اجرای طرحهای جدید اشتغالزایی بنیاد برکت در گیلان
گروه استانها- مجری اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گیلان از اجرای طرحهای جدید اشتغالزایی در این استان خبر داد و گفت: این طرحها با هدف بهبود کسب و کار در مناطق محروم اجرا میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، یاسر رمضاننژاد امروز در جلسه کارگروه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در فرمانداری شهرستان رشت اظهار داشت: بنیاد برکت با اجرای طرحهای اشتغالزایی در گیلان توانست در رستههای مختلف، فرصتهای جدید شغلی ایجاد کند و این طرحها سال گذشته در دو شهرستان صومعهسرا و تالش اجرا شد.
مجری اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گیلان از اجرای طرحهای جدید اشتغالزایی در رشت، سیاهکل، رودبار و شفت در سال 99 خبر داد و افزود: تثبیت و بهبود کسب و کارهای فعال و نیمه فعال در مناطق محروم، شناسایی و بهرهبرداری از فرصتهای کارآفرینی برای جوامع محلی از جمله مأموریتهای بنیاد برکت در استان گیلان است.
رمضاننژاد با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) جهت محرومیتزدایی و توانمندسازی در مناطق محروم ابراز داشت: ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و همچنین توانمندسازی افراد در مناطق کمبرخوردار یکی از اولویتهای بنیاد برکت است که با انجام فعالیتهای مختلف در این مسیر گام میبرمیدارد.
وی به دیگر فعالیتهای بنیاد برکت برای اشتغالزایی در مناطق مختلف اشاره کرد و افزود: سرمایهگذاری و اعطای تسهیلات در حوزههای دامپروری، زنبورداری، پرورش طیور، فرش دستبافت، تولید پوشاک، آبزیپروری، پرورش گیاهان و سایر فعالیتهای کشاورزی و خدماتی که موجب افزایش توان تولید در روستا میشوند از جمله خدمات حمایتی بنیاد برکت هستند.
رمضاننژاد با اشاره به اهداف این نهاد در راستای رونق اقتصادی جوامع کمبرخوردار گفت: در کنار توسعه اقتصادی نگاهی نیز به توسعه اجتماعی داریم و همچنین ایجاد یک سیستم همهجانبه با هدف تشکیل نهادهای اجتماعی در روستاها در قالب کارگروه روستایی، امتیازات قرضالحسنه در روستاهای هدف، پشتیبانی از مشاغل بنیاد برکت و عضویت و فعالیت روستاییان در مسیر تولید را مدنظر قرار دادیم.
مجری اشتغال بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گیلان افزود: یکی از برنامههایی که دولت در برنامه ششم توسعه پیشبینی کرده در واقع توسعه روستایی و توانمندی روستاییان است و در آن تعلیم و تربیت تسهیلگران تخصصی برای ورود به حوزههای مختلف شغلی را برنامهریزی و تدوین کرده است.
رمضاننژاد خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح مذکور که با هدف توسعه روستایی و توانمندی روستاییان در کشور اجرا میشود، آزمونهای تخصصی و دورههای ارزیابی در 31 شهرستان و 8 هزار روستا با هدف شناسایی و خدماتدهی به متقاضیان اشتغال برگزار میشود.
انتهای پیام/612/ش