گیلان| بانک‌ها برای کمک به احیاء کارخانجات تعطیل‌شده تعلل می‌کنند


گیلان| بانک‌ها برای کمک به احیاء کارخانجات تعطیل‌شده تعلل می‌کنند

گروه استان‌ها- رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان گفت: بانک‌ها موظفند کارخانجات تملک شده را واگذار کرده یا به اهلش اجاره دهند و تعلل آنها به هیج وجه مورد قبول نیست.

محمد رسول سماکچی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با تأکید بر اینکه بانک‌ها موظفند کارخانجات تملک شده در گیلان را یا واگذار کنند یا به اهلش اجاره دهند یا خود به‌طور مستقیم راه‌اندازی کنند اظهار داشت: امسال را مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید نامگذاری کردند بنابراین تعلل مسئولان بانک‌ها در این مورد به هیج وجه مورد قبول نیست.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان از دستور ریاست قوه قضاییه به تمام دادستان‌های کشور سخن گفت و عنوان کرد: بر اساس این دستورالعمل از این به بعد به علت محکومیت صاحب کارخانه و بدهکاری به بانک‌ها به هیچ وجه چرخه تولید نباید متوقف شود و بدون شک اجرای این رویکرد گامی اساسی و مهم در جهت تحقق شعار سال است.

سماکچی با بیان اینکه در حال حاضر بعضی از کارخانه‌داران شهرصنعتی با اینکه در پرونده‌های فساد مالی بزرگ در تهران در حال محاکمه هستند ولی این کارخانجات بزرگ در شهرصنعتی رشت فارغ از مالکان با قدرت به کارشان ادامه می‌دهند افزود: در سال جهش تولید باید با قدرت و همت تمام، موانع توسعه و پیشرفت کشور را برطرف کنیم.

وی اشتباه بزرگ بانک ملی و تعطیلی کارخانه مجهز و مدرن ایحا گستر به مدت 7 سال را مورد اشاره قرار داد و گفت: بانک ضمن دعوای حقوقی که با مالک یا مالکان این کارخانه داشت باید روش دیگری را به غیر از پلمب کردن کارخانه اتخاذ می‌کرد زیرا با انجام این کار به چرخه تولید، صنعت و اشتغال استان گیلان آسیب وارد شده است. 

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان بلا استفاده ماندن و در اصطلاح خاک خوردن مجهزترین دستگاه‌های تولیدی در کارخانه ایحاگستر را از جمله تبعات تعطیلی 7 ساله این مجموعه دانست و افزود: علاوه بر تمام این‌ها تعداد زیادی از کارگران هم بیکار شدند بنابراین باید بررسی شود چنین رویکردهایی از سمت بانک‌ها چه نتیجه‌ای داشته است.

سماکچی با تأکید بر اینکه در حال حاضر شمار بسیار زیادی از کارخانجات در سطح شهرک‌ها و شهرهای صنعتی استان گیلان بدون تولید هیچ سرمایه‌ای در مصادره بانک‌ها قرار دارند اظهار داشت: در همین‌جا از نمایندگان استان گیلان در مجلس انتظار داریم برای حل این معضل اساسی هر چه زودتر تدبیری اتخاذ کنند و اقدامی انجام دهند.

وی عدم حمایت لازم از تولید داخلی و حرکت نکردن در مسیر اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تأکید مقام معظم رهبری را یکی از چالش‌ها و معضل اساسی کشور قلمداد کرد و گفت: انتظار فعالان تولیدی و صنعتی کشور از مسئولان این است که برای رفع چالش‌های پیش‌روی آنان چاره‌ای بیاندیشند و باری بر آن‌ها تحمیل نکنند.

رئیس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان کمبود نقدینگی، نوسانات ارز، نداشتن سرمایه درگردش و نظایر این را عمده مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح ملی خواند و افزود: فرسودگی ماشین‌آلات تولیدی، واردات و یا حتی قاچاق کالاهای تولیدی که مشابه آن در داخل کشور وجود دارد از دیگر معضلات تولیدکنندگان داخلی است.

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه هیچ‌گونه کمبود امکانات زیرساختی در سطح استان گیلان وجود ندارد عنوان کرد: در این استان حتی برای 20 سال آینده نیز اگر سرمایه‌گذاری بخواهد برای فعالیت اقتصادی و تولیدی ورود کند به اندازه کافی کارخانه، سوله و دستگاه موجود است.

انتهای پیام/614/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon