گزارش|روایت تسنیم از تلاش جهادگونه پرستار شاغل در "بخش کرونا"/دستان مهربانی که خانه به خانه مرهم بیماران می‌شود


گزارش|روایت تسنیم از تلاش جهادگونه پرستار شاغل در "بخش کرونا"/دستان مهربانی که خانه به خانه مرهم بیماران می‌شود

گروه استان‌ها- خبرنگار تسنیم شرح حال این‌روزهای یک پرستار متعهد و شاغل در بخش کرونایی شهرستان سقز را روایت کرده که علاوه بر شیفت‌‌های کاری خود، خانه به خانه نزد بیماران کرونایی رفته و آنان را درمان می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، با شیوع ویروس کرونا در جهان و کشور تمامی تلاشگران کادر درمانی با تمام انرژی و توان برای نجات جان مردم، در مقابل این بیماری شب و روز به ارائه خدمت پرداختند. در این میان افرادی هم هستند که بیشتر از وقت و زمان و جان خود برای نجات جان هم‌وطنانشان مایه گذاشته و از خود گذشتگی می‌کنند.

پرستار فداکار کردستانی این روزها با تمام توان و انرژی دربیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان سقز فداکارانه در حال خدمت به مردم است. این پرستار جوان و پرانرژی 25 ساله سقزی در انجام رسالت کاری خود، بیش از پول، درآمد، شهرت و مقام متعهدانه به‌فکر خدمت به مردم است

شریفی، پرستار بااخلاق و متعهد سقزی، این ‌روزها علاوه‌بر انجام وظیفه در زمان کاری خود در بیمارستان به منزل بیماران کرونایی هم رفته و از نزدیک آنها را درمان و خدمت‌رسانی می‌کند؛ وی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم علت انگیزه و علاقه کار خود را این‌گونه توضیح داد: بهمن ماه سال گذشته در بیمارستان امام خمینی(ره) سقز مشغول به کار شدم که متأسفانه چیزی از شروع کار کردن من نگذشته بود که بحث بیماری کرونا از 2 اسفند به بعد در این شهرستان به شدت شیوع پیدا کرد.

وی افزود: بخشی که بنده در بیمارستان کار می‌کردم، اولین بخشی بود که بیماران کرونایی به آنجا مراجعه می‌کردند و این باعث شد از همان اوایل روزهای کاریم در خدمت به بیماران کرونای تلاش و بتوانم با تمام توان و انرژی به فعالیت خود مشغول شوم.

این پرستار جوان سقزی بیان کرد: با توجه به اینکه بیماری کرونا در روزهای اول به شدت گسترش یافت، متأسفانه تأثیرات منفی زیادی بر روی روحیه و افکار مردم گذاشت تا جائیکه برخی از مردم جرأت مراجعه به بیمارستان را پیدا نمی‌کردند و برای تکمیل دوره درمانشان، خودم شخصاً به منازل آنها می‌رفتم.

شریفی که از همان اوایل دانشجویی خود پدر و مادرش را در یک تصادف از دست داده بود، با ابراز ناراحتی گفت: در سال 93 با قبولی در رشته پرستاری در دانشگاه، با خود و وجدان کاری خود عهد کرده که در این مسیر هر کاری برای کمک به همشهریانم از دستم برآید، کوتاهی و سهل‌انگاری نکنم.

وی اظهار کرد: از همان اوایل کارم بسیاری از اطرافیانم من را از رفتن به خانه‌های بیماران کرونا منع می‌کردند و به دلایل مختلفی اعم از قدرنشانسی مردم از کارم، سبک کردن کارخود، خطر انداختن جان خودم و بسیاری از دلایل دیگر مانع از کار و متأسفانه کسی حاضر به همکاری با من نمی‌شد.

این جوان سقزی افزود: در زمینه ضد عفونی کردن محلات، مدارس و سطح خیابان‌ها همراه با سایر دوستانم، همکاری داشتم اما برای بحث پرستاری از بیماران در منزل با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی به تنهایی خودم کار می‌کردم که بعداً با منعکس شدن کارهایم چند نفری موافق و این انگیزه خوبی برای من شد.

وی ادامه داد: در این مدت یکی از موسسه‌های خیریه شهرستان سقز که به‌صورت رسمی در بحت کمک به سلامت و نیازهای مالی نیازمندان فعالیت داشته، از من حمایت کرده تا فقط بتوانم به‌دلیل جلب اعتماد مردم و به‌صورت قانونی و رایگان برنامه‌هایم را پیش ببرم.

شریفی اظهار داشت: از آنجا که در همان اوایل شیوع بیماری در بخش کرونا فعالیت می‌کردم، از تمام مراحل درمان، مراقبت، تشخیص بیماری مطلع و آموزش‌های لازم را دیده بودم و همان تجربه و اقدامات را برای بیماران در منازل انجام می‌دادم و در صورت حاد بودن یا پیشرفت بیماری، آنها را به بیمارستان ارجاع می‌دادم که در صورت تشخیص پزشکان و پروسه درمان، من هم برای راهنمایی بیشتر در کنارشان می‌ماندم.

وی به نحوه کمک‌های خود به بیماران کرونایی در منزل اشاره کرد و افزود: با تشخیص بیماری و درمان آنها توسط پزشک، بیمارانی حاضر به بستری در بیمارستان نمی‌شدند و این مشکلاتی برای آنها ایجاد می‌کرد، برای کمک به این افراد به منزل آنها می‌رفتم و تزریق داروهایی عضلانی، اکسیژن تراپی یا سرم تراپی در «حیطه کاری پرستاری» انجام و یا دربحث راهنمایی، مشاوره و چگونگی مراقبت از خود به انها کمک می‌کردم.

این پرستار جوان سقزی گفت: برخی از مردم که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند و وضعیت جسمانی بسیار نامناسبی داشتند، متأسفانه به‌دلیل شایعات و ترس از محیط بیمارستان، برای درمان خود مراجعه نمی‌کردند و من شخصاً باهدف دل گرمی، اطمینان، تغییر ذهنیت اشتباه آنها و اعتماد به محیط بیمارستان و در برخی موارد نیز درتامین کمک‌های مالی به نیازمندان کرونایی آنها را مجاب به مراجعه و تا حد امکان نیز در بیمارستان با آنها همراه می‌شدم که خوشبختانه بسیاری از این افراد اکنون درسلامتی کامل و همچنان با من در ارتباط هستند.

وی با ذکر اینکه تاکنون مشکل خاصی در بحث بیماری کرونا برایم پیش نیامده است، افزود: هر ماه نزدیک به 100 تا 120 ساعت اضافه کاری در بیمارستان کار می‌کنم و در زمان‌های خارج از وقت اداری نیز به 4 تا 5 خانواده کرونایی مراجعه می‌کنم.

این پرستار سقزی با ذکر اینکه اگر بار دیگر شدت بیماری کرونا در موج‌های دیگر شیوع پیدا کند، قطعاً این کار را با علاقه بیشتر ادامه خواهم داد، خاطر نشان کرد: از همان روزهای اول که به این کار علاقه و عهد بسته بودم، هدفم اول تغییر ذهنیت مردم نسبت به شغل پرستار که مزایا و حقوق زیاد می‌گیرند و به همین دلیل کار می‌‌کنند، بود همچنین دعای خیری برای خانواده، همشهریانم و ثابت کردن نیت پاک قلبی پرستاران است.

شریفی خاطرات خوب و بد زیادی از این مدت زمان شیوع بیماری کرونا داشت و معتقد بود: همیشه درهر شرایطی نباید فقط به منفعت خود توجه کنیم، با تمام دل گرمی، توان و انرژی حاضر به همکاری و کمک به هم استانی‌های خود هستم، امید است که روزی شیوع بیماری کرونا در کشور و استان کردستان ریشه‌کن و همه مردم در آرامش و سلامتی کامل به زندگی خود ادامه دهند.  

گفتنی است؛ این پرستار متعهد سقزی علاقه‌ای به رسانه‌ای شدن نام و عکس خود نداشت.

انتهای پیام/484/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon