اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جریمه خودرو/ پلیس راهور مخالف افزایش جریمه رانندگی است


اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جریمه خودرو/ پلیس راهور مخالف افزایش جریمه رانندگی است

رئیس پلیس راهور از اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جریمه خودرو که در حال حاضر متوقف شده به مناسبت ایام مبارک دهه ولایت خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا ؛ سردار سید کمال هادیانفر در سفر به استان اصفهان با بیان اینکه براساس اعلام پزشکی قانونی در سه ماهه نخست امسال میزان جانباختگان ناشی از تصادفات در کل کشور 16.1 درصد کاهش داشته، اظهار کرد: در حوزه پلیس راه و راهنمایی و رانندگی استان اصفهان نیز به ترتیب با 25 و 23 درصد کاهش مواجه هستیم که عدد بسیار خوب و از شاخصی که تعیین شده بود نیز بیشتر است.

رئیس پلیس راهور، کاهش سوانح و تصادفات و افزایش کمی و کیفی خدمات پلیس راهور به مردم و هوشمندسازی را از اولویتهای اصلی پلیس راهور عنوان کرد و افزود: این موضوعات از ابتدای سال به تمام مراکز پلیس راهور در استانها ابلاغ شده و درباره اجرایی شدن آنها برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است.

پلیس راهور مخالف افزایش هرگونه جریمه رانندگی است

وی با بیان اینکه پلیس راهور مخالف افزایش هرگونه جریمه رانندگی است، گفت: در حال حاضر جریمه‌ها به قیمت قبلی اعمال می‌شوند و در هیچ گروهی افزایش جریمه نداشتیم و پیشنهادی هم به دولت ارائه نکردیم.

این مقام ارشد انتظامی در توضیح افزایش دو درصدی به رقم برخی جرایم رانندگی در سال جاری، گفت: مجلس دهم در روزهای آخر به منظور کمک به بهزیستی دو درصد بر جریمه‌ها اضافه کرد که اکنون در برخی از جریمه‌ها رقم آن به طور مثال 82 هزار و 500 تومان می‌شود که آن دو هزار و 500 تومان همان دو درصدی است که به حوزه بهزیستی اختصاص پیدا کرده تا در واقع به این بخش از نظر بنیه مالی کمک بیشتری شود.

هادیانفر، درباره افزایش جریمه ورود به طرح زوج و فرد در شهر اصفهان نیز، بیان کرد: افزایش جریمه در شهر اصفهان براساس مصوبه شورای این شهر انجام شده و این موضوع نه پیشنهاد پلیس راهور بوده و نه در مجموعه دولت مطرح و نه در شورای ترافیک استان تصویب شده است.

رئیس پلیس راهور، جریمه یک میلیون ریالی برای برای ورود به طرح ترافیک شهر اصفهان را بسیار زیاد دانست و گفت: شاید عددی کمتر از این برای تهران اعمال می‌شود ولی این رقم برای اصفهان زیاد است و من از این فرصت استفاده کرده و از شورای ترافیک شهر اصفهان تقاضا می‌کنم که این جریمه 100 هزار تومانی را تقلیل دهند و حداقل 60درصد آن را اعمال کنند.

وی، بیشتر تمرکز پلیس راهور را بر برخورد با تخلفات حادثه‌ساز عنوان کرد و گفت: یافته‌های ما نشان می‌دهد که 82 درصد جانباختگان ناشی از تصادفات به دلیل چهار عامل اصلی سرعت، سبقت، عدم توجه به جلو و واژگونی جان خود را از دست می‌دهند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: هم‌اکنون 34 درصد تصادفات در جاده‌های کشور رخ می‌دهد در حالیکه 70 درصد جانباختگان ناشی از تصادفات در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند که دلیل بیشتر آنها سرعت غیر مجاز است.

هادیانفر متذکر شد: هم‌اکنون متوسط سرعت در کشور 78 کیلومتر در ساعت است در حالیکه در استان اصفهان متوسط سرعت 85 کیلومتر در ساعت بوده و باید اقداماتی انجام دهیم که سرعت در این استان کاهش پیدا کند.

اجرای مجدد طرح پرداخت اقساطی جریمه خودرو

رئیس پلیس راهور درباره توقیف خودروهای دارای جریمه رانندگی بالای یک میلیون تومان نیز بیان کرد: براساس قانون مأموران در سراسر کشور موظف هستند که چنین خودروهایی را توقیف و به پارکینگ منتقل کنند اما در این رابطه نیز به مأموران تأکید کردیم اگر خودرویی همراه با خانواده بود فقط به راننده تذکر دهند که باید جرایم خود را تسویه کند ضمن اینکه از سال گذشته هم ارسال پیامک اخطار به اینگونه رانندگان را در دستور کار قرار دادیم تا قبل از توقیف وسیله‌نقلیه خود، از میزان جرایم خود اطلاع پیدا کنند.

وی درباره کمک به قشر کم‌درآمد جامعه برای پرداخت جرایم رانندگی خود، گفت: یکی از طرحهایی که در این رابطه انجام شد پرداخت اقساطی جرائم رانندگی بود و با مجوزی که از وزارت کشور گرفتیم اینگونه رانندگان می‌توانستند بدون پیش‌پرداخت وسیله‌نقلیه خود را ترخیص و در طول یک سال به صورت اقساطی و در حد توان جرائم خود را پرداخت کنند که درصد زیادی از مردم هم از این فرصت استفاده کردند.

این مقام انتظامی از اجرای مجدد، طرح پرداخت اقساطی جریمه خودرو که در حال حاضر متوقف شده به مناسبت ایام مبارک دهه ولایت خبر داد و گفت: رانندگانی که خودروهای آنها به این دلیل در پارکینگها توقیف شده می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

طرح نوبت‌دهی اینترنتی مراکز تعویض پلاک به صورت پایلوت اجرا می‌شود

هادیانفر همچنین به موضوع افزایش مراجعات به مراکز تعویض پلاک اشاره و اظهار کرد: طرح نوبت‌دهی اینترنتی مراکز تعویض پلاک به صورت پایلوت ابتدا در تهران و پس از رفع مشکلات آن در سایر استانها اعمال می‌شود.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه تمام مراکز تعویض پلاک در سراسر کشور تا ساعت 16 فعال هستند و این طرح تا عادی شدن شرایط ادامه دارد گفت: معلوم نیست به چه دلیل مردم صبح زود به این مراکز مراجعه می‌کنند در حالیکه از ساعت  11صبح به بعد تمام مراکز تعویض پلاک ما در سراسر کشور رو به خلوتی می‌روند و بعد از ظهرها به صورت نادر کسی مراجعه می‌کند.

وی بر رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مراجعه‌کنندگان به مراکز تعویض پلاک پلیس راهور تأکید کرد و گفت: بنای ما بر این است که برای اینکه مردم سردرگم و وکالت‌هایشان دچار مشکل نشود این مراکز را پایدار نگهداریم و بتوانیم به مردم خدمات‌رسانی کنیم اما این پایداری منوط به همکاری خود مردم است که هم وقت خود را تنظیم و در هنگام ورود پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon