رئیس کمیسیون گردشگری اتاق مازندران: ۷۰ درصد کسب و کارهای صنایع دستی مازندران راکد شد

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق مازندران: 70 درصد کسب و کارهای صنایع دستی مازندران راکد شد

گروه استان‌ها: رئیس کمیسیون تخصصی گردشگری و نمایشگاهی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران با تاکید برحمایت از کسب و کارهای متاثر از کرونا توسط دولت، گفت: متاسفانه در شرایط فعلی، ۷۰ درصد کسب و کارهای صنایع دستی مازندران راکد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی مازندران، ایوب فلاح نژاد در پنجمین جلسه کمیسیون تخصصی گردشگری و نمایشگاهی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران اظهار داشت: از دولت می‌خواهیم در جهت حمایت از کسب و کارهای متضرر از کرونا، سود تسهیلات اعطایی یعنی 12 درصد کاهش یافته و از سوی دیگر، زمان بازپرداخت که 24 ماهه است، افزایش یابد.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا که بر کسب و کارها سایه افکنده است، افزود: گزارش‌های میدانی و موثق حاکی از این است که حداقل 70 درصد فعالیت‌ها در صنایع دستی با آمدن کرونا راکد است.

فلاح نژاد با بیان اینکه در بحث نمایشگاهی و گردشگری ضعف داریم، خواستار حضور پررنگ و مؤثر اداره‌کل میراث فرهنگی در حوزه صنایع دستی شد و حضور میدانی این سازمان را دلگرم کننده دانست.

وی با یادآوری اینکه در شرایط فعلی مشکل فراگیر داریم و موضوع کرونا در جهان و کشور سبب شده تا گردشگری راکد باشد، تصریح کرد: وقتی گردشگر نیاید، فروش صنایع دستی نداریم اما برای کمک به کسب و کارهای خسارت دیده می‌توانیم در بحث مالیات و تجدید نظر در قبوض آب، برق و گاز پیشنهاداتی بدهیم.

رئیس کمیسیون تخصصی گردشگری و نمایشگاهی اتاق بازرگانی مازندران ادامه داد: در حال حاضر نمی‌توانیم در بحث صادرات خارجی مانور بدهیم و تنها از طریق استارتاپ‌ها و سایت‌های فروش صنایع دستی می‌توانیم به این حرفه کمک کنیم. صنعت، معدن و تجارت، گردشگری و سایر دستگاه‌هایی که می‌توانند به این مهم کمک کنند باید وارد شوند، تا اقدام مناسبی صورت بگیرد.

فلاح نژاد گفت: بانک‌ها همان میزان که تعهد داده  به متقاضیان تسهیلات متضرر از کرونا که در سایت کارا ثبت نام کردند تا 16 میلیون تومان را بدون ضامن پذیرا باشند و بیش از این میزان تا سقف 50 میلیون را به نسبت مبلغ وام، همراه با ضامن و با نگاه حمایتی پذیرا باشند. بازپرداخت تسهیلات 24 ماهه و با سود 12 درصد است که پیگیری می‌کنیم تا میزان سود کمتر باشد و زمان بازپرداخت افزایش یابد.

کاهش سود تسهیلات به کسب و کارهای متاثر از کرونا

علی احسانی، مشاور عالی اتاق بازرگانی مازندران نیز تأکید کرد: سود وام‌های ویژه‌ کسب و کارهای متضرر در کرونا در برخی استان‌ها به 6.4 درصد کاهش یافته و برخی استان‌ها نیز پیشنهاد دادند که این سود صفر باشد، اما به هر حال 12 درصد، سود بالایی است و باید جهت حمایت از کسب و کار، کاهش یابد.

روفیا مجیدی، معاون اداره کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز به اهمیت بازارچه‌های محلی اشاره و تصریح کرد: شهرداری‌های استان باید پای کار بیایند.

وی با اشاره به نمایشگاه‌هایی که هر ساله در شهرهای مختلف استان برگزار می‌شود، اظهار امیدواری کرد: بازارچه های دائمی صنایع دستی در تمامی شهرها با هدف حمایت از فعالان این صنعت دایر شود.

وی همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا، تعطیلی بازار، واحدها، کارگاه‌ها، پایین آمدن قدرت خرید مردم و دیگر مشکلاتی که همراه با کرونا در حوزه صادرات داریم، بر لزوم تبلیغات در خصوص آموزش و فروش مجازی تأکید و اعلام کرد: سایت مشاغل خانگی به نشاانی inhp.ir ، یک فضای خوب در این خصوص است.

انتهای پیام/ 681/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon