آغاز به کار جشنواره ایران‌نوشت/ توزیع ۵۰۰ هزار بسته نوشت‌افزار ایرانی اسلامی در مناطق محروم

آغاز به کار جشنواره ایران‌نوشت/ توزیع 500 هزار بسته نوشت‌افزار ایرانی اسلامی در مناطق محروم

اولین جشنواره سراسری ایران‌نوشت از امروز، ۱۹ مردادماه، کار خود را به صورت مجازی آغاز کرد. این نمایشگاه تا ۳۱ شهریورماه ادامه خواهد داشت. همچنین قرار است ۲۵ نمایشگاه تخصصی نیز در این زمینه برگزار شود.

گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نوشت‌افزار ایرانی اسلامی که قریب به هفت سال است فعالیت خود را آغاز کرده، در ابتدا با دو برند فعالیت خود را شروع کرد و حالا بعد از گذشتن از فراز و فرودهای متعدد، تعداد فعالان این حوزه به 100 تولیدکننده افزایش یافته است. طراحی این نوع لوازم‌التحریر براساس خلأهای موجود در بازار اقلام فرهنگی به ویژه نوشت‌افزار برای کودکان و نوجوانان صورت گرفت. این اولین موضوعی بود که محمد یقینی، مدیرعامل جدید مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، در نشست خبری خود که امروز، 19 مردادماه در سرچشمه برگزار شده بود، به آن اشاره کرد. او در این‌باره گفت: در سال‌های 91 و 92، حدود 90 درصد بازار نوشت‌افزار کشور به محصولات خارجی تعلق داشت. در این بازار هیچ‌گونه محصول با محتوای ایرانی اسلامی و متناسب با فرهنگ مردم دیده نمی‌شد. نوشت‌افزار ایرانی اسلامی به منظور رفع خلأهای موجود در این زمینه، اقدام به تولید محصولات متناسب با فرهنگ مردم کرد.

سهم تولیدکنندگان داخلی از بازار 6 هزار میلیاردی نوشت‌افزار چقدر است؟

وی در ادامه اشاره‌ای به گردش مالی بازار نوشت‌افزار در کشور کرد و افزود: گردش مالی نوشت‌افزار در کشور حدود شش هزار میلیارد تومان است که از این میزان، سهم قابل توجهی تا چند سال پیش به محصولات خارجی اختصاص داشت. اما این میزان از سال 95 کاسته شد و در حال حاضر، 60 درصد بازار به نوشت‌افزار خارجی اختصاص دارد.

بخش دیگر صحبت‌های یقینی به فرهنگسازی جهت استفاده از لوازم‌التحریر ایرانی در بین خانواده‌ها و اعتمادسازی میان آنها اختصاص داشت. به گفته او؛ میزان الگوبرداری از کاراکترهای طراحی شده در لوازم‌التحریر در میان کودکان و نوجوانان بالاست؛ زیرا آنها 12 سال با آن سر و کار دارند.

استفاده از محصولات ایرانی دیگر ضد ارزش نیست

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی اضافه کرد: بازار محصولات خارجی در میان مردم خوب بود، به همین دلیل برخی از تولیدکنندگان داخلی برای اینکه محصولاتشان به فروش رود، از برند خارجی استفاده می‌کردند. اما در این سال‌ها به دلیل اعتمادسازی و ذائقه‌سازی که ایجاد شده، تولیدکنندگان محصولات را با برند خود عرضه می‌کنند و حالا دیگر استفاده از محصولات ایرانی، ضد ارزش نیست.

یقینی به برگزاری نمایشگاه ایران نوشت به صورت مجازی اشاره کرد و گفت: امسال نمایشگاه ایران‌نوشت به دلیل شیوع ویروس کرونا همانند سال‌های گذشته به صورت حضوری برگزار نمی‌شود. اولین جشنواره سراسری ایران‌نوشت به صورت مجازی و از طریق فروشگاه‌های محلی برگزار می‌شود. فروشگاه‌های محلی که عرضه کننده محصولات نوشت‌افزار ایرانی اسلامی هستند، پوستر این دوره جشنواره را دارند و اطلاعات این فروشگاه‌ها نیز از طریق سایت ایران نوشت در دسترس علاقه‌مندان است. در کنار این نمایشگاه‌ها، 25 نمایشگاه تخصصی ایران‌نوشت در شهرستان‌های مختلف از جمله همدان، یزد، مشهد، تبریز برگزار می‌شود. نمایشگاه‌ها فعالیت خود را از امروز شروع می‌کنند و فعالیت آنها تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.

برگزاری 25 نمایشگاه تخصصی

یقینی همچنین به توزیع نوشت‌افزار در مناطق محروم نیز اشاره و اضافه کرد: امسال نیز همانند سال‌های گذشته پویش مشق احسان را اجرا می‌کنیم. این طرح با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اجرا می‌شود و در آن، تعداد 500 هزار بسته در میان کودکان مناطق محروم توزیع می‌شود.

به گفته مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی، طراحی محصولات نوشت‌افزار با محوریت شخصیت شهید سپهبد قاسم سلیمانی، کادر درمان در مقابله با بیماری کرونا و راه‌های جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از جمله اولویت طراحان برای محصولات امسال بوده است.

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران