رئیس کل دادگستری مرکزی: برای مبارزه با فقر فرهنگی باید جهاد علمی صورت گیرد


رئیس کل دادگستری مرکزی: برای مبارزه با فقر فرهنگی باید جهاد علمی صورت گیرد

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: برای مبارزه با فقر فرهنگی باید جهاد علمی صورت گیرد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام عبدالمهدی موسوی ظهر امروز در نشست همایش ملی فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی(ع) که در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، با اشاره به ابعاد فقر در جامعه اظهار داشت: اکنون در شرایط بسیار حساس و بحرانی با مشکلات فراوانی قرار داریم که در این شرایط طاقت‌فرسا مسئولیت نخبگان بسیار حساس و مهم است.

وی افزود: امسال مقام معظم رهبری در سخنرانی به مناسبت سالروز رحلت امام(ره) محوری‌ترین مطالبی که بیان کردند در زمینه تحولگرایی و تحول آفرینی بود و از امام راحل به عنوان انسان متحول یاد کردند همچنین در مدت زمان کوتاه سخنرانی حدود 88 بار کلمه تحول را تاکید کردند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: هدف از تاکید و بیان مقام معظم رهبری در زمینه تحول‌گرایی تاکید بر سخن امام راحل بر این نکته که نیاز مبرم و ضروری جامعه ما تحول است، بود همچنین در بیانیه گام دوم هم برموضوع پویایی، نشاط و جوانگری تاکید کردند بنابراین امروز نیاز به جهاد احساس می‌شود.

موسوی تصریح کرد: برای مبارزه با فقر فرهنگی باید جهاد علمی صورت گیرد و نخبگان باید اهل برنامه باشند تا بر فقری که در زوایا و لایه‌های اجتماعی جامعه عمیق‌تر می‌شود غلبه کنند بنابراین باید با تفکر در این زمینه اقدام کنیم که در این صورت کار بزرگی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز بزرگترین فقر جامعه مفقر تفکر و تعقل است، گفت: پیامبر(ص) از اباذر به عنوان شخصیت بزرگی که اهل تفکر و تعقل بود یاد می‌کردند بنابراین این تفکر و تعقل به انسان ارزش می‌دهد و باید همه از جمله دانشجویان، دانش‌آموزان و غیره اهل تفکر، تعقل و دانش باشند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: جهاد مقدماتی دارد که مهم‌ترین آن بصیرت، شناخت و آگاهی است و مردم باید با بصیرت ، تفکر و تعقل وارد میدان شوند به طوری که بصیرت بدون تفکر به نتیجه نمی‌رسد، امروز نیاز به جهاد علمی و فرهنگی داریم.

موسوی ادامه داد: با توجه به فعالیت حدود 3 هزار سایت، ماهواره و شبکه اجتماعی که موضوعات عقیدتی، اخلاقی، عفت، خانواده و جوانان را نشانه گرفته باید در برابر توتطئه‌های دشمنان آگاه باشیم و تفکر و اندیشه خود را افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در استفاده از فضای مجازی حدود 25 میلیون کودک و نوجوان غیرممیز داریم که به راحتی به فضای مجازی دسترسی دارند و باید در این زمینه برنامه‌ریزی شود و اگر بصیرت علمی داشته باشیم می‌توان تکنیک‌های دشمن را شناسایی و بر توانایی‌های داخلی تکیه کنیم.

انتهای پیام/713/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon