واقعیت‌هایی از زبانِ چهره مردمی تلویزیون/ کارهایی که جهادی‌ها برای کرونایی‌ها کردند

واقعیت‌هایی از زبانِ چهره مردمی تلویزیون/ کارهایی که جهادی‌ها برای کرونایی‌ها کردند

میلاد بویینی مسئول گروه جهادی سلمان فارسی چهره مردمی دیگری بود که به تلویزیون آمد و درباره آسیب‌های واقعی که به چشمش دیده و کارهای جهادی که در روزهای کرونایی برای مردم کرده‌‌اند گفته‌ها و ناگفته‌هایی را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ویژه‌برنامه عیدانه شبکه یک به حضور چهره‌های مردمی اختصاص پیدا کرد.  میلاد بویینی، مسئول گروه جهادی سلمان فارسی هم یکی از این چهره‌ها است که مهمان برنامه تلویزیونی "فرمول یک" شد.

او در ابتدای صحبت‌هایش گفت: در قسمتی از کارمان 300 معتاد سرپرست خانوار که خود اظهاری کرده‌اند و مشتاق به ترک بوده‌اند را به کمک خیرین ترک داده‌ایم و در روزهای کرونا به کمک‌مان آمده‌اند؛ در بحث ضدعفونی معابر و ساخت و سازها و کمک به نیازمندان. در روزهای کرونا خیلی به بچه‌های جهادی سخت گذشت. در کنار گروه‌های جهادی دیگر کار کردیم. در این استان گروه‌های جهادی زیادی داریم که پر‌قدرتند. تولید 23 هزار ماسک و محلول‌های ضدعفونی را در بین مردم داشتیم. عیادت از بیماران و تولید مایجتاح روزانه‌شان چون ساعت نداشت خیلی سخت گذشت اما خدارا شکر خوب بود. 

بوئینی افزود: جهادی بودن یک نوع تفکر است. در آیه‌های قرآن داریم کسانی که می‌خواهند جهاد کنند با جانشان و مالشان اینها را ثابت قدم می‌کنیم. گروه جهادی سلمان فارسی در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری در کوهرنگ کار خود را شروع کرد. بچه‌هایی که تشکیل گروه جهادی سلمان فارسی را دادند همگی ساکن مناطق محروم استان البرزند. ما رفتیم اینجا و کار و تمرین کردیم. دیدیم جاهای بدتر از اینجا هم وجود دارد. سرویس بهداشتی و آب خوردن نداشتند، آب کمی از دل کوه می آمد. مناطق محروم با فقر فرهنگی روبرو هستند.

وی خاطرنشان کرد: دو شهید گمنام را پیگیری کردیم و در محل تدفین شدند. مقبره‌ای برای شهدای گمنام ساختیم. دو خانه عالم ساختیم که روحانی مستقر دارد، مدارس محل را بازسازی کردیم. در کارگروه فرهنگی دو کار خوب از جمله برگزاری سلسله کلاس‌های فرزندپروری بود. در این مناطق بزه و آسیب زیاد است. بعد دیدیم بچه‌هایی که در این مناطق زندگی می‌کنند مشکلات مشهودی دارند. این‌ها چون همیشه پدر و برادر بیکار بوده‌اند و یا همسایه را معتاد دیده‌اند انگیزه زندگی نداشته‌اند. طرحی به نام طرح شهید رجایی نوشتیم و این بچه‌ها را گروه‌بندی کردیم و در مقطع راهنمایی با مشاغل گوناگون آشنا و برای بچه‌ها ایجاد انگیزه کردیم.

مسئول گروه جهادی سلمان فارسی تصریح کرد: از ارگان‌های دولتی بودجه‌ای دریافت نمی‌کنیم. گروه‌های مستقل البته وابسته به سپاهیم. سپاه تنها موانع قانونی ما رابرطرف می‌کند. من برای اینکه به منطقه‌ای ورود و فعالیت کنم نیاز به مجوز داریم و در این زمینه از سپاه کمک می‌گیریم. اما گروه کاملاً جهادی است. در کرونا 280 خانواده را از صفر تا صد کمک کردیم. در گروه‌های جهادی خودمان کسانی را داشتیم که حقوق‌شان را برای کارهای خیریه می‌گذاشتند.  

وی توضیح داد: وقتی وارد منطقه شدیم دیدیم یکی از معضلات بزرگ منطقه بحث فروش و مصرف مواد مخدر است. خانه به خانه رفتیم و اطلاعات و آمار جمع کردیم. مردم فوق‌العاده خوبی دارد. عده‌ای خود اظهاری کردند و روانشناس فرستادیم و منجر به ترک شد. این‌ها را به کمپی که بردیم معرفی کردیم و خانواده این‌ها تأمین معیشتی می‌شدند. فروشندگان موادمخدر را جمع‌آوری کردیم و 130 کارتن خواب از این منطقه جمع‌آوری شد.

بوئینی بیان کرد: در این منطقه زحمات زیادی در حوزه مواد مخدر کشیده شده است در جریان هم هستند. یک اتفاق بدی افتاده است. مجوز احداث یک گرم‌خانه را داده‌اند و احداث کرده‌اند. چرا در مناطقی که مستعد رشد مواد مخدر است گرم‌خانه می‌زنید چرا نمی‌روید بالای شهر بزنید. وقتی تردد اینها در این منطقه باز شد تمام کارهایی که کرده بودیم و تلاش‌هایمان فروریخت روی سرمان. عده‌ای از خرده فروش‌های مواد مخدر باز برگشتند، این برای من سنگین بود.  چرا کارشناسی نکردند مسئولان. 

وی یادآور شد: از روندی که فعالیت می‌کنیم راضی هستیم. درمان برخی از آسیب‌های اجتماعی این است که گروه‌های مردم نهاد از همان منطقه تلاش کنند برای بهبود اوضاع. اگر هر شهروند خود را مسئول رفع معضلات بداند همه مشکلات حل خواهد شد.علاوه بر اینکه دولت باید مسئولیت خود را انجام دهد مردم نیز باید همکاری کنند در زمان قدیم مردم در مناطق محروم هم دل بودند و هنگامی که یک قنات به مشکل بر می‌خورد مردم با هم جمع می‌شدند؛ لایه‌روبی و مشکل قنات را حل می‌کردند. کاش مردم کوچه خودشان و معابرشان را آباد می‌کردند.  حضرت آقا از این مشارکت مردم خیلی خوشحال می‌شود. در تمام دنیا ماسک کم بود اما در ایران مردم پای کار آمدند. تنها کشوری که بعد از مدتی مشکل ماسک نداشت ایران بود.

او در پایان گفت: در گروه‌های جهادی استان البرز برخی کرونا گرفتند ویا در تصادف جانشان را از دست دادند. وقتی کسی جرأت نمی‌کرد غسل دادن بدن مبتلایان به کرونا را انجام بدهد ما وارد کار می‌شدیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران