عدم نظارت موثر والدین بر فعالیت مجازی فرزندان / آسیب اجتماعی فرار از خانه، تبدیل به فرار به شبکه‌های اجتماعی شده است

عدم نظارت موثر والدین بر فعالیت مجازی فرزندان / آسیب اجتماعی فرار از خانه، تبدیل به فرار به شبکه‌های اجتماعی شده است

رئیس فرهنگسرای رسانه در یک برنامه تلویزیونی گفت: آسیب اجتماعی فرار از خانه هنوز هم برای والدین ضدارزش است اما باید به آن ها بگوییم که فرزندتان در خانه به شبکه‌های اجتماعی فرار کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، مهدی محمدی، رئیس فرهنگسرای رسانه در برنامه تلویزیونی چاپ اول شبکه خبر به مزایا و معایب شبکه اجتماعی پرداخت و  با اشاره به خطراتی که شبکه‌های اجتماعی، کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند، گفت: فرار از خانه به عنوان یک آسیب اجتماعی مورد توجه مسئولان و خانواده‌ها قرار دارد. اما امروز باید به والدین و مسئولان هشدار داد که اگرچه کودکان و فرزندان در خانه هستند اما به سمت و سوی شبکه‌های مجازی فرار می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه والدین نظارت بسیار محدودی بر فعالیت مجازی فرزندان خود دارند گفت: اگرچه موضوع فرار از خانه هنوز هم برای جامعه و افکارعمومی یک ضدارزش است اما این اتفاق در خانه‌هایمان  رخ می‌دهد. متاسفانه بعضی از والدین یک سری فضاها و آزادی‌هایی را بیش از اندازه برای فرزندان خود درنظر می‌گیرند؛ این فضا مخرب است و والدین هم نظارتی ندارند. بنابراین اتفاقاتی که رخ می‌دهد خیلی ناگوار است.

رئیس فرهنگسرای رسانه به زنگ خطری که چند سال پیش در این حوزه به صدا درآمد اشاره کرد و گفت: چند سال پیش بچه‌های دهه هشتادی میتینگی جلوی یکی از پاساژهای بزرگ تهران برگزار کردند. این اتفاق مانند خیلی دیگر از اتفاقات اجتماعی چند ساعتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت اما به نظرم آن اتفاق زنگ خطری بود. نه از این جهت که بخواهیم همه چیز را با نگاه منفی نگاه کنیم از این جهت که قابلیت‌های این بچه‌ها با نسل‌های ما تفاوت‌های زیادی دارد و آنان همدیگر را پیدا کردند.

محمدی در پاسخ به سئوالی مبنی بر این که آیا امکان نظارت والدین بر مصرف اینترنت کودکان وجود دارد؟،گفت: به نظرم امکان این موضوع در کشورمان وجود دارد اما فرهنگ آن را نداریم. خیلی از این اپلیکیشن‌ها نیز قابلیت کنترل دارد. حتی برای بچه‌ای که تازه با گوگل آشنا شده است می‌توانید محدودیت سنی تعریف کنید. این روزها صحبت از سواد رسانه‌ای زیاد می‌شود اما به نظرم باید به تربیت رسانه‌ای فکر کنیم. همان‌طور که پدر و مادرهای امروزی بر تربیت غذایی کودکان‌شان حساس هستند در این شئون نیز باید حساس باشند.

انتهای پیام/

حج و زیارت
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon