دستور معاون وزیر راه و استاندار کردستان برای حل مشکلات نواحی منفصل شهری نایسر
گروه استانها ـ علیرغم اینکه سالهاست مردمان «نایسر» از ابتداییترین امکانات زندگی محروم و سرانه فضای سبز و ورزشی در این نواحی منفصل شهری صفر بوده معاون وزیر راه و استاندار کردستان بری حل تسریع در اتمام پروژههای عمرانی نیمهتمام تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، عملیات ساخت و تجهیز پروژه «مجتمع فرهنگی-ورزشی و خدماتی» نایسر در گستردهترین سکونتگاه غیررسمی کشور با جمعیتی بالغ بر 80 هزار نفر، مسکوت مانده و به محلی برای سلسله بازدیدهای مسئولان کشوری و استانی تبدیل شده است.
علیرغم اینکه سالهاست مردمان «نایسر» از ابتداییترین امکانات زندگی محروم و سرانه فضای سبز و ورزشی در این نواحی منفصل شهری صفر بوده معاون وزیر راه و استاندار کردستان بر حل مشکلات و تسریع در اتمام پروژههای عمرانی نیمهتمام تاکید کردند.
مهدی عبوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ظهر امروز در بازدید از مجتمع فرهنگی-ورزشی نواحی منفصل شهری نایسر سنندج با بیان اینکه دغدغههای مردم نایسر به حق است، اظهار داشت: اعتبارات لازم برای اتمام پروژههای در حال انجام این منطقه، تخصیص مییابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی خطاب به مسئولان استانی و پیمانکار پروژه مجتمع فرهنگی-ورزشی نایسر سنندج تصریح کرد: تا دهه فجر امسال پروژه را به اتمام برسانید تا افتتاح و مردم از خدمات این مرکز بهرهمند شوند.
بهمن مرادنیا، استاندار کردستان نیز در این بازدید به پیمانکار و مسئولان شهری دستور داد که هرچه سریعتر این پروژه را به اتمام برسانند.
سرانه فضای سبز و ورزشی در نایسر سنندج صفر است
مصطفی رضایی، رئیس بازآفرینی شهری ادارهکل راهوشهرسازی استان کردستان در این بازدید با بیان اینکه آمارهای مختلفی از 45 هزار نفر رسمی گرفته تا 80 هزار نفر راجع به جمعیت این منطقه اعلام شده است، اظهار داشت: مردمان این نواحی بهشدت از ابتداییترین امکانات محرومند.
وی گفت: سرانه فضای آموزشی در نواحی منفصل شهری نایسر سه دهم مترمربع بوده، در حالیکه در شهر سنندج 2.2 دهم مترمربع و در کشور 4 مترمربع بوده که اخلافها وحشتاک است.
رئیس بازآفرینی شهری ادارهکل راهوشهرسازی استان کردستان با اذعان به اینکه سرانه فضای سبز و فضای ورزشی در نایسر صفر است، تصریح کرد: برای جبران کمبودها در این منطقه، تصمیم به احداث مرکز توسعه، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی داشته تا در حوزههای مختلف خدمات و آموزشهای لازم را به مردم ارائه بدهیم.
وی بیان داشت: برای تأمین زمین این مرکز، پس از بازدیدهای میدانی سایتی پیدا کرده که در 12 سال گذشته زیرزمینی در قالب کتابخانه مرکزی شهر بنا شده که از جمله اقدامات عجایب روزگار بود!، سپس ساختمان نیمهکاره را تحویل و به مراکزی برای خدمات مختلف به مردم تبدیل شد.
رضایی با بیان اینکه از سال 97 قرارداد جدید با مبلغ یک میلیارد و 900 منعقد و قراردادهای فاقد پیمان جمعآوری شد، عنوان کرد: این مرکز در مساحت دو هزار و400 متر مربع ساخته و باید تا پایان دولت به اتمام برسد.
انتهای پیام/481/ش