلاش و پیگیری همچون گذشته، قرارگاههای استانی و شهرستانی نهضت احسان و تعاون در دهه ولایت راهاندازی و بستههای معیشتی به دست نیازمندان میرسد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علیمحمد اکبری ظهر امروز در جلسه برنامهریزی نهضت احسان و تعاون اظهار داشت: در قرارگاه استانی رزمایش مواسات و همدلی مبلغ 27 میلیارد تومان کمکهای متفاوت نقدی، غیرنقدی، بهداشتی و معیشتی جمع آوری و همچنین بالغ بر 300 هزار بسته معیشتی و بهداشتی توسط قرارگاه بین مردم نیازمند استان توزیع شد.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا دشمن به دنبال ناامیدسازی در نظام جمهوری اسلامی بود که با تعبیرات مقام معظم رهبری و حضور همیشه در صحنه مردم مورد توجه قرار گرفت و امروز مردم آسیبدیده کشور به واسطه کمکهای مختلف توانستند با این ویروس به خوبی مقابله کنند.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: با دستور مقام معظم رهبری و پیگیری مجدانه نماینده ولی فقیه در استان، مرحله دوم رزمایش مواسات و همدلی با نام نهضت احسان و تعاون در استان اجرا میشود و همچون گذشته، تلاش و پیگیری میشود تا با راهاندازی قرارگاه استانی و شهرستانی در دهه ولایت، یک مرحله از این رزمایش انجام و بستههای معیشتی به دست نیازمندان برسد.
اکبری با بیان اینکه مرحله دوم نهضت احسان و تعاون در ماه محرم اجرایی خواهد شد، گفت: شاید دیگر فرصتهای گذشته برای اجرای نذورات در سال جاری برای مردم ایجاد نشود لذا مردم از طریق همین رزمایش میتوانند نذورات خود را ادا کنند و با یک انسجام خوب بین مردم و مسئولان از جمله کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد برکت، هیئات مذهبی و غیره، کمکهای مردمی از قبیل بستههای معیشتی، کارتهای هدیه و غیره را به دست نیازمندان برسانند.
فرمانده سپاه استان تصریح کرد: همچنین به فرمان مقام معظم رهبری درصدد هستیم تا گروهی برای مستندسازی از فعالیتهای صورت گرفته در مقابله با ویروس کرونا فعالیت کنند لذا به دنبال تهیه مستند قابل قبول هستیم و علاقهمندان میتوانند در این زمینه فعالیت کنند.
اکبری در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه عشایر کوچنشین که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیز نبودند در مرحله اول رزمایش مغفول ماندند و نه از استان خوزستان و نه از این استان هیچ خدماتی را دریافت نکردند لذا درصدد هستیم تا در مرحله دوم رزمایش، این عشایر که غالباً در شهرستانهای کوهرنگ، لردگان و اردل مستقر هستند، مورد حمایت قرار گیرند.
تولید دستکش، بازار صادرات جدیدی برای استان ایجاد کرده است
سجاد رستمی، در ادامه این نشست اظهار داشت: سازمان صمت یکی از اداراتی بود که بیشترین درگیری با کرونا را داشت زیرا که فعالیتهایی از قبیل تامین مواد مورد نیاز بازار، تهیه اقلام بهداشتی مورد نیاز و غیره بر عهده این سازمان است. تأمین الکل در روزهای آغازین ویروس کرونا کار سختی بود که بسیاری از کارخانهها با تغییر خط تولید خود در تهیه این محلول به ما کمک کردند.
وی تصریح کرد: در ابتدای شیوع کرونا، چهارمحال و بختیاری تنها استانی بود که سایت پرتودهی گاما داشت و همه ماسکهای پارچهای در این استان پرتودهی شده و به صورت کاملاً بهداشتی در اختیار مردم قرار گرفت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در این مدت میزان تولید ماسک و دستکش به بیش از حد نیاز رسید که مازاد تولید در استانهای همجوار توزیع شد و همچنین امروز نیز تولید دستکش، بازار صادرات جدیدی را برای ما ایجاد کرده و به کشورهای ترکیه و عراق نیز صادر میشود. از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون 312 هزار تن مواد ضدعفونیکننده، هزار تن آب ژاول، 25 هزار لباس مخصوص پرستاران و 120 تن مایع دستشوئی در استان تولید شده است.
رستمی با اشاره به اینکه حتی ماشین آلات تولید ماسک پارچهای نیز در همین استان تولید میشود، افزود: همچنین سه واحد تولیدی ماسک سه لایه در استان فعالیت میکنند.
وی در خصوص مرغ منجمد بیان کرد: 340 تن مرغ منجمد در استان ذخیره است اما اجازه و نحوه توزیع آنها توسط تهران و بر اساس تاریخ مرغها صورت می پذیرد و استانها دخالتی در نحوه توزیع ندارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه گرانی مشکل عمده کشور است، خاطرنشان کرد: گرانفروشی مقولهای قابل کنترل و بازرسی است لذا 40 گروه بازرسی در قالب 20 اکیپ و گاهی با همکاری سایر ادارات در قالب 30 اکیپ به صورت ماهانه در استان فعالیت میکنند که هر ماه 5 هزار بازرسی انجام و غالباً 20 الی 25 پرونده در ماه تشکیل و به تعزیرات حکومتی منتقل میشود.
انتهای پیام/7540/ش